icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

leus10
11. jan 2013

@katuska54 ja pozerám trocha lacnejšie hlavne chcem velkú vaničku a velké kolesázatial mám vybraný Tako warieor exclusive xxl

delica
11. jan 2013

@katuska54 tak si to uzi, katuška!

jesika26
11. jan 2013

@delica však práve, aj dnes som gynekologičke povedala, že ja musím mat všetko ☹
@misza1
@kavaapalma
@leus10
@misza1 dakujem Vám, v pondelok musím zbierat moč do nádoby a v utorok idem s ním na nefrológiu a tam ma podbrobne vyšetria. Ja si myslím, že to mám z prechladnutia, teda dúfam 😒

leus10
11. jan 2013

@jesika26 myslím že to môže byť s prechladnutia neboj bude to ok,viem že bielkovina v moči je väčšinou ked si prechladnutá

delica
11. jan 2013

@jesika26 aj ta pichá pri moceni alebo pobolievaju ta oblicky? taka tupa bolest v chrbte to je...

kavaapalma
11. jan 2013

@delica ja rozmyslam nad tym,ze uz asi zacnem kupovat plienky 1bal./mes. Lebo vsetko naraz no to bude napor na penazenku. Kocik nech sa da poskladat do auta a za rozumnu cenu,to mi staci. Ani nebudem na nete obkukavat,polsko to isti. Aj postielku tam kupis za 30eur. A tu po obchodoch su aj tak vsetky dovezene odtial s pridanou hodnotou.

jesika26
11. jan 2013

@delica no včera som mala takú bolest, ale trvalo to len dákych 30 sekund a potom to prešlo a pri močení ma nepichá. Ani neviem povedat, či ma bolí mechur, kedže mna bolí celé podbruško, tak sa mi to všetko zlieva 😖

kavaapalma
11. jan 2013

@jesika26 priklanam sa k babam,ze je to tym prechladnutim. Ja som teraz na kyslu kapustu a varim si rosol-mnam. A tiez ficim na lekoricovych cukrikoch,pendrekoch a dnes som pisala mm sms,jak isiel z prace,ze kup mi veterniky,bo zahyniem. Mate aj vy take nieco?

jesika26
11. jan 2013

@kavaapalma no tak ja takéto chute nemám vobec, dnes mi je prvý krát ako tak dobre,nemám žalúdok ako na vode, tak si to doslova užívam. Ale chute vobeeec 😉

delica
11. jan 2013

@jesika26 ani neviem, ci sa moze pit urologicky caj a jest brusnice v tehotensve :(. teplo ti nerobi dobre, zeby si si nahrievala oblicky? ak by si tam mala zapal, suche teplo by ti malo pomoct, ja som si to davala, ked som mala zapal oblicky.
@kavaapalma my mame Polsko celkom daleko :-/. Rozmyslam ci neskocit do Brna aspon alebo do Rakuska. My by sme chceli kocik s velkou vanickou, nech babo vydrzi v hlbokom aj v zime, 4 kolesa a rozlozitelny. No a este nech sa nespini, ale tak to neviem ako na to dojdem, ci sa to lahko upravuje alebo nie.

anjelicek26
11. jan 2013

@jesika26 - baby maju pravdu, bielkoviny v moci byvaju pri prechladnuti, niekedy to ani necitis, lebo sa to len rozbieha. Lepsie, ked na to prisli, dostanes antibiotika na preliecenie.

@kavaapalma - postielky kukni v ikei, maju lacne a slusna kvalita podla eko testov, v tomto - kedze to dieta bude aj ozuzlavat - by som sa polsku a ich normam na kvalitu farieb a moridla na drevo paradne vyhla 😝 Ich najlacnejsia je tiez 29 evri.

http://www.ikea.com/de/de/catalog/categories/de...

delica
11. jan 2013

@kavaapalma ja mam chut na vino a pivo :D, pricom normalne nepijem, ale teraz ked nemozem alkohol, tak taketo chutky. A este na ovocie, ceresne, maliny, ribezle.......a potom vsetko zelene: spenat, lusky, hrasok....

jesika26
11. jan 2013

@anjelicek26 http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/0011... aj tu som jednu našla, moja sestra si ju ide asi kúpit v nedelu
Dúfam, aj ja, že to je len z prechladnutia

Ináč ked som bola na 2D ultrazvuku, tak mi povedali, že čakáme asi chlapčeka a dnes asi dievčatko, ale že ani jedno nemám brat na isto, ešteže nie je viac pohlaví 😀 😀 😀 😀 😀

kavaapalma
11. jan 2013

@delica tak ty mas zdravsie chute ako ja. Pivo si obcas dam nealko,alebo deco cerveneho,nevidim v tom nic zle.

kavaapalma
11. jan 2013

@anjelicek26 fakt som vdacna,ze poradis. Ikea ma ani nenapadla a do ke nemame daleko.

delica
11. jan 2013

@kavaapalma jo, mne moja najlepsia priatelka odporucila pit po troche cerveneho v poslednom trimestri :D ale neviem, ci mi to odpourucila preto, ze je lekarka alebo preto, ze ked bola tehotna s dcerkou, tak dala kazdy den 2dcl ribezlaku :D.
@jesika26
nabytok vidim tiez na IKEU a neni to preto, ze mam zamestnanecku zlavu :D ale skor,ze viem ako ten nabytok vyrabame a ake su tam poziadavky.

anjelicek26
11. jan 2013

@jesika26 - ja som ju videla dva tyzdne dozadu nazivo a kvalita je v pohode, maju aj lacne madrace, takze tak,, netreba za vybavu minut majetok, ja od nich chcem prebalovaciu komodu a regale na hracky 😀 😀 😀

delica
11. jan 2013
anjelicek26
11. jan 2013

@delica - lol cervene fakt nie, alkohol je alkohol a dieta ho nevie vobec odburat, aj v minimalnom mnozstve ma na detsky mozog vplyv ako nervovy jed 😖 Ono si to clovek moze ospravedlnit akokolvek, to, ze dieta nevie alkohol odburavat je proste fakt a aj to, ze cez branu placenty to prejde... a nieco ineho je radler s 1,3% na chut, a nieco ine 12% vino ze ano 😖

delica
11. jan 2013

@anjelicek26 ved ja neplanujem pit nic, ani cudne pochybne radlers a pseudo nealko piva :D. som kedysi pred mesiacmi citala taky clanok, ze ak sa pije alkohol, tak sa znizi prisun kyslika dietatu, a keby to hned aj nebola pravda, pre mna je to celotehotenska stopka :D.
No ale buducu jesen, idem na vinnu cestu, to uz mam naplanovane...nadojim mlieko do zasoby a pojdem jeden vecer po sklepoch.

anjelicek26
11. jan 2013

@delica - no to s tym kyslikom plati o fajceni 😅 Ale jasne, idealne nepit ani hlt, ja sa toho drzim kazde tehu poctivo ;)

jesika26
11. jan 2013

@delica oplatí sa íst do polských predajní IKEA, neviem kurz?????

delica
11. jan 2013

@jesika26 to som hodila link kavaapalme, lebo ona ma blizko Polsko.
Kto ma blizsie BA, oplati a mu ist do BA.

misza1
11. jan 2013

ja nesmim premyslet nad jidlem. kdyz me napadne neco ci bych si dala jsem jako silena dokud to nemam a nicim to.neosidim... kysele je ted top🙂

delica
11. jan 2013

@anjelicek26 ked som nevedela, ze som tehotna, tak som si dala pohar vina k veceri vo francii, samozrejme aj syry, ktore teraz by som do ust nedala a sluzobku som ukoncila dvomi ibuprofenmi :D. Samozrejme, som to povedala doktorke, ale ta povedala, ze bunky vtedy putovali len do maternice, takze mam byt pokojna, nic by sa nemalo stat.Ale nebolo mi vsetko jedno

anjelicek26
11. jan 2013

@delica - jj babo je vo vlastnom svete do osmeho tyzdna, este neni napojene na tvoj krvny obeh, takze sa k nemu fakt nic nedostalo... clovek aj tak stresuje...

delica
11. jan 2013

@anjelicek26 no to vino ma ani tak nehnevalo, som si dala poharik, najviac 2dcl, len tie syry...z jedneho som dostala taku migrenu, ze som si musela dat tie brufeny. Este sme sa kolegynou bavili o tom, ze ako sme stale na cestach, tak nevieme ani vystriehnut dobu ovulacie a otehotniet :D a to ja som uz bola v tom :D.
@misza1 no ja som na citronovej vode velmi dlho,aj kysle uhorky, mnam.

misza1
11. jan 2013

@delica a jak jsou uzasne chery rajcinky... kyseloucke🙂 ted si davam zmrku,no neni.krasne byt tehotna? :D

zuzu3743
11. jan 2013

kočiky by som radila pozerať aby to malo aj väčšiu vaničku a nie taku kde sa trojmesačne babo vo fusaku nevojde ☹ naše babätka budu mať v zime zhruba pol roka a fusak budeme potrebovať a predsa vo väčšom tak neprefukne ako vo športiaku .Tie kočiky s našich detskych čias to bolo tam sa zmestilo v pohode aj dvojročne dieťa 🙂
Kočky nepali vas už zaha mna už treti den nejak skoro sa mi vidi ☹ hlavne teraz večer čo na to pomaha

delica
11. jan 2013

@misza1 nerob :D aku mas zmrzlinku?