Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@slavka_a_maros aj u nas..az 1 ml sa nam podaril..aj to neiem ci neposlu nazad
@hexina
@slavka_a_maros @hobit @anicka.b poradte co robit,moj maly sa stale vo vajicku v aute spoti,az ma mokre vlasky a pritom nie je ani naobliekany. Neviem si predstavit ako to bude v zime. Co s tym?
@kavaapalma ano, tie choroby je lepsie prekonat...
@kavaapalma len vo vajicku sa mu to stava? ako ho tam davas obleceneho?
@hobit len tak ako aj my,teda teraz body s dlhym rukavom,dupky a dam mu navrch mikinku a ponozky... mam pocit,ze ta vec vobec neprepusta vzduch,lebo inde s tym problem nemame...aj klima ide,ze nie je v auto horuco a je to prd platne...
@kavaapalma inac u nas to iste...ked som jej dala flisovy overal tak uplne sa spotila..teraz ju nechavam normalne v bavlnenom overaly a hodim cez nu deku ale aj tak je furt spotena...a tiez neviem ako to budem riesit v zime..asi ju dam do fusaku nejak lahsie oblecenu a ked sa auto vykuri tak odzipsujem horny diel..neviem ako to riesit ale tiez mame ten problem..
@kavaapalma - nemate vo vajicku nejaku synteticku latku? Mozno by stacilo dat bavlnenu plienku pod hlavicku. Ja som dnes malemu dala do autosedacky fusak a potil sa strasne, ale vonku pri vyberani a vkladani to bolo super, len kto mi ho pocas jazdy bude potom rozopinat 😅
@kavaapalma tak fakt neviem, skus tu plienku...ake mate vajicko?
@kavaapalma OMG, ja ju ani necakam 😀DD dufam, ze pokial budem kojit, tak ma bude obchadzat .-)
@kavaapalma, @delica, @misza1, @katkalubkova, @janka_k, @janka_stubka, @anjelicek26, @hobit, @azmuk, @willy_wonka, @slavka_a_maros, @pavuciatko, @zuzka444, @jesika26, @mimus265, @candy23, @malaterezka, @tica, @silsil ....
Koceny, mamicky, s nostalgiou som si precitala zaciatky nasho tehulkovskeho priatelstva, ktore zacalo priblizne pred rokom alebo koncom novembra, kedy sme sa uz hrdo pysili tehu bruskami .-) Bolo to krasne obdobie a som rada, ze sme sa spoznali 🙂
Zelam nasim drobcom vela zdravicka .-)
@jankastubka
Koceny, mamicky, s nostalgiou som si precitala zaciatky nasho tehulkovskeho priatelstva, ktore zacalo priblizne pred rokom alebo koncom novembra, kedy sme sa uz hrdo pysili tehu bruskami .-) Bolo to krasne obdobie a som rada, ze sme sa spoznali emoticon
Zelam nasim drobcom vela zdravicka .-)
@anicka.be drahe vtacie mliecko, nemas po nociach co robit ? 🙂 no ja dufam, ze sa vidime aj v dalsej spolocnej teme, napr. Junovky 2015 alebo este skor 🙂
@anicka.be veru, bolo to krasne obdobie, akurat som vravela vcera manzelovi, ze Matko ma uz 1 rok 🙂 , kazde to obdobie ma svoje caro. Ale aj tak mam pocit, ze to ocakavanie, radost a novy pocit z nepoznaneho je na tehotenstve to najkrajsie - taka ta vnutorna radost 😵
@willy_wonka - ja som uz v junovkach 2006, 2010, 2013, myslim, ze nikam inam sa ja uz nezaradim, my sme komplet haha Este aj drahy je jun 😀
@anicka.be - my sme Benjaminka zarobili 28.9. veru blizi sa to.. a teraz ta nasa bodocka ma 6675g uf 😅 😅 😅
@kavaapalma mozno sa mylim, ( teda dufam ) pisem len vlastnu skusenost s prvym synom.
Prve znaky potenia sa v autosedacke je znak toho, ze dietatku cestovanie nerobi dobre! Moj syn to z duse neznasal a ked bol vacsi, zvracanie bolo jeho pravidelnou cinnostou pri cestovani v aute a to i len na kratke vzdialenosti. Zaklad je, menej ho obliect, aby bolo odgrgnute a nie priamo napapne, vtedy to ma rychly priebeh!
syn ma 5rokov a sedi ako spolujazdec pri manzelovi vpredu, u nas sa to zial inak riesit neda ☹ , ale verim, ze to nebude tvoj pripad, mozno radu od anjelicek26, skus dat bavlnenu plienku do vajicka.
- my sme uz od vtedy aj auto vymenili ale nepomohlo, ani klima a pod. jednoducho neznasa cestovanie ako ja ked som bola mala 😒
@hobit @hexina
@anjelicek26
@katkalubkova tak dufam,ze to nebude ten pripad,aj ked sa sem tam v aute povracia... ale to vacsinou do hodky po napapani,aj ked je odgrgnuty... a vajicko je znacky chicco... plienku pod hlavinku davam to je prve co som urobila... a aj tak tu stranu,ktoru ma opretu o vajicko ma celu mokru... takze ani to nepomaha... a ked necham ciapocku,tak ma vlasky spotene pod nou... ja ani dekou neprikryvam... doteraz cestu prespal,no cim je starsí,tym menej sa mu chce... len pozera dookola a na mna,ani dudel nechce...
@kavaapalma podla mna to je normalne..ved su vtesnani v tom vajicku tak sa musia potit..teda dufam...najhorsie to bude v zime...ale ja to asi budem tak robit, ze ju obleciem lahsie..dam deku fusak a potom v aute to vsetko dam dole aby nebol problem..cestujeme tak dvakrat za mesiac 200 km tam a 200 km nazad..cize musim to nejak tiez vymysliet
@kavaapalma u nas to so starsim bolo tiez podobne ako u @katkalubkova strasne sa potil (nepomahala ani plienka pod hlavou, ani malo oblecenia), grckal a preplakal takmer vsetky cesty, dokonca aj kratke...niektore deti zrejme nemaju radi cestovanie a mozno im prave tie vajicka nerobia dobre (asi im to tlaci na brusko a k tomu su aj v protismere jazdy) , lebo odkedy mame druhu sedacku, tak s nim nie je problem, prave naopak, tesi sa do auta a cestuje rad, teraz dokonca vydrzi aj spinkat, ked ideme na dlhu cestu
@kavaapalma - no my sme v aute vyse hodiny denne + teraz ideme na dve dovolenky po sebe, pricom na jednu 640km v aute, sa tesim, v aute teda on spat nechce 😖
@kavaapalma aj my sme mali, mame chicco vajicko, to nie je od autosedacky, ale od dietatka, snad to nebude tvoj pripad!
@anicka.be no veru tak to rychlo zbehlo ze ja ani neverim ze nase deticky maju 4mesiace a rastu ako z vody a poprinych sa aj zabuda na vsetko zle
@x5petra
@anjelicek26
@delica
@anicka.be baby co dojcite..perkonali ste koojenecky strajk? co vam pomohlo? dakujem
@hexina - fuha len vydrzat, uz mame asi desat dni po strajku vdaka bohu... uz sa jeduje len ked je vyslovene strasne unaveny, to si potrebuje aspon pol hodinu pospat a napapa sa potom. Inak sme dojcili pocas spanku a tesne po zobudeni, inak boli revy a odtlacanie sa. Dost na psychosku. Som rada, ze je to uz za nami.
@anjelicek26 no u nás detto, brala si dačo na zvýšenie produkcie mlieka? Ako dlho trval štrajk? Čiže si ken vystihovala kedy je ospaly tak? Je to na nervy furt dačo s tým dojcenim
@hexina - mlieka mam az az aj tak... mne to odsaje Max, ked sa Benji nema k cinu alebo teda mu dam v spanku.
@anjelicek26 jak tak to mas dobré, som myslela že štrajk vzniká pre nedostatočné množstvo mlieka

@hexina aj my sme odoberali moc 😉 velka kovbojka...