icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hexina
2. okt 2013

baby aj vy musite stale nekonecne nosit vase deti aby konecne zaspali? alebo to len my mame taku princess

x5petra
2. okt 2013

@hexina my sme to mali so starsim - nosili sme ho,skakali sme s nim na fitlopte alebo sme ho hojdali na kresle...teraz to nastastie nie je nutne...urcite v tom nie ste sami ;)

hexina
2. okt 2013

@x5petra no lebo toto je nenormalne..od osmej ju nevieme uspat..uspime ju, polozime a je hore a tak dookola...je to tazke

x5petra
3. okt 2013

@hexina ja viem,ze je to tazke :( u nas casom pomohlo len to,ze som pri nom lezala na posteli a hladkala som ho a az ked tvrdo spal tak sme ho prelozili do postielky...on vlastne este stale nezaspava sam,je zavisly na lakti,takze sa nejakeho musi drzat,aby zaspal a stale sa budi minimalne raz za noc, tak ta ani neviem ubezpecit,ze to nepotrva dlaho,no je mozne,ze vasa nebude ako ten nas certik ;) Ale neboj, casom si tiez urcite najdete system ako na nu.

leus10
3. okt 2013

@hexina tvoja sa chce aspoň nosit naša v poslednej době reve aj na rukách o 22.00 sa zobudi nakoji ,poláka a nie a nie zaspat jedine sa v postielke aj na rukách zaspava a srazu rev a takto do 2 dnes o 1 sa rozhodla ze ide trénovat dvihanie do sedu uspesne potom sa vyvalila a bum o pol druhej zaspala

kavaapalma
4. okt 2013

@leus10 ze klop,klop,lebo moj reve,ked sa pozabudnem a dlhsie sa mojkame,tak da najavo,ze mama chcem spat. Ci v postielke,ci v kociku,ci na rukach,to jedno. Kojim kazde 2hodky a pocas tej doby aspoň 30min.musi byt slofik a na prechadzke spi,pokym ho nezobudi hlad. Velmi ti to aj ostatnym prajem zazit.

leus10
5. okt 2013

@kavaapalma no ja som to zažila prvé tři mesiace som nevebela ze máme dieta

x5petra
8. okt 2013

@leus10 presne tak aj u nas - prve tri mesiace sme nevedeli,ze ho mame a teraz akoby ho niekto vymenil ;)

hexina
8. okt 2013

no my to mame cele tri mesiace od narodenia..ale teraz sa nam tozlepsuje..cize my sme si zazili to nase peklo s nou..a teraz uz vsetko je len lepsie :D ale je to tazke nosit ju..musime vydrzat.co uz

kavaapalma
10. okt 2013

@hexina tak sa nam to cstovanie v aute uplne zlepsilo,uz sa vobec nepoti. Ak nespi,tak s nim cely cas rozpravam,hladim ho a bozkavam. A zabera to. Huraaaaaaaaaaaaaaa

hexina
11. okt 2013

@kavaapalma no tak to som rada..moyno to bolo len tou horucavou ci?

kavaapalma
11. okt 2013

@hexina to neviem,nakolko aj teraz je celkom teplo...

hexina
11. okt 2013

@kavaapalma nasa sa stale poti..tak neviem...tiey ju neviem ako obliect

kavaapalma
12. okt 2013

@hexina ja svojho obliekam ako seba,jedine pancusky mu dam naviac. Uz to mam odskusane. Von chodime stale a teraz je pekne aj vcera sme boli 2x mal na sebe body s dlhym rukavom,pancusky ,dupky a navrch tenku mikinku bez kapuce a tenku ciapocku. Pod sebou vo vanicke,do ktorej sa mi uz o mesiac nezmesti ma vankusik a na sebe tenku decku. Nic ine. V pohode to staci a pekne mi spinka.

hexina
12. okt 2013

@kavaapalma ja ju asi dost obliekam, ja davam pyzamkovy overall a na to dekovy overall a na to deku esre

kavaapalma
13. okt 2013

@hexina vcera tu bolo 23 stupnov,tak som mu obliekla body s kratkym rukavom,teplaciky,ponozky a tenucku mikinku. Tot vsio. Este rozmyslam,ze cez noc je dost teplo,tak namiesto overalu mu dam asi len opalovacky... teraz spi pri mne pod paplonom a ked ho kontrolujem,co sa sudri,tak ma spotene teple rucky a snazi sa skopat. Tak ho odkryjem a ihned zaspi. Samozrejme potom prykrijem. Ale len nozky. Dnes mi tak potiahol 3 a pol hodky.

delica
14. okt 2013

@kavaapalma tak to ste mali veru krasne vcera. My sme isli kocikovat s dvomi deckami - sice tensimi, aby som mala co dat dolu, keby sa potil,ale veru sa nepotil. U nas uz je silná jesen.

kavaapalma
14. okt 2013

@delica dnes tak isto,akurat tensia decka navrch...a v noci som mu dala tensi overal,ale aj tak bolo teplo,takze som to poriesila,aby som ho nezobudila rozopnutim spodnej casti a nozky vonku,potom sa neskopoval. vobec netopime az nad ranom o tej piatej,jak vstane oco zapne radiatory naviac,lebo predsa rano je uz chladno.

milionova151
25. okt 2013

uz to tu nejak zanika.. kazda uz mame svoje batosteky pri sebe, a malo casu na ppisanie. a taky cas red rokom sme zistovali a cudovali sa cim ta mkenstrucia meska, nasledovali 2ciarky na teste a optom uz len krasne usmevy a tesenie sa na prvy usg.... 🙂 a moja babulka uz dnes ma 4mesiace, ako ten cas letiiiiii.... Pekny den vam prajem 🙂

jankastubka
27. okt 2013

@milionova151 my sme uz vcera mali 5 mesiacov. Sranda ake su napokon medzi tymi detmi rozdiely. 🙂

pavuciatko
29. okt 2013

ahojte baby, ak sem este niekto zavita 🙂
no takto pred rokom to bolo radosti 🙂 inak ja som pre nedavnom riesila, ze ci nahodou nebudem aj junovka 2014🙂 to uz som mala ale zmiesanejsie pocity ako pred rokom....ale bol to plany poplach. myslite, ze by ste zvladli dalsie babo len s rocnym odstupom?ja si to teda neviem ani len predstavit, mne dava Gretka slusne zabrat.a hlavne by som mala vycitky, ze by som sa jej nemohla venovat dostatocne. co si myslite vy?

silsil
30. okt 2013

@pavuciatko úplne suhlasim..ja chcem najskor si prveho uzit riadne sa mu venovat, a o take 4 roky (cca) skusit mozno druhe : ) najlepšie Olivinku 🙂)))

silvianm
30. okt 2013

@pavuciatko tiez suhlasim.. a este by som prisla aj o tu trochu spanku co mam xixi

silvianm
30. okt 2013

@hexina asi este nechce buvat.. skuste ju viac unavit - nechat na brusku atd.. my ame uspavali tiez tak.. teraz je na brusku - zacne si zmolit ocka, dam prsko a napapa sa a zabuva

kavaapalma
30. okt 2013

@pavuciatko ja tiez si chcem poriadne vychutnat toto obdobie nadherne,naplno sa venovat syncekovi. A keby bolo hned druhe,tak by to neslo. Ale zvladla by som to. neslo

anicka.be
30. okt 2013

@pavuciatko no, aj si aj viem predstavit, zeby som bola opat tehu, Veronika je na mna dobra, asi by sme zvladli, mozno s odretymi usami, ale... Najradsej by som si ju vychutnala, a cca ked bude mat 3 roky, tak mozme planovat surodenca.
Presne pred rokom na Vs. svatych sme oznamili nasim moje tehu. 🙂 a teraz mala bambulka 24.10. 5 mesiacov.

kavaapalma
31. okt 2013

@anicka.be ak to vyjde,tak som povedala mm,ze az ked maly oslavi rocik,tak az potom mozme zacat pracovat na druhom. Velmi sa mu to nepaci,lebo on by uz najradšej teraz,ale ja nechcem. A zase 3r.kvoli veku si nemozem dovolit cakat.

dadomon
1. nov 2013

ahojte,tak sa pridavam,som cca v 6 tt + nejaky dnik...o tehu som sa dozvedela pomerne rychlo, u mna sa naozaj osvedcil ovulacny test,na ktorom vybehla hrubaciarka a potom super citlivy test za 1,30 e...pepino z DMky : )))) zahniezdovanie malej omrvinky som dost citila, bolievalo ma strasne brucho a byvala som unavena....potom tie citlive prsia no a dnes,zial uz aj ranne nevolnosti a nespavost,ale aspon som si nasla konecne cas prihlasit sa medzi vas ,ked buntosim od 5tej ! : )))

Akurat mam jeden problem....vcera som dostala od zamestnavatela vypoved,nic som netusila, bol to sok...ale asi my tehulky mame nejaky vyvinuty cit,retoze som 10 minut predtym napisala oficialny mail,ze som tehotna.Takze som si vypocula ich vymysli a dovody na prepustenie a potom som im popvedala,ze som ich predbehla a nemozu ma vyhodit ! o 10 minut by to bolo cele zle. Akurat ma mrzi,ze sa moje pociatocne tehotenstvo uz musel niekto dozvediet a ze takouto formou,bojim sa,ze je skoro....Mam zmiesane pocity,na jednej strane radost z baba a z toho,ze som si zachranila pracu,na druhej strane pocit odmietnutia a toho,ze co ma tam teraz caka...

candy23
1. nov 2013

@dadomon tesime sa s tebou a blahozelame ale my uz mame svoje omrvinky pri sebe 😉 asi by si sa chcela pridat k junovkam 2014 ale mozes kludne ostat aj s nami, my sa tesime z kazdeho noveho tehu

dadomon
2. nov 2013

ja som si nevsimla rok 2013,takze vam gratulujem k maly babikam a ja sa prehodim na junovky 2014 🙂