Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros
aj ja som si myslela, ze byvate v BA.
ribezle a marhule som skusala vcera a dobre. Ani flaky, ani brucho, ani zapareny nebol z kysleho.
@slavka_a_maros no to sme mohli :D
@delica byvame v petrzalke, teraz som u rodicov v rodnom meste 🙂 tak si uzivam, ze len nakojim pomojkam a odovzdam 😉
@qtinka77 veru to vyzera ako zabka http://detskechoroby.rodinka.sk/detske-choroby/...
@slavka_a_maros mohla si to mat od rajcin. mne dr zakazala rajciny,ze tie su alergen.
@slavka_a_maros
@hexina
@misza1
Nema to na boku, iba na jazyku. A nemal to tak predtym.. a su to take hrbolceky a nedaju sa zotriet trebars vatovym tamponom...
Tak ja neviem... nas lekar ma este tyzden dovolenku..tak sa mi k cudzej lekarke, co ho zastupuje, prilis nechce..ale asi budem musiet...nejako sa mi to nezda... ☹
@milionova151 nam kazal doktor davat do nosteka morsku vodu, nechat kus posobit a potom odsat odsavackou. Alebo sa oouziva aj libenar ale vraj morska voda je lepsia.
@katuska54 ja urcite ano, a neskor ked sa to naucime, chcela by som chodit aj na plavaren.
@willy_wonka ja som bola ukazat drobca v praci uz dva krat. Prvy krat 2 tyzdnove ale len pred robotu vkociku. A druhy krat 6 tyzdnove uz aj vnutri.
@jankastubka
@janka_k ja som inak uz cca posledne 2-3 tyzdne baby moje len lezala, mala som uz bolesti, skoda vraviet, nebola by som povedala, ze vydrzim. Ja som neni presmradena, ani leniva, ale bolo to dost huste uz nakoniec!!! Ale vydrzali sme!
@qtinka77 to je od mlieka, aj my to mame je na to ta fialova vodicka!!
@katuska54 nam uz kazal jest doktor vsetko. Nazastava teoriu, kde sa treba vyhybat alergenom, lebo si na ne potom nema kde dieta zvyknut. Robi si atestaciu aj z alergologie, tak snad ma pravdu. Ale ja som tiez toho nazoru. ze vsetko a s mierou.
@katkalubkova Tu gencianku som na to prave dala uz dnes aj ja...ale to je prave na tu zabku...nie od mlieka...
@qtinka77 myslis, ze to musi byt zabka? Ved ta vodicka je na viacero veci....
@katkalubkova ma to iba na jazyku
mne povedali v pôrodnici že ak sa to nedá vytrieť gázou je to žabka a toto veru tak vyzerá. ☹
@gabika3279 a asi to aj zabka bude veru dievcata-dnes toho tam ma v puske trosku menej po tej gencianke a hlavne nebol v noci kazdu chvilku hore ako posledne cca 3 noci...asi je to jasne...uvidim este ako dnesny den a noc a ako to bude mat zajtra rano, ale zase som sa tusim presvedcila, ze mam proste verit svojej intuicii,..a nie tomu co mi hovori niekto iny (muzicek v tomto pripade 🙂 )
Keby som sa bola spolahla na seba a svoju intuiciu, mali by sme uz zabku prec mozno, lebo som uz pred troma dnami hovorila,ze sa mi to nezda, ze to je asi zabka... aaaaale nieeee, to je len od mlieckaaa... a presne ako hovoris-hovorila som, ze sa to neda zotriet, ze to nemoze byt od mliecka a ze to ma tak vzdy...mi bolo povedane...
No jasne-prd! 🙂
Ja uz pijem ten feniklovy caj, aj malej davam do flasky pred kojenim, ale stale len tlaci a nevie nic vytlacit. Tak neviem. Aj sa s nazime cvicit s nozickami, davat na brusko, nosit na tigrika a stale nic. Kedy by mal nastupit ucinok aby sa vedela vykakat?
@jankastubka ten čaj je skôr na prdiký 😉 nám malý Veľmi veľa kakal keď sme dali pred kojenim éspumisan, to rozpúšťa tie plyny v črievkach a kakal jedna radosť 😉
@willy_wonka
@katuska54
@delica ja mam maleho v kociku von co to da,ak je pekne. Pocas horucav sme ale boli dnu,kedze som doteraz nemohĺa inam len na dvor. A uz je tak nauceny,ked plačka staci ho dat do vanicky dvihnut a uz vie,ze sa ide vozit a v momente je ticho. Tak sme doobeda aj poubede. Krasna torta delica,ja vztah k peceniu takmer nulovy.
Ja netusim kolko som zhodila,nakolko tu nemam vahu,tak ma to netankuje. A veci oblecko rifle mam vsetko u rodicov,tu mam len letne a leginy hlavne,tak netusim ci sa vtrepem do povodnych dzinov. Ja jem aj paradajky ale pomenej. Podla mna je blbost vyhybat sa tzv.alergenom. Treba skusat.

@delica tak teraz uz len rozlustit z coho to mala 😒 vcera som cely den pila ribezlovu stavu a aj som jedla rajciny...