icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

lianka11
12. okt 2012

Ahojte kočky pridate aj mňa do tej sukromnej skupiny?aj ja som v 5tt+5 a termin vychadza podla tehu kalkulačky 3.6 diki.

lianka11
12. okt 2012

@fleury ahoj prosim pridaš aj mňa do vašej sukromnej skupiny som tiež tehu termin 3.6 podla ms som 7tt+5 podla ovu 5tt+5 ďakujem

zuzu3743
12. okt 2012

ahojte aj ja by som sa rada pridala ešte to nemam potvrdene od lekara ale podla tehu kalkulačky vy vychadza termin na 9.6 🙂

willy_wonka
13. okt 2012

Ahojte "kolegyne"
tak u mna tehu. kalkulacka hovori 4.6. 2013 🙂 v pondelok som bola u lekara povedal, ze to vyzera na 6tt, co sa mi ale nezda, lebo viem, ze ovu som mala neskor, ale tak uvidime neskor ako to pojde 🙂
Inak, je vam zle?🙂 ja som zatial nemala stret so zachododvou misou ale minuly tyzden som mala cinu a ked si na nu spomeniem, tak mi stiahne krk a je mi na ...... a takto to mavam s viacerymi jedlami na ktore si spomeniem:D
vsetkym vam drzim palce nech tehotenstvo prebehne v poriadku, opatrujte sa 🙂

sasavi
13. okt 2012

Mozem aj ja ist do skupiny?baby otazka, boli ste uz u doktora a ked hej co vam robil? Totizto som teraz v zahranici do prveho novembroveho tyzdna a rozmyslam ci ist tunak doktorovi na prehliadku alebo mozem pockat az na sk?predbezny termin mi vychadza na 10/6.

typa
13. okt 2012

@sasavi ahoj,ja som bola cez tyzden u dokyho...zobral mi 3 ampulky krvi a najskor robil kontrolu prehmatom a potom vonkajsie aj vnutorne sono.

katka116
13. okt 2012

@willy_wonka ahoj akurat som si ta dovolila spomenut v teme grafy BT, vsetky sme ta nutili k testovaniu a ty ze nie si tehotna a nakoniec si sa neozvala. Tak tehulka gratulujem, mas uz prvy obrazok zo sona?

kukku
13. okt 2012

@willy_wonka GRATULUJEM z celého srdca 😉 Už som Ťa hľadala v téme grafy BT, že sa prečo nehlásiš 🙂 Už som si myslela, že si sa stratila v horách (alebo si nakoniec ani neišla?) 😀
Tak ešte raz gratulujem 😉

sasavi
13. okt 2012

@typa diky, som sa rozhodla, ze behnem tunak k dokymu, nech mam istotu, ze je vsetko ok.asi by som nevydrzala cakat este mesiac

typa
13. okt 2012

@sasavi ja si myslim ze je lepsie ist skor,nech doktor potvrdi,ze je to na spravnom mieste...nech ste zdravi obaja 🙂

sasavi
13. okt 2012

@typa ok, na pondelok som objednana.dakujem.ty cakas tiez prve?

typa
13. okt 2012

@sasavi ano prve 🙂 mam stale obavy,ci bude vsetko ok. Ale verim tomu ze ano. Ak nam je sudene,aby sme babatko mali,tak bude iste vsetko v poriadku 🙂

mirellka
13. okt 2012

@zora256 moja neviem či ešte na mňa pamatáš z temy snažiliek , gratulujem mooooc že sa zadarilo a želám krásne tehulkovanie 😵 😵 😵

sasavi
14. okt 2012

@typa myslim, ze kazda ma obavy.vsetko bude dobre, neboj.drzim palce

lianka11
14. okt 2012

ahojta,kočky aj ja som bola u dokiho ale zatial videl len gestačny vak,a vtedy som bola 5tt+5 znova idem 22.10 som strašne nedočkava.

lianka11
14. okt 2012

@willy_wonka ahoj,a už videl aj babo alebo vak,čiže dutinku?

typa
14. okt 2012

@lianka11 ahoj,ja som bola 6tt+0 a videl uz srdiecko. Teraz rastie babo.velmi rychlo,mozno keby ides o 1-2 dni neskor,tak uz ho vidi 🙂

lianka11
14. okt 2012

@typa hej aj ja si myslim a pevne verim,viac pripadov som tu takych čitala,ďakujem za odpoveď 🙂

silva317
14. okt 2012

@lianka11 Ja som bola 5+6tt a bolo vidiet len "dutinku", ale tam kde ma byt. Sono robil len zhora. Zasa idem 24.10., ale zda sa mi to tak daleko, uz by som chcela vidiet nieco viac, stale som v napati, ci je to ok 😖

lianka11
14. okt 2012

@silva317 hej aj moja bola tam kde mala byť v maternici,a tiež sa neviem dočkať aby som už počula srdiečko 🙂 držim palčeky

silva317
14. okt 2012

@lianka11 no ved to, nech uz je ta dalsia kontrola, tiez sa neviem dockat. Dakujem, aj tebe drzim paste. Pod k nam do sukromky, myslim na predoslej strane je link.

lianka11
14. okt 2012

@silva317 ok rada sa pridam

silva317
14. okt 2012

@lianka11 napis fleury o pridanie

lianka11
14. okt 2012

@silva317 ďakujem už som sa tam našla, už ma pridala,

heli78
14. okt 2012

Ahojky,,, pripájam sa s pozitívnym tehu-testíkom, vychádza to na 11.6.2013. Zatial som v 6 tt, tento víkend som po sexe 😝 trošku začala špiniť... tak snáď to čím skôr ustúpi. Zajtra ráno volám lekárke...

oxanka73
15. okt 2012

Ahojte, môžem sa k Vám pridať? Je to naše vyťúžené bábätko vo vyššom veku, tak snáď to dobre dopadne.

dulkagabulka
15. okt 2012

@oxanka73 blahoželam a držim palce 😉

dulkagabulka
15. okt 2012

@fleury
možem aj ja do sukromky?

superdievca
15. okt 2012

Ahojte budúce maminky! pridávam sa k vám - mne vychádza pôrod až koncom júna (24. 6. 2013). potvrdil včera test a menštruácia neprišla a cítim sa tak už asi týždeň. kto čaká ďalšie dieťa, cíti to hádam už od počatia🙂 Pridáte ma k vám? Začína mi byť nevoľno a budem potrebovať podporu. teším sa špeciálne na žienky z Bratislavy. Papa

oxanka73
15. okt 2012

@dulkagabulka ďakujem 🙂 . Nie je tu medzi nami niekto z Košíc?