icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

willy_wonka
12. júl 2013

@macik33 ahoj, a ako cvicit? Ja davam iba na brusko, kvoli zdvihaniu hlavicky🙂

@misza1 ahoj Miska, keby rodim ako ty,tak tiez este predychavam, no na tych 8hodin bolesti som zabudla,resp je mi to uz jedno, ved druhe bude 100% cisarsky,cize pojdem na istotu 😉 ale verim, ze to cim skor predychas a vyrobite Oskymu surodenca 🙂

hexina
12. júl 2013

@willy_wonka fu inac aj ja ta obdivujem, ze druhe :D ja som povedala nikdy viac..a mala ked furt rici v noci a nevieme si snou rady a stracame nervy a sme na psychickom dne..stale si povieme, ze jedno nam bude bohato stacit..neviem ci sme nervaci obaja s manzelom..ale nevykryvame to...

janka_k
12. júl 2013

@willy_wonka aj misko vytaca hlavu az neviem kam 🙂 podla mna to je normalne

hexina
12. júl 2013

@anicka.be ten cerveny fliak mame aj my..bola u nas pediatricka a otocila malu a hladala flak..akokeby to bolo bezne u deti..a povedala, ze to do pol roka roka vymizne a ked nevymizne ze bude mat mala dlhe vlasy :D

kavaapalma
12. júl 2013

@janka_k @willy_wonka ja tiez davam maleho na brusko kvoli dvihaniu hlavicky,tak mi nakazala detska doki. Aj moj otaca hlavinku a natahuje sa.

delica
12. júl 2013

@willy_wonka
ty vieš, že ta obdivujem, vsak? Este dve do 30...wow, pekné.
Ja budem rada, ak vypipleme toho nasho chrobaka 😀.

katkalubkova
12. júl 2013

@delica
@willy_wonka ja som stihla do 30tky dve deturence a som rada! Inak uz tesne pred tou 30tkou ( neviem ako u koho ), ale u mna to bolo dost namahave. ked to porovnam, ze som rodila prveho syna tesne po 25, tak to donosenie, bolo lahsie ako teraz! Ale porod ( prva sekcia ), bola horsia, teraz to slo ako po masle, a to sa hovori, ze cim dalsia sekcia, tak tym je to horsie.

janka_k
12. júl 2013

@katkalubkova ja to nemam s cim porovnat pred 30, ale tehotenstvo bolo v pohode, skoro az do konca vela energie aj po 30, okrem par dni

@willy_wonka wow ze este 2 a po porode stale rozhodnuta, obdivujem 🙂

macik33
12. júl 2013

willy wonka,my tiež na brušku cvičime,aby sa naučil zdvíhat hlavičku a ešte mu aj masírujem krčné svaly,ked je na brušku s hlavičkou nabok,to mi ukazala pediatrička...ale tiež som sa najskor nalakala,pretože on mi strašne vykrúcal tú hlavičku((:

kavaapalma
12. júl 2013

@delica ten cas leti rychlo a ani sa nenazdame a nasi drobci uz budu behat. Chcem si ten poriadne vychutnat,lebo viem,ze sa nikdy nezopakuje.
Ja som tehotenstvo zvladala uplne v pohode,aj sekciu,aj hojenie po nej. A to mam 35,nemyslim si,ze vek je az tak podstatny. Nemam ani ziadne strie a ani ovisnute brusko. Prsia mi ostali na povodnej velkosti a krasne kojim. Je to u kazdeho individualne. Na pooperacnom sme po sekcii lezali 3 1-rodicky 21-rocna,ja a 42-rocna. A vsetky v pohode.

willy_wonka
12. júl 2013

Dievcata, ja neviem co mam povedat 🙂 na svoju "obhajobu" asi iba tolko,ze Samko koniec koncov nie je az take zle dieta,ma svoje chvilky, to ano, ale potom mi da vydychnut, tak mam chut aj na dalsie deti 🙂 a predsa, je neskutocne mnozstvo mamiciek s 2 a viac detmi. Nie je co obdivovat, mozno vam to pride len preto divne,ze som relativne kratko po porode. Ale myslim, ze vacsina z vas este zatuzi po tom vonavom,neskor ogrckanom uzlicku 🙂

Ps: uz som vyhrala boj pri strihani nechtikov 😎

janka_k
12. júl 2013

baby viem ze brusaky nie po sekcii a co tak trochu behat po sestonedeli, to by sa mohlo? mam totiz furt +13kg. ci ma to negativny vplyv na mlieko? nechcela by som stratit aj to trochu co mam

jankastubka
12. júl 2013

@emakiki
@misza1 tak nakoniec som to vycistila tak, ze som musela stlacit tu rurku a tak prstami vytlacit obsah von a potom to uz slo aj premyt.

kavaapalma
12. júl 2013

@willy_wonka suhlas

willy_wonka
12. júl 2013

@janka_k ja som zacala chodit po schodoch :D ale behat este nebeham, skusala som, ale bol to cudny pocit. Tak zatial tie schody,drepy, a kadejake pohybove kreacie ktore mi nevadia 🙂

willy_wonka
12. júl 2013

@janka_k inak tiez mam este +11/12 kg 🙄 nechcem to riesit radikalne,kym kojim..ale snad do vianoc sa nasukam do starych veci 🙂

janka_k
12. júl 2013

@willy_wonka sak to ze sa do nicoho nezmestim. ja som schudla 10 v porodnici, ale doma uz ani deko potom, no vidis, tie schody to nie je zly napad

jankastubka
12. júl 2013

@anicka.be kupila som feniklovy ale mali v lekarni len nejaky Sunarek - granulovany, tak dufam, ze bude dobry. Dala som kus sebe a kus aj malej. Tak uvidime.

jankastubka
12. júl 2013

@katkalubkova veru nestras, uz som si dala predpisat tu antikoncepciu, a pekne s manezlom cakame na zaciatok jej ucinku. 😀

jankastubka
12. júl 2013

@willy_wonka aj moja zaklana doktor vravel, ze kym tam maju miesto kosti len tie chrupavky, ze im to telo dovoli. A nevravel ze by to nejak skodilo.

willy_wonka
12. júl 2013

@jankastubka snad ma doktor pravdu 🙂

chodi sa s detmi aj na nejake povinne neurologicke kontroly?

willy_wonka
12. júl 2013

Baby, ked si idete dat na jedenie nieco co nemusi drobcovi spravit dobre(ine ovocie, zelenina,atd) tak ako dlho sa caka na reakciu babatka?

delica
12. júl 2013

@willy_wonka ten obdiv nie je za počet deti, ale skor za ten vekovy rozdiel, ze za 4-5 rokov porodit 3 deticky, Na druhej strane, pri dalsom dietati uz matka vie co cakat, tak je to jednoduchsie. Len s tym prvym je vzdy vsetko prvy raz 😉 .

willy_wonka
12. júl 2013

@delica jaj, no tak na husto,aby som zvladala 🙂 zacala som neskoro,teraz musim makat 🙂

Samko skoroval, okadil sedacku...ono mu to vyliezlo z plienky....

slavka_a_maros
12. júl 2013

Musim sa pochvalit 🙂 prave sme sa uspesne kojili bez klobucikov 😎 len neviem, ako spoznam spravne prisatie, obcas tak cmukala 😕

slavka_a_maros
12. júl 2013

@willy_wonka ty uz myslis na dalsie deti? 🙂 odvazna

delica
12. júl 2013

@slavka_a_maros no super, dojka, gratulujem a tesim sa s vami, baby! Dievky vsetko zvladnu 😀 .

slavka_a_maros
12. júl 2013

@delica take male vianoce mame 🙂 to je radosti!

kavaapalma
12. júl 2013

@willy_wonka
@delica
To poznam,nas pri prebalovani na posteli dal taku slehu,ze okakal mna,seba,plachtu,aj mamin paplon. A 2x sa to podarilo pri tatovi,tak to uz sme ho museli okupat a my dvaja ze dospelí a rodicia sme ho umyli v umyvadle narychlo pod tecucou vodou. Niezeby sme najprv napustili umyvadlo,takze sa ucime ozaj za pochodu. To nam doslo az po.

delica
12. júl 2013

@kavaapalma 😀 😀
no máte veru veselo aj vy. Náš syn pravidelne ogrcia alebo ociká návštevu, co ho príde pozrieť.