icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

iivkaa1
14. jan 2013

ahojte maminy je tu nejaka mamina z KE, ktora bude rodit v juni? 🙂

zuzulica
14. jan 2013
hubenourova
14. jan 2013

@iivkaa1 Ahoj, ja budem rodť v júni a som z KE 🙂

iivkaa1
14. jan 2013

@hubenourova jeeej ahoj, pozeram, ze aj ty mas 3rocne babo ... a ako sa mas?vies co cakate?

leus10
14. jan 2013

@misza1 ja už púšťam uspávanky od koščovej

hubenourova
14. jan 2013

@iivkaa1 Ano, mám, už bude mať o mesiac 3,5. Jeden deň mi je dobre, jeden veľmi zle, je to ako na hojdačke,ale tak to bolo aj pri malej až do pôrodu :( Zatiaľ nevieme, čo čakáme,ale už by som to chcela veľmi vedieť. Ty si ako na tom?

misza1
14. jan 2013

@leus10 delala jsi to i u prvniho mimca? poustis to nahlas nebo pres sluchatka?

leus10
14. jan 2013

@misza1 pro prvej som mala nejakú ezoterickú pre tehotné ale velmi málo Mali sme malí byt a šlo to Len nahlas teraz som doma mám viac času a mám to v mobile tak dám sluchátka a nikoho neruším

maria200981
14. jan 2013

chcem sa opytat mamiciek ktore uz maju doma chlapca a aj dievcatko...citili sme sa v tehotenstve inac....ak ste cakali chlapca a ked dievca?

lenn1101
14. jan 2013

zdravím tehuľky 🙂 tak pridávam sa k Vám....zatiaľ máme termín 6.6.2013 🙂
otázočka.....cítite bábo aj počas dňa? Lebo ja veľmi nie....intezívnejšie večer..... asi veľa spí 😉 😉 23.1 ideme na poradňu, tak dúfam, že sa už dozvieme aj pohlavie....

jankastubka
14. jan 2013

Ja som minule mala pocit, ze uz citim a odvtedy zase nic, tak ja neviem ci mozu byt medzi tym take prestavky. Dnes ma dost pichalo v bruchu v praci a trochu aj doma. V stredu idem na poradnu, tak dufam, ze vsetko bude ok.

delica
14. jan 2013

mne sa tam nieco hemzi, som si myslela, asi je to ono. No a predstavovala som si to uplne inak 😎

typa
14. jan 2013

@lenn1101 moj maly ma denne kope medzi 10- 11,ked uz zacinam byt hladna. Potom mam skoro cely den klud a okolo 16- 17 zacne viac. A najviac po veceri,vtedy mu asi dojde energia z jedla 🙂 Minule som skoro tanier pustila na zem,ked ma prekvapil...nie som na to zvyknuta 🙂

delica
14. jan 2013

@typa fakt ta kope ako kopanec? neviem vysvetliť, proste ta tukne zvnutra? 😀

typa
14. jan 2013

@delica niekedy tak slabo tuka a inokedy je to uz dost silne. Mm to uz tiez citi 🙂

milionova151
14. jan 2013

@iivkaa1 ja sOm z Ke 🙂 termín mám 28.6... A ty?

sara232
15. jan 2013

@zora256 ahoj ja mam termin 3 juna 2013 prave vcera som bola na ultrazvuku 🙂

sara232
15. jan 2013

@ameanda a teraz mas ba kedy termin ja mam 3 juna tiez mi pri prvom sone zmeninili z 9 na 3. 🙂

sara232
15. jan 2013

babenky mozu sa farbit vlasy na blond v tehotenstve?chcela by som aspon odrosty Dakujem za nazor.

katkatara
15. jan 2013

@delica To prvé kopkanie je cítiť,ako motýlie krídelká.Na dotzk rukou to vôbec necítiť.Ale,ako bábatko postupne rastie a priberá, je to čoraz silnejšie a častejšie.V poslednom trimestri je to aj poriadne vidieť cez kožu.Nádherný pocit 🙂 🙂 🙂 🙂

@jankastubka Jemné cuknutia v brušku spôsobuje aj maternica,keď že sa naťahuje a rastie,aby mal drobec dosť miesta.Ja som prvé bábo cítila až v 22tt.

typa
15. jan 2013

@katkatara mne tie kopnutia potvrdil aj doktor. Robil mi sono a mal ho otocene k sebe. A hovrim mu, ze som citila ako ma maly kopol. A on, ze bol to on, lebo on to na sone videl 🙂

hubenourova
15. jan 2013

@milionova151 ja mam 30.6. a tiež som z KE

katkatara
15. jan 2013

@typa Jéj, tak paráda.U každej maminky je to inak,ale je to kráááááásny pocit.Ja zatiaľ drobca necítim,ale už sa neviem dočkať 🙂

milionova151
15. jan 2013

@hubenourova vážne? Som myslela, že som tu sama z kOsic. Tak to sa potom stretneme moznA aj v porodnicy .)

paris78
15. jan 2013

@iivkaa1
@hubenourova
@milionova151 ahojte, aj ja som z KE, termin 29.6., tak som medzi vami 🙂 kde budete rodit?

misza1
15. jan 2013

@typa ja jsem si to potvrdila dopplerem, je tam slyset kdyz kopne blizko neho;) a umi se trefit i primo, to pak jde usi urvat:D

zora256
autor
15. jan 2013

@sara232 Ahoj!
Som rada a teším sa stebou🙂
Baby,prosím vás nepíšte mi,ok?Ja nie som tehulka,Bohužiaľ:-/Po meškaní mi vtedy došla ms,keď som túto tému robila.
S každou z vás sa nesmierne teším,a prajem každej pevné zdravie a aj drobcom a veľa radostí z drobčiatok.-)

lenn1101
15. jan 2013

@typa 🙂 🙂 🙂 je to krásne, že? ja som zatiaľ zažila iba 1 taký silný kopanec....dúfam, že čoskoro ich bude viac 🙂 🙂

typa
15. jan 2013

@lenn1101 tak je to daco uplne ine...ale nadherne 🙂

zuzu3743
15. jan 2013

@maria200981 ahoj každe tehotenstvo je ine to ti povie aj doktor neviem čo sa konkretne chceš spytať na chute pri prvom som jedla kooopu zmrzky ,pri druhom som zas nemohla prežiť bez hrozna ateraz mam tyždenne chute dva tyždne ma drži kyslea kapusta,tak citrusyako mandarinky odštavujem pomarance a kiwi, pride ja na sladke takže teraz všeho chuť ale neviem čo čakam zatial . pri prvom som nevedela že som tehotna pri druhom mi už bolo ťažšie a teraz si pripadam nemožna ☹( nemala som žiadne važdne ťažkosti ani pri jednom zatial