Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@willy_wonka fu inac aj ja ta obdivujem, ze druhe :D ja som povedala nikdy viac..a mala ked furt rici v noci a nevieme si snou rady a stracame nervy a sme na psychickom dne..stale si povieme, ze jedno nam bude bohato stacit..neviem ci sme nervaci obaja s manzelom..ale nevykryvame to...
@willy_wonka aj misko vytaca hlavu az neviem kam 🙂 podla mna to je normalne
@janka_k @willy_wonka ja tiez davam maleho na brusko kvoli dvihaniu hlavicky,tak mi nakazala detska doki. Aj moj otaca hlavinku a natahuje sa.
@willy_wonka
ty vieš, že ta obdivujem, vsak? Este dve do 30...wow, pekné.
Ja budem rada, ak vypipleme toho nasho chrobaka 😀.
@delica
@willy_wonka ja som stihla do 30tky dve deturence a som rada! Inak uz tesne pred tou 30tkou ( neviem ako u koho ), ale u mna to bolo dost namahave. ked to porovnam, ze som rodila prveho syna tesne po 25, tak to donosenie, bolo lahsie ako teraz! Ale porod ( prva sekcia ), bola horsia, teraz to slo ako po masle, a to sa hovori, ze cim dalsia sekcia, tak tym je to horsie.
@katkalubkova ja to nemam s cim porovnat pred 30, ale tehotenstvo bolo v pohode, skoro az do konca vela energie aj po 30, okrem par dni
@willy_wonka wow ze este 2 a po porode stale rozhodnuta, obdivujem 🙂
willy wonka,my tiež na brušku cvičime,aby sa naučil zdvíhat hlavičku a ešte mu aj masírujem krčné svaly,ked je na brušku s hlavičkou nabok,to mi ukazala pediatrička...ale tiež som sa najskor nalakala,pretože on mi strašne vykrúcal tú hlavičku((:
@delica ten cas leti rychlo a ani sa nenazdame a nasi drobci uz budu behat. Chcem si ten poriadne vychutnat,lebo viem,ze sa nikdy nezopakuje.
Ja som tehotenstvo zvladala uplne v pohode,aj sekciu,aj hojenie po nej. A to mam 35,nemyslim si,ze vek je az tak podstatny. Nemam ani ziadne strie a ani ovisnute brusko. Prsia mi ostali na povodnej velkosti a krasne kojim. Je to u kazdeho individualne. Na pooperacnom sme po sekcii lezali 3 1-rodicky 21-rocna,ja a 42-rocna. A vsetky v pohode.
Dievcata, ja neviem co mam povedat 🙂 na svoju "obhajobu" asi iba tolko,ze Samko koniec koncov nie je az take zle dieta,ma svoje chvilky, to ano, ale potom mi da vydychnut, tak mam chut aj na dalsie deti 🙂 a predsa, je neskutocne mnozstvo mamiciek s 2 a viac detmi. Nie je co obdivovat, mozno vam to pride len preto divne,ze som relativne kratko po porode. Ale myslim, ze vacsina z vas este zatuzi po tom vonavom,neskor ogrckanom uzlicku 🙂
Ps: uz som vyhrala boj pri strihani nechtikov 😎
baby viem ze brusaky nie po sekcii a co tak trochu behat po sestonedeli, to by sa mohlo? mam totiz furt +13kg. ci ma to negativny vplyv na mlieko? nechcela by som stratit aj to trochu co mam
@willy_wonka suhlas
@janka_k ja som zacala chodit po schodoch :D ale behat este nebeham, skusala som, ale bol to cudny pocit. Tak zatial tie schody,drepy, a kadejake pohybove kreacie ktore mi nevadia 🙂
@janka_k inak tiez mam este +11/12 kg 🙄 nechcem to riesit radikalne,kym kojim..ale snad do vianoc sa nasukam do starych veci 🙂
@willy_wonka sak to ze sa do nicoho nezmestim. ja som schudla 10 v porodnici, ale doma uz ani deko potom, no vidis, tie schody to nie je zly napad
@anicka.be kupila som feniklovy ale mali v lekarni len nejaky Sunarek - granulovany, tak dufam, ze bude dobry. Dala som kus sebe a kus aj malej. Tak uvidime.
@katkalubkova veru nestras, uz som si dala predpisat tu antikoncepciu, a pekne s manezlom cakame na zaciatok jej ucinku. 😀
@willy_wonka aj moja zaklana doktor vravel, ze kym tam maju miesto kosti len tie chrupavky, ze im to telo dovoli. A nevravel ze by to nejak skodilo.
@jankastubka snad ma doktor pravdu 🙂
chodi sa s detmi aj na nejake povinne neurologicke kontroly?
Baby, ked si idete dat na jedenie nieco co nemusi drobcovi spravit dobre(ine ovocie, zelenina,atd) tak ako dlho sa caka na reakciu babatka?
@willy_wonka ten obdiv nie je za počet deti, ale skor za ten vekovy rozdiel, ze za 4-5 rokov porodit 3 deticky, Na druhej strane, pri dalsom dietati uz matka vie co cakat, tak je to jednoduchsie. Len s tym prvym je vzdy vsetko prvy raz 😉 .
@delica jaj, no tak na husto,aby som zvladala 🙂 zacala som neskoro,teraz musim makat 🙂
Samko skoroval, okadil sedacku...ono mu to vyliezlo z plienky....
Musim sa pochvalit 🙂 prave sme sa uspesne kojili bez klobucikov 😎 len neviem, ako spoznam spravne prisatie, obcas tak cmukala 😕
@willy_wonka ty uz myslis na dalsie deti? 🙂 odvazna
@slavka_a_maros no super, dojka, gratulujem a tesim sa s vami, baby! Dievky vsetko zvladnu 😀 .
@delica take male vianoce mame 🙂 to je radosti!
@willy_wonka
@delica
To poznam,nas pri prebalovani na posteli dal taku slehu,ze okakal mna,seba,plachtu,aj mamin paplon. A 2x sa to podarilo pri tatovi,tak to uz sme ho museli okupat a my dvaja ze dospelí a rodicia sme ho umyli v umyvadle narychlo pod tecucou vodou. Niezeby sme najprv napustili umyvadlo,takze sa ucime ozaj za pochodu. To nam doslo az po.
@kavaapalma 😀 😀
no máte veru veselo aj vy. Náš syn pravidelne ogrcia alebo ociká návštevu, co ho príde pozrieť.

@macik33 ahoj, a ako cvicit? Ja davam iba na brusko, kvoli zdvihaniu hlavicky🙂
@misza1 ahoj Miska, keby rodim ako ty,tak tiez este predychavam, no na tych 8hodin bolesti som zabudla,resp je mi to uz jedno, ved druhe bude 100% cisarsky,cize pojdem na istotu 😉 ale verim, ze to cim skor predychas a vyrobite Oskymu surodenca 🙂