Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@kavaapalma aj my sa tesime z kakania, hlavne uz nema koliky. Aj ked tlaci v spanku, uz ho to nebudi a neplace. Dva tyzdne dozadu trpel a trvalo to aj 3 hodiny, kym sa mu crievka pohli.
@slavka_a_maros supeeeeer🙂
to prisati poznas kdyz kouknes z boku a ma otevrenou papulu dokoran.rty musi byt vytocene ven.zvykne se takova otlacena ryha pod puskou udelat-ne vzdy.
a hlavne to poznas ze ti nezlikviduje bradavku.
@kavaapalma
@delica tak to nas gentleman kaka tak ob den, kdyz jde na vec zatvari se strasne dulezite neco zamrmle a pak to pusti ven🙂
del vy uz mate po kolice?my uz asi taky ale dnes si v kocaru taak prdnul ze jsem se lekla i ja😀a ty hukoty potom...
@slavka_a_maros aano🙂 ale ja som uz pred porodom, vlastne este pred tehu mala jasno v tom, ze chcem viac deti... 🙂
potrebujem poradit. kto ma skusenost alebo dobru radu? moja mala od kedy sme prisli z porodnice stale kycha, len uz zacina mat aj sopliky a zle sa jej dycha, nechce sa ani prisat na cicik ked ju kojim lebo sem tam sa dusi. tahala som jej aj odsavackou len vela toho nevyslo a tie sople ma az niekde vzadu lebo pocut ze tam su ked dycha. ako jej mozem pomoct? sestricka mi vravela ze stvrtka dithiadenu na uvolnenie sliznic v nosteku, ale co ja viem, pre tak male babo? dakujem dopredu za dobru radu a
@milionova151 jakou odsavacku mas? Oskar mel taky problem se soplikama a denne jsme vysavali odsavackou na vysavac a ted uz je ok.
@delica uz ted se obavam ze mi prerusta pres hlavu🙂
zacinam pomalu resit nejaky rezim, vim ze ma teprve 7,5 tydne, ale posledni tyden se strasne zhorsil, predtim jsem vzdy dopoledne vyrazila s kamoskou ven, pospal 2-3 hodky, bud jsme kojily nekde venku nebo jsem sla domu, pak zas kocikovanie, pak doma pohoda, krmeni, rvani z koliky, spani, tatka dosel domu, tak prebiral stafetu, kolem 6 jsem ho dala do koceru sel s nim mm ven a mezi 8-9 koupani, ale ted prd... dopoledne huci uz po hodine v kocaru, vecer to stejne... ☹
@milionova151 my pred odsavanim kvapneme libenar aby to lepsie islo 😅
@misza1 mam len tu klasicku hadickovu, ale zajtra ideme kupit tu na vysavac aby jej to vyslo vsetko. davali ste aj nejake kvapky pred odsavanim?
@milionova151 davali jsme libenar, ted nedavame nic, jen vysajem🙂
Toto poznate? Co ktory plac znamena
https://www.youtube.com/watch?v=nWQ51099C24😉
@willy_wonka
@kavaapalma
esteze mame kozenu sedacku, inac uz by bola ogrcana zo vsetkych stran 🙂 a stenu uz mame tiez ocikanu, ale nevidno to nastastie
@janka_k
@willy_wonka
@kavaapalma joj baby mna dnes mala zase okadila 😀 ja to mam kazde rano. ona si vzdy pocka,ked rozbalin plenu a vtedy hodi tahu ranu,ze je aj sedacka aj kobercek uz je pokrsteny 😀
@janka_k
@willy_wonka ja uz mam len 3kg navyse. uz v porodnici som nechala 9kg a potom doma to islo same. hned som si obliekla tie veci co som nosila pre tehu. keby to islo este dalej tak pekne dole 🙂
baby Vam uz pekne drzia hlavicku vasi drobci? ta nasa nechce byt na brusu ani za svet. este ani hlavicku nedrzi ☹ ale ked ju mam na rukach,tak vtedy drzi a okukava svet.
mamicky ,budete chodit s detickami na plavanie?
@slavka_a_maros to je uzasne, tesim sa a mas moj obdiv, ze si to nebzdala 😉
@katuska54 my zaciname plavat presne o mesiac, je to super na motoriku.
@anjelicek26 aj my budeme chodit 🙂
Nas caka zajtra s detmi cela den v aute, mam z toho zmiesane pocity... hadam aspon nebude on vrestat, lebo to sa pocuvat neda... nesmiem kavu, nesmiem kolu, to sa mi teda bude soferovat teda.
@katuska54 my mame plavaren len kusok pesi, to je super, budeme chodit jocikom.
@anjelicek26 neboj to zvladnes. deturence to prespia.
stastnu cestu 😉
my musime chodit autom na plavanie,lebo to mame trochu od ruky. ale nejak to zvladneme.
@katuska54 onivzasadne na takychto trasach nespia, bohuzial a s prestavkami budeme 12 hodin na ceste, co uz ☹
@anjelicek26 nepijes kavu? ja pijem a v pohode.....a stastnu cestu 🙂
@hobit Benji vyvadza aj ked si dam len capuccino, to nerisknem ☹ A dakujeme, mam pred tym dost respekt, aj ked trasu poznam uz naspamat aj bez navigacneho...
@anjelicek26 ja obdivujem tvoju odvahu o to viac, ze nesoferujem 🙂
@hobit - joj no odvahu, skor nemam odvahu najblizsie tri tyzdne stravit s detmi sama doma 😀 Doma bude tatino, sestra, to je o inom ;)
My mame dnes 6 tyzdnov - 4820g a 53cm 🙂 Taka buchta mala 🙂 +2145g od narodenia 🙂 O chvilu sa nam zdvojnasobi 😀

@delica to nevadi. My sa tesime,ze mu to ide tak super,hoc trosku poplace a popuci sa,ale hlavne,ze sa v pohode vykaka. A navsteve povedz,ze ocikanie panenskym mocom sa dnes len tak nevidi. My navstevy az po krste.