icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

katuska54
11. jan 2013

@misza1 ja som doma anudim sa 🙂 nejak upada toto forum junoviek....

yanqa
11. jan 2013

ahojte baby 🙂 pisem trosku neskoro, ale lepsie neskoro ako nikdy... pred par mesiacmi, ked som sa dozvedela, ze som tehotna, som sem nakukla, potesila sa, ze junove mamicky si uz veselo vypisuju 🙂 tiez mam termin v juni, tak ak vam to nebude prekazat, rada by som k vam obcas nakukla 🙂

misza1
11. jan 2013

@yanqa ahoj, kazdy je tu vitany;)

yanqa
11. jan 2013

@misza1 dakujem za mile privitanie 🙂 snad sa tu rychlo trosku zorientujem...

misza1
11. jan 2013

@katuska54 ja jsem sice v praci ale jednoducho se mi nechce nic... jesteze existuje internet v mobile;)

leus10
11. jan 2013

@katuska54 ahoj ja som tiež doma a nudím sa ale pol dňa som prespala a za chvílu sa idem vyvetrať idem s malou na gymnastiku ale inak hoci kedy rada pokecám

misza1
11. jan 2013

dneska mi prisel doppler!!! jupiii 🙂 je to super, krásný zvuk, teda pokud do toho mrne nekopne, to trochu zaboli usi:D

katuska54
11. jan 2013

@leus10 jeee,tak ak si doma tak rada pokecam 🙂 sice cez vikend nebudem doma,ale cez tyzden tu budem 😉

katuska54
11. jan 2013

@misza1 kde si ho kupila a co to stoji? ja by som to tiez chcela...chcem pocut nasho drobca 🙂

jesika26
11. jan 2013

takže dneskajšia poradna dopadla nie moc dobre, v moči mám krv a bielkoviny, mala ste to niektorá???POslala ma na nefrológiu ☹

katuska54
11. jan 2013

@jesika26 ja som o tom este nic nepocula...ak budes nieco vediet viac tak napis...tiez som prvorodicka a zistujem kolko veci je pre mna novych...drzim palce aby to nebolo nic zle. mysli pozitivne a bude vsetko ok.

misza1
11. jan 2013

@katuska54 kupovala jsem to pres net z medihum.sk za 39E. funguje uzadne;)

misza1
11. jan 2013

@jesika26 hlavne neztracej hlavu, nemusi to byt nic zleho.drzim pesticky pro stesti

katuska54
11. jan 2013

@misza1 dakujem idem kuk 😀

leus10
11. jan 2013

@katuska54 ja som tu tiež cez týžden viac Sobotu, nedelu venujem rodinke

katuska54
11. jan 2013

@leus10 ja som cez vikend bez mm,tak idem s nasimi na zahradu. cerstvy dedinsky vzuch mi chyba 😀

delica
11. jan 2013

no ahojte 🙂 toto bol brutal tyzden, sama drama v praci.
Dnes som bola pozriet v babymarkete v BA, dievcence, ja som sklamana :((((( mne sa nic nepacilo z tych kociarov. A aj to, co som si chcela okuknut, to nemali.

leus10
11. jan 2013

@jesika26 niečo sa mi marí,tuším švagriná niečo podobné mala,ale už neviem čo to bolo myslím že bola chvílku v nemocnici ale neviem či kôli tomu a či to nebolo vo vyššom štádiu možno len nejaká infekcia len mysli pozitývne nech ti to dobre dopadne

delica
11. jan 2013

@jesika26 to mi je luto :((( tusim si musis prejst kazdou moznou neprijemnostou v tehotensvte :(.

leus10
11. jan 2013

@katuska54 tak si uži čerstvý vzduch a hlavne dobre sa obleč aby si neprechladla

katuska54
11. jan 2013

@delica ja som bola pozriet kocik Cam v predeti a predavac ma od neho tak strasne odhovaral...strasne nam ponukal concord...ale nekradneme 😀

katuska54
11. jan 2013

@leus10 joj ved uz chodim naobliekana ako cibula 😝 musim si davat pozor aby som neochorela...uz som bola od zaciatku tehu 2x chora 😠

leus10
11. jan 2013

😀 ja som mala problémy s imunitou minulý rok prišli na to prečo brala som od septembra do mája vigantol - vitamín D a teraz sa zatial držim ale tiež som bola chorá hned na začiatku ešte som ani nevedela že som tehu,naštastie doktorovi som povedala že tá možnosť tu je tak mi dal také antibiotiká čo môžu aj tehtné a beriem vitamíny ladee vita ktoré sú určené pre nás čo nemáme tolko slniečka a zatial to asi stačí

leus10
11. jan 2013

@katuska54 zabudla som označiť že odpovedám tebe ten príspevok predtýmto

kavaapalma
11. jan 2013

@jesika26 neboj sa,chod na to vysetrenie. Preto na kazdej poradni kontroluju moc,ze keby nieco,nech sa to cim skor zachyti a tym skor ti pomozu. Drobec ta trosku trapi,ale zvladnes to. Jednoznačne.

leus10
11. jan 2013

@katuska54 čo je to za kočík čo ťa tak odhováral

katuska54
11. jan 2013

@leus10 aj ja mam tie ladeevita 😉 ale moja imunita je hrozna....

katuska54
11. jan 2013

@leus10 Cam cortina x3

delica
11. jan 2013

@katuska54 dokial som nebola tehotna, tak som sa vobec nestarala o kociky, zeby som to nejak prehliadala a robila si na to nejaky nazor. Proste mi dojdu tie kociare take chudácke, ze sa to rozpadne, nic to nevydrzi a pritom na nete to vyzera tak dobre 😠 . Som videla nazivo tie stokke, no bol to des pre mna :D, potom ten hartan VIP taka zimna edicia, vyzerala strasne lacno to koženka. Velke sklamanie pre mna.
Sportove kociky mi zasa dosli take nizucke, ako detske hracky.

leus10
11. jan 2013

@katuska54 no ja si teraz musím poklopať,moja malá ide mať osem rokov a doteraz okrem jednej vážnejšej brušnej príhody vôbec nebýva chorá ked ju chyťí nádcha tak za dva dni je ok žiadna teplota nič až doteraz ako keby sme sa od septembra vymenili

katuska54
11. jan 2013

dievcatka idem ja na zahradu...uz tu mam odvoz. tak v pondelok vas budem musiet docitat 😉 tak sa tu majte fajn a kecajte o vsetkom moznom 😀