Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@azalka22 čauko, tak som ti to vygooglila
http://najmama.aktuality.sk/clanok/225122/spina...
@iivkaa1 Ahoj, ja budem rodť v júni a som z KE 🙂
@hubenourova jeeej ahoj, pozeram, ze aj ty mas 3rocne babo ... a ako sa mas?vies co cakate?
@iivkaa1 Ano, mám, už bude mať o mesiac 3,5. Jeden deň mi je dobre, jeden veľmi zle, je to ako na hojdačke,ale tak to bolo aj pri malej až do pôrodu :( Zatiaľ nevieme, čo čakáme,ale už by som to chcela veľmi vedieť. Ty si ako na tom?
chcem sa opytat mamiciek ktore uz maju doma chlapca a aj dievcatko...citili sme sa v tehotenstve inac....ak ste cakali chlapca a ked dievca?
zdravím tehuľky 🙂 tak pridávam sa k Vám....zatiaľ máme termín 6.6.2013 🙂
otázočka.....cítite bábo aj počas dňa? Lebo ja veľmi nie....intezívnejšie večer..... asi veľa spí 😉 😉 23.1 ideme na poradňu, tak dúfam, že sa už dozvieme aj pohlavie....
Ja som minule mala pocit, ze uz citim a odvtedy zase nic, tak ja neviem ci mozu byt medzi tym take prestavky. Dnes ma dost pichalo v bruchu v praci a trochu aj doma. V stredu idem na poradnu, tak dufam, ze vsetko bude ok.
mne sa tam nieco hemzi, som si myslela, asi je to ono. No a predstavovala som si to uplne inak 😎
@iivkaa1 ja sOm z Ke 🙂 termín mám 28.6... A ty?
babenky mozu sa farbit vlasy na blond v tehotenstve?chcela by som aspon odrosty Dakujem za nazor.
@delica To prvé kopkanie je cítiť,ako motýlie krídelká.Na dotzk rukou to vôbec necítiť.Ale,ako bábatko postupne rastie a priberá, je to čoraz silnejšie a častejšie.V poslednom trimestri je to aj poriadne vidieť cez kožu.Nádherný pocit 🙂 🙂 🙂 🙂
@jankastubka Jemné cuknutia v brušku spôsobuje aj maternica,keď že sa naťahuje a rastie,aby mal drobec dosť miesta.Ja som prvé bábo cítila až v 22tt.
@milionova151 ja mam 30.6. a tiež som z KE
@hubenourova vážne? Som myslela, že som tu sama z kOsic. Tak to sa potom stretneme moznA aj v porodnicy .)
@iivkaa1
@hubenourova
@milionova151 ahojte, aj ja som z KE, termin 29.6., tak som medzi vami 🙂 kde budete rodit?
@maria200981 ahoj každe tehotenstvo je ine to ti povie aj doktor neviem čo sa konkretne chceš spytať na chute pri prvom som jedla kooopu zmrzky ,pri druhom som zas nemohla prežiť bez hrozna ateraz mam tyždenne chute dva tyždne ma drži kyslea kapusta,tak citrusyako mandarinky odštavujem pomarance a kiwi, pride ja na sladke takže teraz všeho chuť ale neviem čo čakam zatial . pri prvom som nevedela že som tehotna pri druhom mi už bolo ťažšie a teraz si pripadam nemožna ☹( nemala som žiadne važdne ťažkosti ani pri jednom zatial

ahojte maminy je tu nejaka mamina z KE, ktora bude rodit v juni? 🙂