icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

hubenourova
15. jan 2013

@milionova151
@paris78 tak uvidíme, ja budem určite rodiť v novej nemocnici. Vy sa kde chystáte?

maria200981
15. jan 2013

@zuzu3743 ja len ze pri dcerke som nemala ani chute a ani nic podobne ...keby ze nemam brucho tak ani neviem ze som tehotna,.,,,, teraz sa citim uplne rovnaky, zaidne chute, pohodicka...premyslam ci mam cakat dievcatko kedze sa citim rovnako ako ked som cakala dcerku

zuzu3743
15. jan 2013

akurat som prišla od lekara takže sa pridavam k tym mamičkam s chripkou s nosa mi tečie no hrôza ☹
ja som rada že mi male kopka v brušku ale pamätam sa ako som niekedy stresovala ked sa mi cely den nehybalo či sa dačo nestalo tak som len lahla s štuchala si do bruška aby sa pohlo aby som vedela že je babo v poriadku lebo som už začala panikariť a namyšlať si ako každa tehu čo sa boji ....no najlepšie to bude ak bude mať babo štikutku to budu pohyby 🙂

zuzu3743
15. jan 2013

@maria200981 a ty chceš vedieť čo bude alebo sa nechate prekvapiť ...my sme pri oboch nevedeli manžel nechcel a ja by som mu to nedokazala utajiť tak sme sa radšej nepytali pri druhemu som tušila že bude dievčatko ale každy kto ma zbadal tak vravel že to bude chlapec no do prorodnice som prišla s tym že bude chalan a ked sa to narodila tak riadne prekvapko takže na tie babske poveri neverim .Doteraz sa smejem že chceli sme druheho chalana a mame v tom malom dievčatku 10-tich chlapcou je to riadny živel ale som rada že zravi

maria200981
15. jan 2013

@zuzu3743 no ja chcem vediet ...idem do poradne 24.1. tak asi uz budem vediet...pri prvom som sa nechala prekvapit, ale teraz som nejak viac zvedava...i ked mi je to v podstate jedno...premyslam len ze sa citim uplne rovnako...tak skor ratam s dievcatkom ako s chlapcom...
mne v prvom ttehotenstve ratali vsetci ako tebe chlapca a aj sa som mala tusaka ze to bude chlapec..a tiez som bola veelmi prekvapena...🙂

milionova151
15. jan 2013

@hubenourova tykajte mi 🙂 ja budem rodiť v starej nemocnicy.. Kedže tam mám gynekologicku čo k nej chodím už dlhé roky..

iivkaa1
15. jan 2013

@hubenourova no ja som mala prve 3mesiace strasne, bolo mi zle,by som len spala,nevladala som nic...a to pri malom som ani nevedela,ze som tehotna 🙂 no nam povedala,ze zatial to vyzera na chalana ale neni to este iste, pri najblizsom USG bude lepsie vidiet 🙂

iivkaa1
15. jan 2013

@milionova151 ahoj ja mam termin 17.6. 🙂

iivkaa1
15. jan 2013

@paris78 ahoj vitaj medzi nami 🙂 inak aj ja som si myslela,ze som tu sama z KE, ale je nas tu viac 🙂 ja budem rodit v starej nemocnici...aj maleho som rodila tam...a ty?

ameanda
15. jan 2013

@sara232
termin mi zatial nemenili, lebo male bolo stale priblizne rovnake, +/- 2 dni, takze plati stale 3tieho 😉

paris78
15. jan 2013

@iivkaa1
@milionova151
aj ja budem v starej nemocnici, tak sa mozno stretneme, to by bolo super 🙂

milionova151
15. jan 2013

@iivkaa1 ja tiež budem rodiť v starej nemOcnicy, veľa ľudí si to tam pochvaľuje. Sú tam dobrý lekáry. Tak mne sa termín ešte môže zmeniť, kedže rodiť budem cisarskym. Kam chodiš na 3D ultrazvuk? Budeš mat chlapca? Ja ešte neviem, ale chcem chlapčeka. Ale hlavne nech to moje baby bude zdravé 🙂

paris78
15. jan 2013

@milionova151 a ku ktorej gynekologicke chodis? lebo aj moja tam robi

iivkaa1
15. jan 2013

@paris78 no to by bolo super 🙂 len aby sa rovnako dohodli aj nase deticky 🙂 a mas aj nejakeho porodnika?

milionova151
15. jan 2013

@paris78 Tak všetko je mOzne 🙂. Kedy ti vychádza termín?

paris78
15. jan 2013

@milionova151 aj ja by som mala rodit cisarskym

paris78
15. jan 2013

@milionova151 29.6. den po tebe 🙂

milionova151
15. jan 2013

@paris78 ja chodím ku Staškovej 🙂 a ty?

iivkaa1
15. jan 2013

@milionova151 ano ja som bola celkom spokojna..aj ked vsade mas par neprijemnych ludi....ale s tym nic nenarobime... aha a preco cisarskym ak sa smiem opyrat... no moja gynekologicka ma aj 3Dcko....a ty? zatial to tak vyzera,ze bude opat chalan....ano a preco chalana? 🙂 jasne hlavne je nech su zdrave...a je jedno co bude...

milionova151
15. jan 2013

@paris78 tak je veľká pravdepodobnosť že sa tam stretneme. koľko máš rokov?

paris78
15. jan 2013

@iivkaa1 chcela by som aby to bola moja gynekologicka, ale este som sa s nou o tom nerozpravala, asi je este skoro. a ty koho chces?

iivkaa1
15. jan 2013

aj ja by som chcela moju doktorku alebo tu ktora rodila maleho...skusim sa opytat a myslim,ze nieje skoro 🙂

iivkaa1
15. jan 2013

@paris78 aj ja by som chcela moju doktorku alebo tu ktora rodila maleho...skusim sa opytat a myslim,ze nieje skoro

milionova151
15. jan 2013

@iivkaa1 na prvý 3D som bola v železničnej ale teraz idem do Myslavy. Nebola som spOkojna s prístupom v železničnej. Tak cisarsk kvôli tomu, lebo mám operovanu chrbticu pre skoliozu a normálny pôrod by sa mohol skomplikovať. Kedže by sa mi neohla panva.

iivkaa1
15. jan 2013

@milionova151 hmm tak to ma mrzi....a co doktor bol neprijemny???aha tak to rozumiem a cakas prve?

paris78
15. jan 2013

@milionova151 aj ja som bola na prvy ultrazvuk v zeleznicnej a aj na druhy tam pojdem, len je to tam drahe.

kavaapalma
15. jan 2013

@milionova151 aj ja idem do myslavy bud.utorok. Nevies mi prosim blizsie opisat ako sa tam dostaneme autom?

milionova151
15. jan 2013

@kavaapalma neviem presne, idem tam prvý krát. Ale vraj je to hneď tam kde má konečnú trolejbus v Myslave. Pozri si na internete, musím si to tiež ešte presnejšie prezrieť lebo tiež pôjdem autom. Já tam idem až 12.2.

milionova151
15. jan 2013

@iivkaa1 ano, ja cakam prve Baby 🙂 tak bola tam nepříjemná sestřička a doktorka tiež mi prišla nejaká zvláštna. A tie ich ceny, zarábajú na tom. V Myslave stojí 30€ a fotky dávajú zadarmo, a nie fotku za 9 EUR.. A dajú asi 5 fotiek zdarma. A v správe majú všetko dopodrobna rozpisane na 3 strany A4. Príde mi to tam vyhodnejsie aj sestricka bola veľmi milá už len cez telefón 🙂 snáď ma nesklamu

kavaapalma
15. jan 2013

@milionova151 ved to,ja idem skor nez ty,tak ti dam info.....hold nikde to nie je idealne bud trafis,alebo nie......x zien pred tebou povie,ze bolo vsetko super a boli spokojne no moze sa najst par,ktore povedia,ze uz nikdy viac tam nepojdu....
a ked si to platim,tak aj ocakam,aby sa podla toho ku mne spravali... a ak to tak nebude,tak slusne upozornim,ze som platiaci zakaznik-pacient...a ak ani to nepomoze,tak sa dvihnem a odidem bez zaplatenia......