Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
ale v kazdom pripade je uuuuzasne mat tam niekoho pri sebe 🙂
baby prvorodicky,uz citite pohyby? ja neviem ci su to pohyby,ale nieco to je ( asi creva). dr.mi povedal,ze je skoro nato aby som citila pohyby. ze musim pockat asi do 20tt 😒 mam placentu vpredu,tak asi aj koli tomu necitim pohyby? 😒
ako ste natom vy?
@katuska54 babtenko citim uz druhy tyzden. sprvu som mala problem rozlisit, ci je to crevo alebo male, teraz uz jasne viem, kedy co. crevo citis tak viac vzade a po obvode, zvycajne, babatenko sa normalne hybe a kopka v takych pravidelnejsich intervaloch 3-4-5x za sebou. no a dakedy mavam rodeo v bruchu. 😀
a tiez mam placentu vredu, takze tak. ale ako napisala anjelicek, je to velmi indi-vindi. telesna konstrukcia, tuk okolo brucha, vnutorny tuk na organoch, svalovina atd atd
dievcata, beriete niektora Magne B6+guajacuran, ked vam tvrdne brusko??
mne sa moc do tychto syntetickych liekov nechce, zatial sa mi zdalo, ze len raz som pocitila take akoby stvrdnutie.
ako to tvrdnutie pocitujete vy?
a este mam otazocku ku kocikom. aka by mala byt optimalna velkost vanicky?
totiz, nemam v plane kupovat niekolko kocikov kvoli tomu, ze sa male do neho po case nezmesti ....
ked tak pozeram rozne obrazky, normalne mam hrozu daco z toho vybrat. co??
chcela by som kocik s rovnako velkymi 4 kolieskami, aby sa dal kombinovat (vanicka+na sedenie-neviem, ako sa to vola)+ak by bolo este daco, bolo by fajn.
+
co znamena certifikovana vanicka ako autosedacka? ma to niektory kocik?
@delica to me se zaspat neda, od 5 cucim do stropu a cekam na 6... musim v praci nahrabat nejake nadcasy, bo nam smazali z min. roku a navsteva lekare mi plati jen od 9 do 13 a kdyz jdu na poradnu na 7 tak.mi pak chybi... a uz toho v praci moc nemam, zaucuju nastupkyni tak vic kontroluju nez delam...
Stretli ste sa niektora s pojmom Hernia? Podla mojich priznakov, ktore uz pocitujem asi 2 mesiac (tupa bolest na lavej strane v slabine spojena s opuchom) to zrejme je to, ale 2 mudr mi robili sono a ze vsetko je v poriadku, tak ja neviem. Ak mate s tym niekto skusenosti, prosim dajte info, dakujem 🙂
@anicka.be - je tam taka hrcka? Inak by to zodpovedalo 😖 Inak pricviknut sa moze nielen sval, ale aj crevo a to je dost nebezpecne. Na sone fakt nic nevidel? Neskusis ineho lekara?
@anjelicek26 hrcka ani nie, skor opuch a tupa bolest, Jedna dr. sa vyjadrila, ze to mozu byt uzliny a jedna ze male cysty, ze je to ciste a nemam si na to tlacit a neznepokojovat sa ☹
@anicka.be - no uzliny urcite mozne je, pri tolkych hormonoch v tele to moze takto zreagovat a byva aj opuch...
@anjelicek26 este zaujimave je, ze niekedy to citim stale, niekedy ked dlhsie stojim, hlavne po vareni, teraz ked som v klude na gauci tak nic, ale ked sa postavim, napr. idem na wc, tak to citim. A v noci tiez, ked idem na wc, postavim sa z postele a proste to citim. nie je to nic hrozne, co by sa nedalo vydrzat, len ma to znepokojuje, ze nic si nemam z toho robit.
@anjelicek26 no upokojujem sa, ze su to len uzliny
@anicka.be - ja mam v slabinach taku uzlinu pohyblivu uz asi 10 rokov 😉 Zijem 😀 Boli to len pri zvysenej zatazi.
dnes som si urobila radost 🙂 kupila som si cd cvicenie pre tehulky a pre drobca som kupila rifle 😀 bola som kuk aj H&M na dupky a maju tam pekny vyber 😉
jemine ten lad vsade vonku ma desi len sa niekde nevysypat
@milionova151 @hubenourova tak zienky mam to potvrdene,je to chlapcek. Morfac dopadol na 1 s hviezdickou. Bola som pri dr. Juhasovi,no mladnak,ale sympos,vesely kecal s nami co som sa pytala vsetko vysvetlil. Sestricka mila v pohode. Akurat sme cakali o hodku dlhsie,tak si radsej vezmite daku keksu a vodu,aj ked vedla su potraviny. A mame krasne foto. Termin sa mi posunul dopredu o 5dni. A platila som 30.
@kavaapalma gratulujem k chlapcekovi 😉 a meno uz mate vybrate?

@azalka22 @hobit baby a mamu alebo nejaku kamosku? mne by to bolo asi prijemnejsie, ako v podstate cudzi clovek, aj ked nevideli by ste ju pri porode prvy krat a zase na druhej strane by lepsie vedela pomoct a poradit... ale ja by som asi skor premyslala nad niekym blizkym...