Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros lebo mne sa niekedy podari ukludnit ju, ale potom zrazu z nicoho nic spusti velky rev kedy uz nezabere nic len nakojit. Predtym jedla pekne kazde 3 hod. a teraz napr. dnes jedla od 8:00 do 8:30, potom od 10:30 do 11:00 a teraz zase od 12:15. Zda sa mi to zrazu nejak casto, ale ked inak ju uz ukludnit neviem.
@jankastubka mozno je to tym letom, ze je smadna, nas maly tiez teraz neje vzdy za 3hodiny, niekedy ano, ale niekedy si aj po hodine vypyta
musim sa pochvalit aku sme mali dnes noc. po okupani o 19:30 a napapni zaspala o 20:30 a zobudila sa az o 01:00 na prve papanie. potom o 04:00 a spinkala az siedmej. ked sa napapala isli sme von a pekne mi spinkala v kociku a este potiahla aj doma na balkone 😎 ja som si stihla navarit obed a trochu si oddychnut.
boze daj aby bol kazdy den takyto krasny a bezpalcu 😉
a zase spinkaaaaaaaaaaa 🙂
@azmuk nam tiez tak po 2tyzdnoch. Po tyzdni ta vacsia cast a potom sme dalej potierali liehom,lebo bola este mala chrasticka,ale uz odpadla aj ta.
@jankastubka tak nejsme sami🙂 Oskar cca 2x do dne po hodince-dvou mezi kojenimi nespi. lezka si, kouka se, povida, smeje se-asi ma nejake imaginarni kamarady(snad tu nemame duchy🙂). je to ok, akorad neumi sam zaspat tak pak zas musim nakojit a uspat ho. je to ok kdyz jsme doma ale venku je to o nervicky...
@kavaapalma znak je aj medzera
@janka_k len ci je to naozaj tym. Teraz na 20 min zaspala zrazu zo spanku strasny rev. Moze ju aj boliet brusko lebo uz viac ako 2-3 dni nekakala. Mozno nie je hladna len ju to aspon troska ukludni, ak ju boli. Prave teraz opat kojim, znovu som dala espumisan a idem sa opytat do lekarne, ze cim mam dat caj na vypukanie alebo kupit rektalnu rurku. Hadam pospi. aspon v kociku. lebo okrem tych 20 min. dnes zase od rana vobec nespala. Uz musi byt aj unavena.
@jankastubka my sme mali predvcerom takyto den, ze celyyyy den hore, ale potom spala od 22:30 do 6:00 😎 som nechapala. Prsia na vybuchnutie
Maju vase dietky tu babatkovsku seboreu? Supinky v hlave. Co na to?
@slavka_a_maros my nemame
@slavka_a_maros my len trosicka, skoro to nevidiet.
Ale zase mame vzadu na hlavicke pri krku cerveny fliacik, citala som, ze sa to vola Ruza. Ma niekto o tom info?
@jankastubka Ahoj Janka, necitala som predchadzajuce prispevky, no postrehla som, ze mala Ti nekakala 2-3 dni. Skus si TY urobit Feniklovy alebo Rascovy caj a popijaj cely den, namiesto vody. Moja od toho take bomby davala do plienky ze az 😀 Aj prdiky aj kakala.
@anicka.be moja neterka to ma na ruke, teraz ma skoro rok a znamienko vyzera ze bledne. ked jej nezmizne cele tak sa potom zevraj odstranuje. pocas toho roka sa to velmi menilo, najprv to bolo ako modrinka, potom ako taky flak ako zamatovy, take bodky cervene, potom zas inac cervene, nakoniec to bolo vystupene nad pokozkou a tmavocervene a teraz to uz tak odstredu bledne. zevraj vo vacsine pripadov sa to vstrebe, ale urcite pojdete na nejake vysetrenia kvoli tomu
@azmuk pupcek nam odpadol na 11ty den po porode, ale asi 5 dni nam to este trosicku krvacalo, snazili sme sa, aby maly neplakal a zahojilo sa to pekne. Pri prvom synovi pupcek odpadol ovela neskor, ale zase nekrvacal 😕
@anicka.be
@jankastubka aj anizovy caj je super, da sa kupit v lekarni, je sypany, balený vo vákuu, vyborny je! Maly je po nom kludny! 🙂 Ale pijem ho len ja!
Som zvedava, ktora z nas ( teda okrem mna 🙂 vhupsne do dalsej temy, termin porodu v ? 🙂 aj ked je to este priskoro, ale vela surodenectiev je do roka 😉
@katkalubkova 😀 nestraš :D. Mne vcera skoncilo 6nedelie a rozmyslam, co dalej - v zmysle, aka antikoncepcia :D 😎 .
Ako to idete riešit, kočeny? Hormony nechcem, vnutormaternicove tiez nie, nahodou si to rozmyslim a dam sa aj na druhe, tak to nie je moc vhodne....a potom uz tych moznosti moc nie je.
@katkalubkova ja idem do toho takto o rok 🙂 nebyt sekcie aj skor.... do 30tky musim postihat,idealne este 2x 😎
Dievcata, Samko dost zaklana hlavicku, ked lezi na chrbte...neviem, neviem ci to je v poriadku. Robia to aj vasi drobci?
Tak sme v noci museli pouzit rektalnu rurku. Prosim vas a ako sa to cisti? Vodou to nejde, alebo je to len na jednorazove pouzitie?
willy wonka,moj malinký tiež stále zaklána hlavičku,úplne ju vytáča,je celý vykrútený,ale pýtala som sa,vraj to problém žiadny nieje,máme akurát pekne cvičit...
@jankastubka ahoj, tento isty problem mam aj ja, neviem ako to vycistit...ja som pouzila sparatko, ale aj tak to nie je ono...
@jankastubka my jen vodou a trochu mydla ale musi se to hned umyt jinak to uz nejde.
@willy_wonka tak to mas muj obdiv. ja jeste nedokazu prekousnout ten "sok" z porodu..
a hlavicku Osky taky vykrouci, podle me je to predzvest otaceni se🙂

@katkalubkova no neviem, to brumkanie je aj mimo kakacieho casu 🙂 asi je moc ticho v noci naokolo tak si vyraba hluk 🙂