Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
dnes nikto nikde? 🙂
no jo baby.... tak asi nic.... som si dnes rano poplakala.
Nebolo to sice planovane, ale uz som sa videla ako tlacim dalsi kocik. Budem vam drzat paste nech sa Vam vsetkym dari .. a URCITE SI UROBTE SUKROMNU TEMU. nemusi tu kazdy citat co si budete pisat. Pekny den vsetykm tehulkam....
@typa no vyzera to na cervenu...aj ked su to len zatial len naznaky... ale co uz.. ja som si uz svoje pri dvoch chalanoch odkocikvala.. len som si zasa ulozila, pri poriadne meskajucej MS, predstavu, ze by som si to rada zopakovala... ale ci sa k tomu tak naozaj odhodlame, veru neviem... ak sa pritrafi 🙂 tak sa potesime...plan to teraz nebol. ale ved naplanovane veci su najlepsie 😀
baby tak ja zalozim sukromnu, oki?
nasa sukromna tema 🙂
jupiiii, potvrdene 🙂 ! 5.6. mam termin 🙂
Caute baby, pridavam sa do junoviek. Termin zatiak okolo 10-teho.robila som si len jeden test minuly tyzden, slaba ciarka.ale uzcitim priznaky, bolieva ma brucho, sem tam take pichnutie.a vcera som nemohla ani surove bravcove citit
Baby, aké vyšetrenie vám robil doktor pre potvrdenie tehu?
Hlásim sa do súkromného fóra, vyzerá to že som v 6. týždni, termín podľa mrchy mi vychádza na 9.6. 😉
ahoj
rada sa ku vam pridam
podla tehu klakulacky mam termin 3.6.2013 😉
aj mna prosim pridaj ;) Dakujem ;) !
ahojte 🙂 zaradim sa ku vám ja som 31. máj :D byvam v NR ale rodit budem v NZ 🙂 dnes som bola na sone srdiecko nam pekne bije :D
@skatarina tak vam gratulujem k tretiemu babatku.. ja som si uvedomila ( o to viac, teraz ked som nevedela, ci bude vobec tretie) , ze deti su v mojom zivote velkou radostou.. aj ked ma teda vedia priadne nastvat, ale bez toho by som si asi nevazila tie krasne chvilky, ktore s nimi prezivam.
drzte sa a teste sa baby!ci uz cakate, prve, druhe, tretie.....
@sksko dakujem. Vies u nas to je trosku ine.My sme veeeelmi tuzili po detoch a prvy krat som otehu az v 30tke,nejako sa nedarilo....potom sme konecne mali prvu dcerku a chceli sme este jedno dieta, opat dlllllho nic az prisla druha dcerka a teraz uz sme neplanovali a na prvy sup... 😀 ,ale dieta je dar a tak to aj berieme 😉 😉 😉

baby a nechcete radsej pisat do sukromnej temy?