Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@janka_k jj pro Oskyho. asi zkusim to co hodila @anjelicek26 jen na jablka si jeste pockam...asi to dam zamrazit a az budou jablka dodelam to
@misza1 - skore jablka este nezozenies? Tatinove uz vyzeraju fajn...
@anjelicek26 kde bydli tatino?🙂 my mame jen normalni jablka takze jeste tak mesic musim pockat
@slavka_a_maros nstretli sme sa. ja som kocikovala sama ako vzdy 🙂
@slavka_a_maros ona ma niekedy dobry den. ale v noci spi pekne,nemozem sa stazovat. ale nechcem to zakriknut 😕
@willy_wonka ja si pripadam ako dojka. musela som si kupit nove podpdy. uz mi boli male D-cka. takze uz ficim na E-ckach 😠
@katuska54 😲 fuha, to si dobra 🙂
a ja vitazoslavne vzdy napochodujem za mm do pracovne s poharikom 100ml krvopotne odsateho nmliecka s vyrazom rekordmana...a mm ma chvali aka som sikovna dojka, to mu radsej nespomeniem,ze su aj vacsie dojky :D
Drobec spi,tak idem aj ja. Dufam,ze potiahne do 2 ako vcera. Zajtra nas caka poradna tak som zvedava kolko vyrastol a tiez sme objednaní s klbikmi.
@willy_wonka Kristinka kolko ti cca trva to odsatie 100ml?
nas maly si tuto noc zas poplietol s dnom, o 1 aj o 5 tak hodinku a pol sa vyskieral a kukal a kukal a kukal 🙂 sak mama naco v noci spat 🙂 ked mozem kukat na okolie 🙂 🙂 🙂
@janka_k ahoj janka, cca do 5 min to mam.
Samko sa dnes pochlapil, spanok : 21:30 - 4:18, 5-7:43
@willy_wonka fiha, ta, ten prvy spanok krasne potiahol
@janka_k vsak? sama som z toho bola prekvapena, a aj vyplasena,tak som ho kontrolovala ci je vsetko v poriadku. teraz zas spokojne odfukuje,tak sa k nemu idem pridat 🙂
@willy_wonka - super 🙂 Aj nas spanok na jedno zobudenie... ale tak, ze zaspal 22:30, o druhej sa zobudil,, do pol piatej vrestal a o pol siedmej uz zasa vstaval 😝 😝 😝 Jeho to brucho boli uz asi aj zo vzduchu 🙄
@willy_wonka ja radsej este ani neodsavam,lebo keby som zacala,tak prsami zametam zem 😀
mm im uz hovori pobozne 😀
@janka_k
@willy_wonka
@anjelicek26 tak Barborka tuto noc potiahla tiez pekne. isla hajat o 20:00-00:15 a potom o 03:00-7:00. a teraz uz je 2x napapana a spinka a spinka.
ale uz sa nebudem chvalit,lebo to zase zakriknem. tfuj,tfuj,tfuj aby bol kazdy den takto kludny.
@slavka_a_maros jasne 🙂 aj u nas uz take zacinaju 🙂
@janka_k je to sranda, ake ksichty pri tom robi 🙂 som zvedava, kedy to bude aj so zvukom 😉
@willy_wonka jeej to je krasny usmev, ja to fotakom zatial zachytit neviem, maly sa este tak neskery 🙂 snad coskoro 🙂
@janka_k jeho rozosmieva,ked sa smejem,alebo mu blabocem, tak nie je tazke ho odfotit ...A najviac sa smeje aj so zvukom, ked sa zbada v zrkadle ..vtedy aj poskakuje 🙂
@anjelicek26 benji sa potatil 🙂
@willy_wonka moj muz minule skonstatoval, ze to on viacej napluje ako ja odsajem (za cely den) a to niekto bude odsudzovat, ze sa nesnazim.... 🙄 😀
@willy_wonka - on je riadne mixnuty 🙂 Musim pozriet nejake fotky oboch z toho veku, na koho je viacej 🙂
@anjelicek26 mne sa zda, ze sa benji podoba na maxa a co som videla fotky maxa,tak to je cely tato 🙂

@anicka.be
@willy_wonka ja mam zakodovanu informaciu, ze do 3 hodin je to v mlieku, ale ci je pravdiva, neviem 🙂