icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anicka.be
14. mar 2014

@kavaapalma pevne verim, ze ano!

zora256
autor
15. mar 2014

@anicka.be Tak krásne ste to vydržali 🙂Aj ja dúfam,že tak vydržím 2v 1 🙂

kavaapalma
17. mar 2014

kto sa chysta tohto roku na druhe,okrem mna?

anicka.be
21. mar 2014

@kavaapalma hmm, zatial @willy_wonka - ta je uz septembrova, a asi aj @delica planuje. A ty kedy? Mne kazdy hovori, ze sa mam rychlo dat na druhe babo, ked je Veronika taka dobra. No neviem...

delica
21. mar 2014

@kavaapalma ja az takto o rok

kavaapalma
22. mar 2014

@anicka.be
@delica no zienky,ja som vcera bola na gynde 1x od porodu na preventivku. Doki povedala,ze vsetko v poriadku,ze som zdrava,jazva krasne zahojena,ze mozme skusat druhe a uzivat si zivota 😉 . Vysledky cytosteru mi pridu sms. Robila mi aj vnutorny ult. a tiez vsetko oka. A konecne som sa dozvedela,preco bol maly kp,lebo pri sekcii zistili,ze mam maternicu v tvare srdca,takze aj druhe babo bude urcite v takej polohe. Inak na funkciu to nema ziadny vplyv,nemam problem s nicim.
V maji sa mi zeni brasko,som krstna-cakatelka dvojiciek 😉 . V juni chcem samozrejme mojmu smejkovi urobit krasnu oslavu. Leto si uzivat a uvidime co bude. Mozno sa podari hned,ako doki vravela a mozno znovu budeme musiet cakat. Ale ak by to nahodou-co si nepripustat trvalo zase styri roky,tak to ostaneme pri jedinacikovi. Lenze uz sa mi sniva s dcerkou. Predtym kolkokrat sa mi snivalo,ze mam babatko,tak to bol zakazdym syncek. A teraz uz druhy raz dievca. Myslim,ze sa to aj naplni. Mne je jedno,mm chce velmi slecnu a ja by som prijala aj druheho chlapceka. Drobcek je velmi zlatucky,spokojny,usmievavy. Kazdy den dakujem,ze ho mam. @anicka.be a mozno sa trafime do rovnakeho mesiaca 😀

delica
22. mar 2014

@kavaapalma no teda, ze v tvare srdca. Zaujimave, ze sa to da zistit az pri porode,, ze to nie je vidiet na utz. Ja si myslim, ze to mas predtuchu, ze to bude dievcatko a ze sa vam zadari. Aj mne inak moja zenska hovorila, ze najlepsie sa otehotnotie v kratkom obdobi po porode, asi telo je aj tak hormonalne nastavene. A este kojis? Ja hej, no pomenej, ale cyklus mam taky vselijaky - asi kazdych 6-8tt, tak veru asi by sa bolo tazko trafit. A tiez dufam, ze to bude šup šup, babatko chceme, ale este nie som na tehu nachystana 😀 .

kavaapalma
22. mar 2014

@delica kojim,hlavne cez noc aj 5-6x sme hore co uz by az tak nemuselo byt...ale nic nezabera na vecer,ani kasa,ani chleba,o dve hodky mliecko musi byt. Ms mam pravidelnu,aj ked furt kojim. Horsie je,ze maly nechce pit z flase,len z lyzicky,alebo hrnceka a ked bude horuco,tak neviem ako to poriesime,co bude stale na dude? Pokupila som vselijake hrnceky na ucenie,ale on do toho len hryzie. Najnovsie vstavave o 4:45,najneskor o 5:30h. takze ranne vtaca,kde su tie casy,co vstaval o osmej 😀 tak chodim spat s drobcom.

delica
22. mar 2014

@kavaapalma podla mna ked bude moc smadny, nauci sa aj pit. Moze byt, ze ked vela kojis, tak nema ani smad.

willy_wonka
22. mar 2014

@kavaapalma ja som druhy krat otehotnela ani neviem ako, takze smelo do toho..aj ked mne to uz nepomoze,vykaslali ste sa na mna a nechalima v tom samu :(

kavaapalma
22. mar 2014
kavaapalma
22. mar 2014

skusala som ho nechat dlhsie bez pitia a dala mu caj z flase neee,ale z hrnceka ano... trosku... potom plakal,tak som ho nakojila a bol riadne smadny

delica
22. mar 2014

@willy_wonka duchom som stále s tebou ;)

delica
22. mar 2014

@kavaapalma no tak asi bude pit rovno z hrnceka velkacskeho a hotovo 🙂))

bodka2213
22. mar 2014

ahojte, viem že toto bude troška odveci , ale nechcem zakladať novú otazku...tak iba tak mimo reči .... mám taký problém, menštruacia mi meška 2 dni, zvyčajne ju mávam aj o 2 dni skor, no v podbrušku ma začalo bolieť už pred týždnom, nie stalé , ale za den aj 4 krát a trvá to prebližne 2, 3 minútý , strašne ma bolia bradavky, su velmi citlivé ... no žiadný vytok a taketo veci nemám ...mylíte že možem byť v tom ? dakujem pekne

anicka.be
22. mar 2014

@bodka2213 no to je 50:50 😒 bud su to menstruacne priznaky alebo tehu.
Vacsinou je to tak, ze ked sa pracuje na babatku, tak aj biorytmus je nastaveny tak, ze kazdu zmenu zena vnima ako signal, ze uz je to asi ONO. A ked MS meska, tak je to nase zbozne prianie, ze sme V TOM 😎
ALEBO si tehotna!!!! 😉 Pockaj 5 dni od vymeskania a ked si mala predtym MS ako hodinky a mas predpoklad, ze budes tehu, tak si urcite v tom.
Ja som stale mala cyklus 28dni. Na babatku sme pracovali v plodne dni, ked mi MS nedosla v den kedy mala, povedala som si, ok, mozno je to len moje zbozne prianie (ako pisem v uvode) alebo ... Ked mi meskala dalsi den, tak som uz vedela, ze to asi bude ono 😉 Po 5 dnoch som si urobila test, videla som duchov, ale boli tam //
.... No ale som sa rozpisala, dufam, ze to dava hlavu aj patu 😀 a ze som Ti pomohla 🙂
Daj potom info ako si dopadla!

anicka.be
22. mar 2014

@kavaapalma parada, ja som bola na kontrole u gyndy presne po 6nedeli a tiez vsetko ok. Tak uz: Hor sa na plodenie 😀

kavaapalma
23. mar 2014

@willy_wonka ja som tiez ako @delica napisala duchom s tebou 😉 . Chcete vediet aj pohlavie,ci si nechate prekvapko?
Maly bude asi fakt pit len priamo z hrnceka,lebo mamina mi vravela,ze ja som takto skoro pila.
@anicka.be no az tak zase hrrrrrr nie,lebo vnutorne nie som celkom v klude,takze pockame,az budem v takom pokoji ako pri syncekovi. Nechcem,aby sa nervozita preniesla na babatko.
@bodka2213 tym podobnych tem je tu neurekom,takze dobre,ze si dalsiu neotvorila. Moje prve priznaky este pred ms boli caste chodenie na wc... stale mi trebalo curat,az na nervy... a prestalo mi chutit sladke,nebola som schopna dojest ani jediny keksik... a tak presne na den,ked mi ms nedosla som si spravila test a tam silne dve ciarky. Tak snad som ti pomohla. Urob si ho a uvidis. Ak si , tak tam bude aspon slaba druha ciarka,drzim palce.

willy_wonka
23. mar 2014

@kavaapalma chceme, ja som uplne nedockava, ak mi lekar nepovie teraz v stredu tak pojdem asi do genetonu :D no co som bola na jednom utz dr povedal, ze to vidi na dievca, ale ja som bola presvedcena ze to je chlapec,tak neviem...uvidime

kavaapalma
23. mar 2014

@willy_wonka do stredy nedaleko,to nejak vydrzis. Vacsinou intuícia neklame. 🙂

anicka.be
23. mar 2014

@willy_wonka @kavaapalma bude dievcatko .-)

bodka2213
25. mar 2014

anicka.be ... dnes ráno boli dve silné čiarky 🙂

anicka.be
1. apr 2014

@bodka2213 PARADA!!! Blahozelam 🙂 jupiii, caka ta NADHERNE obdobie, uzivaj si ho, hlavne vela relaxuj a bud v klude. Babatenko Ti to potom odplati kludnym spravanim a dobrym spanim .-)

anicka.be
1. apr 2014

@bodka2213 odpovedam, az teraz, lebo som nebola oznacena v prispevku, tak mi neprislo upozornenie 😖

charlottes
1. apr 2014

@kavaapalma ahoj, my mame s nasim Timinom to iste, co sa pitia tyka. Mame doma uz peknu zbierku kadejakych flasticiek, je to vacsinou na striekacke alebo lyzicke 🙂, no minuly tyzden som kupila dalsi hrncek v dm, ma sosacik, ale makky dudlovy. Z toho mi vypil, tak trenujeme.

kavaapalma
2. apr 2014

@charlottes my mame taky tiez a je to aj tak prd platne 😀

charlottes
3. apr 2014

@kavaapalma xixi, aspon ten jeden hrncek sa u nas ako-tak ujal, dnes z neho vypil glgy vody sam 🙂,ale to uz asi musel byt riadne smadny. Myslis, ze im treba doplnat tekutiny alebo mu staci, co vytiahne odo mna ?

kavaapalma
4. apr 2014

@charlottes ja svojmu radsej davam vodu,aj caj... ale vela toho nevypije z hrnceka,bud rozleje,zacne plut,alebo pusti dolu bradov... zozaciatku vypije najviac,ked je smadny,no po par hltoch vystraja. Tak stale dokojim,respektive,ked vidim,ze je smadny. Po ranajkach,obede a veceri dokojim a okrem toho 2x denne plne kojim a vecer asi najviac pred spanim. Cez noc je to aj 5x. A uz mame dve zubadielka. A papame uz asi vsetko. Aj syry,aj mandarinky,chvala Bohu nema problem. Doki povedala na poslednej poradni,ze uz mozme pomaly vsetko.

charlottes
5. apr 2014

@kavaapalma aha, vidim, ze aj Ty mas takeho maleho ceconika 🙂 Mne Timino vstava nastastie len 2 krat za noc, xixi a papa vsetko, co nepapa jeho 🙂 Odkial si?

kavaapalma
5. apr 2014

@charlottes od MI a ty vidim,ze od ZV to tam dobre poznam,mala som tam poblizko frajera 😀 konkretne z Dobrej Nivy