Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ahojte.. mozno sa k vam pridam..este som si nerobila test dnes mala prist mrcha zatial nedosla...mam test doma ale nemam odvahu urobit este..pockam kym budu meskat :D tento rok totiz prisla vzdy skor alebo presne na den.. tak ak bude meskat uz to bude nieco mozno znacit.. a keby nieco tak termin mi vychadza na 14 juna :D tak na mna myslite... mozno vecer alebo behom par dni ak nedojde sa otestujem 🙂
ahojte babulky....tak ja sa k vam pridavam....podla mojho pocitania by sme mali byt tak 4-5tyzden..... 🙂
@majusa4444 ja som na tom podobne.... 28 den mam dnes, ale kedze moj cyklus je tak 25 dni, tak mne uz vlastne meska... lenze dnesny ranny test neukazal nic.... tak ja nevieeeeeeeeeem 😖 a uz som s tym aj zmierena, ze by ma potesili //... no uvidim este o par dni... jeden testik doma este v razerve je 🙂 treti clen do detskej partie by sa aj hodil 🙂
tak ja k vam patrit nebudem definitivne vcera este II dnes koniec :((
@typa Ahoj, nemala si ist dnes k dr? Ja som tam dnes volala, pojdem v stredu, joj, uz sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiim. Este, ze tieto dva dni robim, skor mi to prejde.
Ja zatial v pohode, ani zle mi nie je, len mavam vlci hlad, nie som zvyknuta jest tak casto krat do dna 🙂
A nezjedla si nieco tazke, alebo uz na teba ide nevolnost?
@majusa4444 Ahoj, tak ako? uz si si robila test?
@patresko11 To je super, pekne sa to rozrasta 😵
@silva317 Ahoj, chcela som ist,ale ma do stredy volno - tak pojdem az v piatok, pretoze vo stvrtok robi poobede a to ja nemozem. Neviem, uz par dni mavam take pocity tazoby . najma vecer. Ale vyslovene zle mi nie je - len taky neprijemny pocit. Uvidime, ako sa to bude dalej vyvijat 🙂
@silva317 joj taka som rada.....
@silva317 no ja som este v ten vecer dostala mrchu takze nic 🙂 nevadi ono sa zadari ked to budem najmenej cakat 🙂 mam ju ako hodinky na den takze som sa na obed ze neprisla zbytocne acala tesit ked este v ten den to aj stihla prist navecer 🙂
@majusa4444 Nevadi, ako pises, pride, ked to budes najmenej cakat, ako u mna-rozhodli sme sa ist na dovolenku do Grecka, ze ked asi nic, tak aspon budem mat klud a robit tam co chcem, no ale fazulka uz par dni bola 🙂 a tam som si veselo uzivala slnka, alkodrinkov a manzela a ked som sa vratila, tak som skoro neuverila druhej ciarke, takze fakt to pride ani nebudes vediet ako.
Mas doma dva poklady, ja v tvojom veku zatial len mm 😀 😀 😀
Ahojte môžem k vám? tehotenstvo mám potvrdené aj od dr., podľa nej termín 3.6 ( posunutá ovulácia skor) podľa menštruácie až 15.6. uvidíme kedy sa bábo rozhodne prísť na svet 🙂o bábo sme sa nejak nesnažili prišlo to "samo" , ale tešíme sa naň. Včera som mala trošičku stresy kedˇže som mala autonehodu ale vraj je všetko v poriadku tak len dúfať že to tak ostane!
krásne bezproblémové tehotenstvo prajem všetkým 🙂
@typa mávala som cykly aj 50dnove, potom s hak 31 dnove, potom som hak vysadila a ovu prišla na7dc- preto mi aj tie termíny trošku utekajú
3.6- určený termín podľa ovulácie čiže 6tt+0
15.6.- termín podľa menštruácie- tak som 4tt+2
dosť markantný rozdiel ale vraj v 10týždni sú už presnejšie merania 😉
ahojte 🙂
pridavam sa 😎 tp 8.6.
@aymee
ja by som podla poslednej MS mala mat tiez termin 3.6., ale podla ovu asi o 5 dni skor
ja som zase mavala 22dnovy cyklus, takze aj k oplodneniu prislo skor
uz vam bolo pocut srdiecko? ja som bola dnes, ale este nic, to by som mala byt 6+2 alebo (5+7), no tak som zvedava, o aky termin porodu sa nakoniec oprieme 🙂

@drahenka No ja asi 5, chcela som vediet, ci ciarka silnie 🙂 Inak blahozelam 😵