icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
14. júl 2013

Ze:"postraz malu..." 😉 to by sa aj mne strazilo

katuska54
14. júl 2013

@slavka_a_maros presne takto strazil aj moj mm Barborku. to su chlapy 😀

qtinka77
14. júl 2013

Len pre info - davam vam na porovnanie - prva foto (nefialova) je zo vcera pred liecbou genciankou a dalsie dve - fialove - su z dnesneho rana - mizne to trosku, ze?

misza1
14. júl 2013

@kavaapalma
@delica @willy_wonka ja jsem asi blba... i rajce je alergen?hmmm ja se laduju rajcaty na vsechny zpusoby...
proc se vlastne nesmi alergeny? abych ted nezpusobila alergii nebo do budoucna mu nepripravila pole pro alergie?

x5petra
14. júl 2013

@qtinka77 nie,nikde to nemal len na jazyku

kavaapalma
14. júl 2013

@misza1 ale neber si to az tak,urco nie si blba,ja tiez neovladam alergeny,ani sa nimi nezaoberam. Babatka najlepšie pripravis na stravu cez materske mlieko. A @delica dala aj kesu.

kavaapalma
14. júl 2013

@slavka_a_maros jake ma bambula krasne buclate licka,to len bocat a bocat.

qtinka77
14. júl 2013

@x5petra Hej, aj mne je teraz jasne uz, ze to zabka je - nielen podla toho, ze to mizne, ale aj podla spravania - predsa len asi menej papal - a preto sa aj ovela castejsie budil . aj v noci, aj cez den posledne 2-3 dni a ja som nevedela co to ma byt... aj som sa hnevala na neho v noci, ked aj za hodinu sa zobudil, ze co to ma znamenat...a teraz uz viem, co to malo znamenat...
Chudatenko male.. mozno ho to aj bolelo... :o(

slavka_a_maros
14. júl 2013

@kavaapalma zuzleme jej ich cely den 😉

anicka.be
14. júl 2013

@katkalubkova @jankastubka ja feniklovy caj nepijem ten original caj, ale co mas balene ako korenie 🙂 dam si do sitka a cajik hotovy 😎

anicka.be
14. júl 2013

@hexina dakujem za info 🙂 my mame poradnu az 25.7., uvidime co povie nasa doktorka.

x5petra
14. júl 2013

@qtinka77 myslis,ze to aj boli? Nas to mal len jeden den a hned sme sli na kontrolu do nemocnice,kde mu na to prisli, takze som na nom nestihla spozorovat ziadne zmeny nastastie...

qtinka77
14. júl 2013

@x5petra Jasne, ze boli, nietore deticky sa pri tom vobec nevedia napapat... ☹

willy_wonka
14. júl 2013

Baby, tak ja som riadna truba, ja sa vyhybam vsetkemu,ovocie,zelenina,..aj mrkvu z polievky vyhodim,varenie zasadne bez vegety...ale ked vas tak citam, zmenim to 🙂

jankastubka
14. júl 2013

@silsil ja som predtym davala aj espumisan a nic... kolko ste ho davali?
Viem, ze je to skor na prdiky, ale jedna baba pisala, ze oni po tom dobre kakali... tak uz neviem co davat.

jankastubka
14. júl 2013

@kavaapalma
@misza1 v dnesnej dobe je alergen takmer vsetko.... ale zastavam teoriu ze treba jest vsetko co nesposobuje problemy.

jankastubka
14. júl 2013

@anicka.be ale tak ucinok by mal byt rovnaky, nie? ☹

x5petra
14. júl 2013

@qtinka77 a zase som o nieco mudrejsia 🙂 dufam,ze vam to rychlo zmizne...

willy_wonka
14. júl 2013

Uz pevne drzime 😎

janka_k
14. júl 2013

@willy_wonka krasnucky Samko, krasne drzi hlavicku 🙂

janka_k
14. júl 2013

@slavka_a_maros no to sa strazi veru 🙂 krasna je bambulka 🙂

misza1
14. júl 2013

@willy_wonka fesacik🙂 ma to dudku mam s napisen i love dady?🙂
ja jim vetsinu veci.vyhybam se nafukovadlam , moc solenemu a korenenemu. vegeta se da ale ta solcanka ro je bez cehosi.

misza1
14. júl 2013

@jankastubka vsak to... z jahod se osypu i ja ale rajciny me nenapadlo ze by mohly vadit...

misza1
14. júl 2013

@kavaapalma dnes testuju arasidove chrumky tak hadam budeme v noci spat😀

silsil
14. júl 2013

@jankastubka my sme tiež oveľa viac aj kakali, dávala som 25 kvapiek pred kojenim, tak bolo v návode, ale skúsenejšíe mi poradili že stačí 5 až10 kvapiek tri krát za deň

delica
14. júl 2013

@misza1
@willy_wonka
co som citala, tak mozu mat alergicku reakciu - flaky, stazene dychanie a podobne ako alergici. Hlavne by sa malo vyhnut tomu, na co su alergicki rodicia a kedze my nie sme na nic, tak postupne skusam. Vraj je lepsie dieta pripravit na to cez mliecko, ved po pol roku aj tak zacnu prikrmy.
Ale tie nafukovacie veci, tomu sa vyhybam ako cert krizu.

hexina
14. júl 2013

caute baby, chcem sa spytat ci odsavate sem tam babatkam sopliky...lebo moja mala place denne zoparkrat a kazdy vecer pri kupani sa snazim jej s vatovou tycinkou cistit nostek..no nemam pocit, ze to dokonale vycistim...a zda sa mi, ze kedze tolko place a nefuka nos..ci nema nahodou zapchaty...sem tam pocujem aj take chrapcanie ..myslite, zeby som mala odsavat preventivne aspon raz do tyzdna? alebo ako zistim, ze ma zapchaty nos? dakujem 🙂

misza1
14. júl 2013

@delica safra, vyrazky jsou videt ale jak poznam to dychani... me neva nic ale mm je alergicky asi na vsechno🙂

misza1
14. júl 2013

@hexina my odsavame tou na vysavac.je to fajn.odsavame cca 3x za tyden-jak si vzpomeneme po koupani🙂

hexina
14. júl 2013

@misza1 dakujem, cize odsavac len tak preventivne? a davas aj morsku vodu? alebo nasivin?