icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

fleury
8. okt 2012

baby a nechcete radsej pisat do sukromnej temy?

aymee
8. okt 2012

@fleury gratulujem 🙂

aymee
8. okt 2012

@ameanda nebolo počuť srdiečko,, tento piatok by som mala ist k dr tak snad uz bude vsetko ako ma byt 🙂
a tie terminy su i tak len orientacne bábo si i tak vyberie ten svoj pravýdeň 🙂

aymee
8. okt 2012

@fleury a aká je to súkromna tema? 😕

fleury
8. okt 2012

@aymee dakujem 🙂 sukromna je taka, kde pisu len baby, ktore sa tam pridaju, nikto iny ju citat nemoze

fleury
9. okt 2012

dnes nikto nikde? 🙂

sksko
9. okt 2012

no jo baby.... tak asi nic.... som si dnes rano poplakala.
Nebolo to sice planovane, ale uz som sa videla ako tlacim dalsi kocik. Budem vam drzat paste nech sa Vam vsetkym dari .. a URCITE SI UROBTE SUKROMNU TEMU. nemusi tu kazdy citat co si budete pisat. Pekny den vsetykm tehulkam....

typa
9. okt 2012

@sksko to ma mrzi - prisla cervena ? Ved budes tlacit ale trosicku neskor 😉 Budeme Ti vsetky drzat palce 🙂

sksko
9. okt 2012

@typa no vyzera to na cervenu...aj ked su to len zatial len naznaky... ale co uz.. ja som si uz svoje pri dvoch chalanoch odkocikvala.. len som si zasa ulozila, pri poriadne meskajucej MS, predstavu, ze by som si to rada zopakovala... ale ci sa k tomu tak naozaj odhodlame, veru neviem... ak sa pritrafi 🙂 tak sa potesime...plan to teraz nebol. ale ved naplanovane veci su najlepsie 😀

fleury
9. okt 2012

baby tak ja zalozim sukromnu, oki?

ameanda
9. okt 2012

@fleury
len nas tam popridavaj a daj vediet ako sa ta sukromna tema vola

fleury
9. okt 2012

nasa sukromna tema 🙂

mimi1906
9. okt 2012

Ahojte, môžem sa k vám pridať aj ja? Aj u nás to vyzerá na jún ak všetko dobre skončí. @fleury

silva317
9. okt 2012

@sksko Neboj, pride to, ale nechcela si napisat, ze neplanovane veci namiesto naplanovane 🙂 ked nie tento mesiac, tak dalsi, to vies, bude zima a vtedy je to taka romantika 😀 Ved kolko deti je narodených v septembri 😀 😀 😀

bets
10. okt 2012

@fleury nezabudni aj na mna 🙂

drahenka
10. okt 2012

jupiiii, potvrdene 🙂 ! 5.6. mam termin 🙂

lovesista
10. okt 2012

ahojte, vitam medzi vami 😎

@fleury prosim ta pridaj ma do sukromnej skupiny, ja budem prispievat iba tam. je to tak lepsie, dakujem 😉

sasavi
10. okt 2012

Caute baby, pridavam sa do junoviek. Termin zatiak okolo 10-teho.robila som si len jeden test minuly tyzden, slaba ciarka.ale uzcitim priznaky, bolieva ma brucho, sem tam take pichnutie.a vcera som nemohla ani surove bravcove citit

repelova
10. okt 2012

@ameanda Mne už srdiečko bolo počuť. Podľa MS 6+1, podľa sona 6+5.

repelova
10. okt 2012

@fleury aj mňa môžeš pridať. 🙂

repelova
10. okt 2012

Baby, aké vyšetrenie vám robil doktor pre potvrdenie tehu?

anjelicek4
10. okt 2012

Hlásim sa do súkromného fóra, vyzerá to že som v 6. týždni, termín podľa mrchy mi vychádza na 9.6. 😉

skatarina
10. okt 2012

@sksko no my sme tretie neplanovali a uz vobec nie tak skoro a ahaho 😀 😀 😀 bude junovciatko 😉
@silva317 ja som sa narodila v septembri 😀 😀 😀

ursulienka1
10. okt 2012

ahoj
rada sa ku vam pridam
podla tehu klakulacky mam termin 3.6.2013 😉

drahenka
10. okt 2012

aj mna prosim pridaj ;) Dakujem ;) !

henrietag
10. okt 2012

ahojte 🙂 zaradim sa ku vám ja som 31. máj :D byvam v NR ale rodit budem v NZ 🙂 dnes som bola na sone srdiecko nam pekne bije :D

sksko
11. okt 2012

@skatarina tak vam gratulujem k tretiemu babatku.. ja som si uvedomila ( o to viac, teraz ked som nevedela, ci bude vobec tretie) , ze deti su v mojom zivote velkou radostou.. aj ked ma teda vedia priadne nastvat, ale bez toho by som si asi nevazila tie krasne chvilky, ktore s nimi prezivam.
drzte sa a teste sa baby!ci uz cakate, prve, druhe, tretie.....

skatarina
11. okt 2012

@sksko dakujem. Vies u nas to je trosku ine.My sme veeeelmi tuzili po detoch a prvy krat som otehu az v 30tke,nejako sa nedarilo....potom sme konecne mali prvu dcerku a chceli sme este jedno dieta, opat dlllllho nic az prisla druha dcerka a teraz uz sme neplanovali a na prvy sup... 😀 ,ale dieta je dar a tak to aj berieme 😉 😉 😉

candy23
12. okt 2012

@fleury jeminky kolko tych sukromnych skupin je 🙂 tak sa teda nejako spojme,lebo nestiham ..poprosim o pridanie

smejkoh
12. okt 2012

Ahojte, pridavam sa ku vam, termin zatial podla tehu kalkulacky na 10.6. Gratulujem vsetkym mamickam a tesim sa s vami.
@fleury mohla by som sa aj ja pripojit do sukromnej temy? Dakujem.