icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anjelicek26
16. jan 2013

@katuska54 jej a oblecko no to po detoch este mam, asi 12 nohavic a kopu kopu tunik, nejake leginy, bluzky xixi

katuska54
16. jan 2013

@anjelicek26 to mas super, ja si musim vsetko kupit. ale na leto sa lepsie kupuje ako na zimu.. dufam,ze uz nebude dlho zima a bude tepla jar

anjelicek26
16. jan 2013

@katuska54 8 kil navyse som mala nejak 32. tyzden xixi Ale kazdy pribera individualne, ved sme aj rozdielne vysoke...ja s mojim metr padesat to musim nejako rozumne rozlozit, brusko opticky tak 7. mesiac, doslova.

katuska54
16. jan 2013

@anjelicek26 no ja mam 165...takze moc velky rozdiel tam nieje 😉 ale cici mam uz o dve cisla vacsie 🙂 neviem si predstavit ked budem kojit 😒

anjelicek26
16. jan 2013

@katuska54 - no ja si to predstavit viem, z 75D na F klasika 🙄 Ma picne :( Uz teraz mam +6cm obvod prs :( Skoda reci :(

katuska54
16. jan 2013

@anjelicek26 tak sme natom rovnako 🙂 uz teraz mi to zavadzia 😉

delica
16. jan 2013

@anjelicek26
@katuska54
ja som pribrala 1kg / 1,5kg pri 172cm, no a nejako som stmavla. Bradavky, aj znamienka mam tmavsie, aj ta ciara sa mi spravia na bruchu uz, ale len do polovicky. No keby tie prsia ostali taketo, ake su teraz!
No inak rozmyslam, ze ked si este pokupim nejake dalsie veci, to sa fakt oplati mat aj dieta cislo dva :D, nech sa to vynosi.
Anjelik, moja mamuška je tiez taky drobec ako ty, ja som bola skvrna - 2,5 kg a bracho takmer 4kg, skoro ho ani nevyrodila a tiez pribrala pri kazdom z nas cca 10kg.

katuska54
16. jan 2013

@delica tak to aj mne stmavli bradavky a strasne ma bolia ☹ a aka ciara sa ti spravila? ja nic take nemam...

katuska54
16. jan 2013

dneska som mala vyborny obed...pecenu rybicku,opekane zemiaky a zeleninovy salatik 🙂 ale doprajem drobcovi 😀

katuska54
16. jan 2013

@delica tak to ja nemam-zatial

iivkaa1
16. jan 2013

@milionova151 tak drzim palce aby si tam bola spokojna 🙂

misza1
16. jan 2013

@delica
@anjelicek26 ja se pomalu dostavam na puvodni vahu,ale citim ze rostu🙂 prsa mi rostou a mam pocit ze jsou vsude;) mela jsem D a ted asi E. jinak oblecko mam akorad tehu pasy a kalhoty na gumu,ale asi budu muset vyrazit na nakup zacinaji se mi skracovat tricka;D

katuska54
16. jan 2013

baby poculi ste o tom,ze materska je uz iba 6 mesiacov? nejak sa mi to nezda...teraz mi to sesternica povedala 😠

delica
16. jan 2013

@katuska54 no prave som otvorila ZP platny od 1.1.2013 a stale tu je 34 tyzdnov a 43 pre viacrodičky a 37 pre osamelu zenu. A to iste plati aj pre muza, kebyze chce zostat na materskej

katuska54
16. jan 2013

@delica aj ja som to terz googlila...ostava to postarom. to ma tesi 🙂

kavaapalma
16. jan 2013

@hubenourova mne tiez po telefone povedala 30 eur,lebo ja som jej aj hovorila,ze mam listok od svojej dr. a ze si mame vziat aj usb,lebo nam na neho daju foto...

azmuk
16. jan 2013

Tak aj ja uz mam po tych triple testoch. Vsetko negativne. Velmi sa tesime. Stale nevieme pohlavie babatka. ako ste na tom vy? Pohyby este necitim, snad o mesiac ked uz budem v 21,tt 🙂

katkatara
16. jan 2013

@katuska54
@anjelicek26
@delica Baby ja si tie väčšie prsia užívam,lebo po tých dvoch prísavníkoch mi ostali vyťahané psie uši 😀 A tatino sa tiež nesťažuje 😉
Inak tie prsne dvorce a bradavky vraj tmavnú preto,aby novorodeniatka lepšie videli,kde sa majú prisať

anicka.be
16. jan 2013

Ahojte, vcera sme boli na morfologicky a 3D USG v KE a cakame Bambulku 🙂 , vsetko je v poriadku, uz ma 20 cm a 300g. Podla proporcii plodu to vyzera na 03.07.2013. Bol to super zazitok! A uz pekne kazdy den (od nedele) aj kopka, zo zaciatku len vecer, teraz uz aj pocas dna 🙂 Dnes poradna, mam sa setrit!

jesika26
16. jan 2013

@azmuk Nám v 13tt povedali, že asi chlapec a v 18tt, že asi dievčatko 😀 , tak som rada, že neexistuje viac pohlaví 😀 😀 . POhyby ešte ani ja necítim, síce raz za čas, je to také pomrvenie, ale či to robí bábo a nie črevá, tak to neviem 😉

delica
16. jan 2013

kocky, ako citam o tych F, E, ja som asi celkom rada, ze som zacala na tych C a skoncim Dckami 😀 .
@anicka.be no teda, gratulujem k bambulinke 🙂. Takze celkom velka na tyzden, v ktorom si 🙂 parada.

anicka.be
16. jan 2013

nam 1x povedali pred 2 tyz, ze asi dievcatko, ale ze to nemam brat na 100 %, ze pockame do 20 TT a teraz nam to potvrdili 2 dr. 🙂

kavaapalma
16. jan 2013

@anicka.be a kde konkretne si bola na ten 3D? Nie je to 3.6.? Lebo pozeram,ze si napisala jul.

anicka.be
16. jan 2013

@kavaapalma hahahha jasneee 03.06.2013 🙂 Bola som v Centre prenatalnej diagnostiky.

malaterezka
16. jan 2013

Tak mame zasebou dalsiu poradnu a cakame chlapceka ma 291g a termin sa nam posunul na 4.6.13 velka radost vsetko je v poriadku ocko sa tesil lebo vydel malickeho na ult. a malinky mu kival take to bolo krasne ale caka nas este 3D v utorok. tak sa tesim. 🙂

anaj_janka
16. jan 2013

je tu nejaká mamička - druhorodička, ktorá ešte necíti pohyby? 😒 to moje malunkaté je zatiaľ nejaké lenivé. Neviem sa uz dočkať 😉

kavaapalma
16. jan 2013

@malaterezka tak to sa velmi tesim a mame dalsieho chlapceka. Ja tiez este pohyby necitim.

delica
16. jan 2013

@malaterezka no krásne 🙂 tak ocinko bol bol urcite tiez dojaty 🙂)))))) jooooj, tak dalsie chlapciatko.
Dnes je velmi prijemny den v nasej teme.
Dufam, ze aj nase chore prechladnute maminky sa citia lepsie. 🙂

misza1
16. jan 2013

me ceka zitra morfologicky utz,tak se na jednu stranu nevim dockat a na druhou se bojim aby bylo vse ok... snad uz se ukaze co to bude🙂