Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ahojte baby 🙂 pisem trosku neskoro, ale lepsie neskoro ako nikdy... pred par mesiacmi, ked som sa dozvedela, ze som tehotna, som sem nakukla, potesila sa, ze junove mamicky si uz veselo vypisuju 🙂 tiez mam termin v juni, tak ak vam to nebude prekazat, rada by som k vam obcas nakukla 🙂
dneska mi prisel doppler!!! jupiii 🙂 je to super, krásný zvuk, teda pokud do toho mrne nekopne, to trochu zaboli usi:D
takže dneskajšia poradna dopadla nie moc dobre, v moči mám krv a bielkoviny, mala ste to niektorá???POslala ma na nefrológiu ☹
no ahojte 🙂 toto bol brutal tyzden, sama drama v praci.
Dnes som bola pozriet v babymarkete v BA, dievcence, ja som sklamana :((((( mne sa nic nepacilo z tych kociarov. A aj to, co som si chcela okuknut, to nemali.
😀 ja som mala problémy s imunitou minulý rok prišli na to prečo brala som od septembra do mája vigantol - vitamín D a teraz sa zatial držim ale tiež som bola chorá hned na začiatku ešte som ani nevedela že som tehu,naštastie doktorovi som povedala že tá možnosť tu je tak mi dal také antibiotiká čo môžu aj tehtné a beriem vitamíny ladee vita ktoré sú určené pre nás čo nemáme tolko slniečka a zatial to asi stačí
@jesika26 neboj sa,chod na to vysetrenie. Preto na kazdej poradni kontroluju moc,ze keby nieco,nech sa to cim skor zachyti a tym skor ti pomozu. Drobec ta trosku trapi,ale zvladnes to. Jednoznačne.
@katuska54 dokial som nebola tehotna, tak som sa vobec nestarala o kociky, zeby som to nejak prehliadala a robila si na to nejaky nazor. Proste mi dojdu tie kociare take chudácke, ze sa to rozpadne, nic to nevydrzi a pritom na nete to vyzera tak dobre 😠 . Som videla nazivo tie stokke, no bol to des pre mna :D, potom ten hartan VIP taka zimna edicia, vyzerala strasne lacno to koženka. Velke sklamanie pre mna.
Sportove kociky mi zasa dosli take nizucke, ako detske hracky.
dievcatka idem ja na zahradu...uz tu mam odvoz. tak v pondelok vas budem musiet docitat 😉 tak sa tu majte fajn a kecajte o vsetkom moznom 😀

@misza1 ja som doma anudim sa 🙂 nejak upada toto forum junoviek....