Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@hexina nasa cucala vsetko vratane prstov stale a nebol to znak toho, ze je stale hladna. Jednoducho niektore deti to robia. Vtedy pomohol cumel.
Baby potrebujem poradit. Musim zacat odsavat mliecko a neviem ako mam vysterilizovat odsavacku. nemam sterilizator tak neviem ako nato. mam aj taky box na sterilizovanie v mikrovlnke,len neviem ci tam mam dat vodu alebo ako. prosim nejaky navod. ( kludne mi ho mozete napisat ako pre debila 😀 ). konecne po mesiaci nastartujem odsavacku.
@janka_k - ani Benji sa este vedome neusmieva a ani sa o to nesnazi, hadam o dva tyzdne 😀
@katuska54 - fuha ja nesterilizujem, len umyjem takmer vrelou vodou, ono je ale pravda, ze ja mliecko ak odsajem malemu nedavam...
Benji mal dnes aku fajnu vahu, ze 4440g 😅 😅 😅 Musim ho aj pomerat, mi prijde, ze nejako narastol, co minuly tyzden som davala prec veci este, ze to mu bude este strasne velike, no tak teraz uz mi to take velke neprijde xixi
@anjelicek26 ja to mliecko asi budem davat do mrazu na horsie casy. len sa mi zda,ze ho mam moc. prsne vlozky mam plne mlieka,tak radsej budem odsavat. a neviem,ci potom nebudem mat este viac mlieka,ked zacnem odsavat 😒
nechcem byt ako dojna krava 😀
@katuska54 - ved to, ja mam mliecka trosku menej posledne dni, lebo maly moc spi a malo papa, ale to menit nechcem, pokial pribera, tak je to super 😀 Ale rozmyslala som odsat medzi kojeniami teraz, nech sa to zvysi... ale uz zistujem, ze je to cyklicky, par dni vela, potom normal, potom menej, potom sa to resetne a zasa je vela xixi Uvidime, ono o mliecko som sa vzdy bala len prve tyzdne po porodoch, potom sa to utriaslo a uz to bolo bez problemov...
@katuska54 ja mam sterilizacku do mikrovlnky (co je plastova nadoha so sitkom a vekom) a davambtam 2dcl vody a sterilizujem v mw 7 min.na 750
@delica tak si pytaj na pol roka...ved vyuzijes neskor 😉
ahojte 🙂 prave s jednou mamickou marcovkou rozoberame, ci sa este dostava v porodnici taky ten "Startovaci" kufricek s roznymi vzorkamy, flasou a tak 🙂 len tak zo zaujimavosti 🙂 @anjelicek26 alebo @hanka_april alebo hockto 🙂
@bayuska - no my sme dostali na gynde 🙂 V porodnici nic
@anjelicek26 vdakaa za odpoved 🙂
@bayuska ja som dostala aj u gynekologa aj v porodnici
ahojte baby,neviete mi poradit co mozem a co nemozem jest pri dojceni? myslim ovocie a zeleninu,lebo tu vo Fr mi kazda povie treba jest vs zaradom,este aj v porodnici prvy den po porode mi dali na obed chilli con carne,ako fakt nechapem. dakujem pekne
Ja jem vsetko skoro ale pomenej okrem strukovin,fazula,hrach,cocka a kapusta.
@nikulqa aj mne vo fr povedali ze vsetko, sosovicu v porodnici nam nosili, ale az teraz zistujem co mozem.mojmu robi zle ryza, to sa nemohol vykakat, ale take veci ako kukurica, hrasok nejem preventivne.stacilo mi par dni, co sa jedoval.teraz ked si davam pozor, tak uz mam klidek, maly je spokojny a brusko ho neboli

@delica
@janka_k dik baby...dnes som mala zas depresivny den z toho vsetkeho 🙂 velmi ma bolia bradavky...neviem ako kojit ako casto kojit, kedy kojit...a tak som si zavolala na zajtra laktacnu poradkynu z toho zufalstva 🙂 hlavne kvoli bradavkam 🙂 tak sa jej popytam aj tieto veci 🙂