icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

slavka_a_maros
22. sep 2013

@hexina aj my sme odoberali moc 😉 velka kovbojka...

hexina
22. sep 2013

@slavka_a_maros aj u nas..az 1 ml sa nam podaril..aj to neiem ci neposlu nazad

kavaapalma
23. sep 2013

@hexina
@slavka_a_maros @hobit @anicka.b poradte co robit,moj maly sa stale vo vajicku v aute spoti,az ma mokre vlasky a pritom nie je ani naobliekany. Neviem si predstavit ako to bude v zime. Co s tym?

hobit
23. sep 2013

@kavaapalma ano, tie choroby je lepsie prekonat...

hobit
23. sep 2013

@kavaapalma len vo vajicku sa mu to stava? ako ho tam davas obleceneho?

kavaapalma
23. sep 2013

@hobit len tak ako aj my,teda teraz body s dlhym rukavom,dupky a dam mu navrch mikinku a ponozky... mam pocit,ze ta vec vobec neprepusta vzduch,lebo inde s tym problem nemame...aj klima ide,ze nie je v auto horuco a je to prd platne...

hexina
23. sep 2013

@kavaapalma inac u nas to iste...ked som jej dala flisovy overal tak uplne sa spotila..teraz ju nechavam normalne v bavlnenom overaly a hodim cez nu deku ale aj tak je furt spotena...a tiez neviem ako to budem riesit v zime..asi ju dam do fusaku nejak lahsie oblecenu a ked sa auto vykuri tak odzipsujem horny diel..neviem ako to riesit ale tiez mame ten problem..

anjelicek26
23. sep 2013

@kavaapalma - nemate vo vajicku nejaku synteticku latku? Mozno by stacilo dat bavlnenu plienku pod hlavicku. Ja som dnes malemu dala do autosedacky fusak a potil sa strasne, ale vonku pri vyberani a vkladani to bolo super, len kto mi ho pocas jazdy bude potom rozopinat 😅

hobit
23. sep 2013

@kavaapalma tak fakt neviem, skus tu plienku...ake mate vajicko?

anicka.be
23. sep 2013

@kavaapalma OMG, ja ju ani necakam 😀DD dufam, ze pokial budem kojit, tak ma bude obchadzat .-)

anicka.be
23. sep 2013

@kavaapalma, @delica, @misza1, @katkalubkova, @janka_k, @janka_stubka, @anjelicek26, @hobit, @azmuk, @willy_wonka, @slavka_a_maros, @pavuciatko, @zuzka444, @jesika26, @mimus265, @candy23, @malaterezka, @tica, @silsil ....
Koceny, mamicky, s nostalgiou som si precitala zaciatky nasho tehulkovskeho priatelstva, ktore zacalo priblizne pred rokom alebo koncom novembra, kedy sme sa uz hrdo pysili tehu bruskami .-) Bolo to krasne obdobie a som rada, ze sme sa spoznali 🙂
Zelam nasim drobcom vela zdravicka .-)

anicka.be
23. sep 2013

@jankastubka
Koceny, mamicky, s nostalgiou som si precitala zaciatky nasho tehulkovskeho priatelstva, ktore zacalo priblizne pred rokom alebo koncom novembra, kedy sme sa uz hrdo pysili tehu bruskami .-) Bolo to krasne obdobie a som rada, ze sme sa spoznali emoticon
Zelam nasim drobcom vela zdravicka .-)

willy_wonka
24. sep 2013

@anicka.be drahe vtacie mliecko, nemas po nociach co robit ? 🙂 no ja dufam, ze sa vidime aj v dalsej spolocnej teme, napr. Junovky 2015 alebo este skor 🙂

katkalubkova
24. sep 2013

@anicka.be veru, bolo to krasne obdobie, akurat som vravela vcera manzelovi, ze Matko ma uz 1 rok 🙂 , kazde to obdobie ma svoje caro. Ale aj tak mam pocit, ze to ocakavanie, radost a novy pocit z nepoznaneho je na tehotenstve to najkrajsie - taka ta vnutorna radost 😵

anjelicek26
24. sep 2013

@willy_wonka - ja som uz v junovkach 2006, 2010, 2013, myslim, ze nikam inam sa ja uz nezaradim, my sme komplet haha Este aj drahy je jun 😀

@anicka.be - my sme Benjaminka zarobili 28.9. veru blizi sa to.. a teraz ta nasa bodocka ma 6675g uf 😅 😅 😅

katkalubkova
24. sep 2013

@kavaapalma mozno sa mylim, ( teda dufam ) pisem len vlastnu skusenost s prvym synom.
Prve znaky potenia sa v autosedacke je znak toho, ze dietatku cestovanie nerobi dobre! Moj syn to z duse neznasal a ked bol vacsi, zvracanie bolo jeho pravidelnou cinnostou pri cestovani v aute a to i len na kratke vzdialenosti. Zaklad je, menej ho obliect, aby bolo odgrgnute a nie priamo napapne, vtedy to ma rychly priebeh!
syn ma 5rokov a sedi ako spolujazdec pri manzelovi vpredu, u nas sa to zial inak riesit neda ☹ , ale verim, ze to nebude tvoj pripad, mozno radu od anjelicek26, skus dat bavlnenu plienku do vajicka.
- my sme uz od vtedy aj auto vymenili ale nepomohlo, ani klima a pod. jednoducho neznasa cestovanie ako ja ked som bola mala 😒

kavaapalma
24. sep 2013

@hobit @hexina
@anjelicek26
@katkalubkova tak dufam,ze to nebude ten pripad,aj ked sa sem tam v aute povracia... ale to vacsinou do hodky po napapani,aj ked je odgrgnuty... a vajicko je znacky chicco... plienku pod hlavinku davam to je prve co som urobila... a aj tak tu stranu,ktoru ma opretu o vajicko ma celu mokru... takze ani to nepomaha... a ked necham ciapocku,tak ma vlasky spotene pod nou... ja ani dekou neprikryvam... doteraz cestu prespal,no cim je starsí,tym menej sa mu chce... len pozera dookola a na mna,ani dudel nechce...

hexina
24. sep 2013

@kavaapalma podla mna to je normalne..ved su vtesnani v tom vajicku tak sa musia potit..teda dufam...najhorsie to bude v zime...ale ja to asi budem tak robit, ze ju obleciem lahsie..dam deku fusak a potom v aute to vsetko dam dole aby nebol problem..cestujeme tak dvakrat za mesiac 200 km tam a 200 km nazad..cize musim to nejak tiez vymysliet

misza1
24. sep 2013

@anicka.be leti to... Ja jsem tu zacala psat kdyz jsme v praci meli inventuru, hned me privitala @delica s tim ze mame stejny termin🙂 pak jsem az do porodu byla zavisla nas teto skupine🙂

delica
24. sep 2013

@misza1 @anicka.be no to boli casy krásne. nostalgia velka.

x5petra
24. sep 2013

@kavaapalma u nas to so starsim bolo tiez podobne ako u @katkalubkova strasne sa potil (nepomahala ani plienka pod hlavou, ani malo oblecenia), grckal a preplakal takmer vsetky cesty, dokonca aj kratke...niektore deti zrejme nemaju radi cestovanie a mozno im prave tie vajicka nerobia dobre (asi im to tlaci na brusko a k tomu su aj v protismere jazdy) , lebo odkedy mame druhu sedacku, tak s nim nie je problem, prave naopak, tesi sa do auta a cestuje rad, teraz dokonca vydrzi aj spinkat, ked ideme na dlhu cestu

anjelicek26
24. sep 2013

@kavaapalma - no my sme v aute vyse hodiny denne + teraz ideme na dve dovolenky po sebe, pricom na jednu 640km v aute, sa tesim, v aute teda on spat nechce 😖

katkalubkova
24. sep 2013

@kavaapalma aj my sme mali, mame chicco vajicko, to nie je od autosedacky, ale od dietatka, snad to nebude tvoj pripad!

kavaapalma
24. sep 2013

Ta fasa. No uvidime ako to bude dalej. A inak ako zienky-mamky? @misza1 @delica ahojky

malaterezka
24. sep 2013

@anicka.be no veru tak to rychlo zbehlo ze ja ani neverim ze nase deticky maju 4mesiace a rastu ako z vody a poprinych sa aj zabuda na vsetko zle

hexina
25. sep 2013

@x5petra
@anjelicek26
@delica
@anicka.be baby co dojcite..perkonali ste koojenecky strajk? co vam pomohlo? dakujem

anjelicek26
26. sep 2013

@hexina - fuha len vydrzat, uz mame asi desat dni po strajku vdaka bohu... uz sa jeduje len ked je vyslovene strasne unaveny, to si potrebuje aspon pol hodinu pospat a napapa sa potom. Inak sme dojcili pocas spanku a tesne po zobudeni, inak boli revy a odtlacanie sa. Dost na psychosku. Som rada, ze je to uz za nami.

hexina
26. sep 2013

@anjelicek26 no u nás detto, brala si dačo na zvýšenie produkcie mlieka? Ako dlho trval štrajk? Čiže si ken vystihovala kedy je ospaly tak? Je to na nervy furt dačo s tým dojcenim

anjelicek26
26. sep 2013

@hexina - mlieka mam az az aj tak... mne to odsaje Max, ked sa Benji nema k cinu alebo teda mu dam v spanku.

hexina
26. sep 2013

@anjelicek26 jak tak to mas dobré, som myslela že štrajk vzniká pre nedostatočné množstvo mlieka