Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ahojte aj ja by som sa rada pridala ešte to nemam potvrdene od lekara ale podla tehu kalkulačky vy vychadza termin na 9.6 🙂
Ahojte "kolegyne"
tak u mna tehu. kalkulacka hovori 4.6. 2013 🙂 v pondelok som bola u lekara povedal, ze to vyzera na 6tt, co sa mi ale nezda, lebo viem, ze ovu som mala neskor, ale tak uvidime neskor ako to pojde 🙂
Inak, je vam zle?🙂 ja som zatial nemala stret so zachododvou misou ale minuly tyzden som mala cinu a ked si na nu spomeniem, tak mi stiahne krk a je mi na ...... a takto to mavam s viacerymi jedlami na ktore si spomeniem:D
vsetkym vam drzim palce nech tehotenstvo prebehne v poriadku, opatrujte sa 🙂
Mozem aj ja ist do skupiny?baby otazka, boli ste uz u doktora a ked hej co vam robil? Totizto som teraz v zahranici do prveho novembroveho tyzdna a rozmyslam ci ist tunak doktorovi na prehliadku alebo mozem pockat az na sk?predbezny termin mi vychadza na 10/6.
@willy_wonka ahoj akurat som si ta dovolila spomenut v teme grafy BT, vsetky sme ta nutili k testovaniu a ty ze nie si tehotna a nakoniec si sa neozvala. Tak tehulka gratulujem, mas uz prvy obrazok zo sona?
@willy_wonka GRATULUJEM z celého srdca 😉 Už som Ťa hľadala v téme grafy BT, že sa prečo nehlásiš 🙂 Už som si myslela, že si sa stratila v horách (alebo si nakoniec ani neišla?) 😀
Tak ešte raz gratulujem 😉
ahojta,kočky aj ja som bola u dokiho ale zatial videl len gestačny vak,a vtedy som bola 5tt+5 znova idem 22.10 som strašne nedočkava.
@willy_wonka ahoj,a už videl aj babo alebo vak,čiže dutinku?
Ahojky,,, pripájam sa s pozitívnym tehu-testíkom, vychádza to na 11.6.2013. Zatial som v 6 tt, tento víkend som po sexe 😝 trošku začala špiniť... tak snáď to čím skôr ustúpi. Zajtra ráno volám lekárke...
Ahojte, môžem sa k Vám pridať? Je to naše vyťúžené bábätko vo vyššom veku, tak snáď to dobre dopadne.
@oxanka73 blahoželam a držim palce 😉
@fleury
možem aj ja do sukromky?
Ahojte budúce maminky! pridávam sa k vám - mne vychádza pôrod až koncom júna (24. 6. 2013). potvrdil včera test a menštruácia neprišla a cítim sa tak už asi týždeň. kto čaká ďalšie dieťa, cíti to hádam už od počatia🙂 Pridáte ma k vám? Začína mi byť nevoľno a budem potrebovať podporu. teším sa špeciálne na žienky z Bratislavy. Papa
@dulkagabulka ďakujem 🙂 . Nie je tu medzi nami niekto z Košíc?

Ahojte kočky pridate aj mňa do tej sukromnej skupiny?aj ja som v 5tt+5 a termin vychadza podla tehu kalkulačky 3.6 diki.