Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros presne takto strazil aj moj mm Barborku. to su chlapy 😀
@kavaapalma
@delica @willy_wonka ja jsem asi blba... i rajce je alergen?hmmm ja se laduju rajcaty na vsechny zpusoby...
proc se vlastne nesmi alergeny? abych ted nezpusobila alergii nebo do budoucna mu nepripravila pole pro alergie?
@slavka_a_maros jake ma bambula krasne buclate licka,to len bocat a bocat.
@x5petra Hej, aj mne je teraz jasne uz, ze to zabka je - nielen podla toho, ze to mizne, ale aj podla spravania - predsa len asi menej papal - a preto sa aj ovela castejsie budil . aj v noci, aj cez den posledne 2-3 dni a ja som nevedela co to ma byt... aj som sa hnevala na neho v noci, ked aj za hodinu sa zobudil, ze co to ma znamenat...a teraz uz viem, co to malo znamenat...
Chudatenko male.. mozno ho to aj bolelo... :o(
@kavaapalma zuzleme jej ich cely den 😉
@katkalubkova @jankastubka ja feniklovy caj nepijem ten original caj, ale co mas balene ako korenie 🙂 dam si do sitka a cajik hotovy 😎
Baby, tak ja som riadna truba, ja sa vyhybam vsetkemu,ovocie,zelenina,..aj mrkvu z polievky vyhodim,varenie zasadne bez vegety...ale ked vas tak citam, zmenim to 🙂
@silsil ja som predtym davala aj espumisan a nic... kolko ste ho davali?
Viem, ze je to skor na prdiky, ale jedna baba pisala, ze oni po tom dobre kakali... tak uz neviem co davat.
@kavaapalma
@misza1 v dnesnej dobe je alergen takmer vsetko.... ale zastavam teoriu ze treba jest vsetko co nesposobuje problemy.
@anicka.be ale tak ucinok by mal byt rovnaky, nie? ☹
@willy_wonka krasnucky Samko, krasne drzi hlavicku 🙂
@slavka_a_maros no to sa strazi veru 🙂 krasna je bambulka 🙂
@willy_wonka fesacik🙂 ma to dudku mam s napisen i love dady?🙂
ja jim vetsinu veci.vyhybam se nafukovadlam , moc solenemu a korenenemu. vegeta se da ale ta solcanka ro je bez cehosi.
@jankastubka vsak to... z jahod se osypu i ja ale rajciny me nenapadlo ze by mohly vadit...
@kavaapalma dnes testuju arasidove chrumky tak hadam budeme v noci spat😀
@jankastubka my sme tiež oveľa viac aj kakali, dávala som 25 kvapiek pred kojenim, tak bolo v návode, ale skúsenejšíe mi poradili že stačí 5 až10 kvapiek tri krát za deň
@misza1
@willy_wonka
co som citala, tak mozu mat alergicku reakciu - flaky, stazene dychanie a podobne ako alergici. Hlavne by sa malo vyhnut tomu, na co su alergicki rodicia a kedze my nie sme na nic, tak postupne skusam. Vraj je lepsie dieta pripravit na to cez mliecko, ved po pol roku aj tak zacnu prikrmy.
Ale tie nafukovacie veci, tomu sa vyhybam ako cert krizu.
caute baby, chcem sa spytat ci odsavate sem tam babatkam sopliky...lebo moja mala place denne zoparkrat a kazdy vecer pri kupani sa snazim jej s vatovou tycinkou cistit nostek..no nemam pocit, ze to dokonale vycistim...a zda sa mi, ze kedze tolko place a nefuka nos..ci nema nahodou zapchaty...sem tam pocujem aj take chrapcanie ..myslite, zeby som mala odsavat preventivne aspon raz do tyzdna? alebo ako zistim, ze ma zapchaty nos? dakujem 🙂

Ze:"postraz malu..." 😉 to by sa aj mne strazilo