icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

yanqa
22. jan 2013

@azalka22 @hobit baby a mamu alebo nejaku kamosku? mne by to bolo asi prijemnejsie, ako v podstate cudzi clovek, aj ked nevideli by ste ju pri porode prvy krat a zase na druhej strane by lepsie vedela pomoct a poradit... ale ja by som asi skor premyslala nad niekym blizkym...

katuska54
22. jan 2013

@yanqa ja by som tiez brala radsej maminu alebo kamosku. viac by som im verila..ved pri porode bude doktor a sestricka keby nieco...

yanqa
22. jan 2013

ale v kazdom pripade je uuuuzasne mat tam niekoho pri sebe 🙂

katuska54
22. jan 2013

baby prvorodicky,uz citite pohyby? ja neviem ci su to pohyby,ale nieco to je ( asi creva). dr.mi povedal,ze je skoro nato aby som citila pohyby. ze musim pockat asi do 20tt 😒 mam placentu vpredu,tak asi aj koli tomu necitim pohyby? 😒
ako ste natom vy?

mimi1906
22. jan 2013

@katuska54 ani ja ešte nič necitim a to sa tam tlačia dve, jedine čo cítim sú čreva :D Ono to príde, neboj ešte si ich užijeme až až....

delica
22. jan 2013

@katuska54
@mimi1906
ja som zacala citit poriadne od minuleho tyzdna, ze to viem, ze "toto" urcite nie je crevo, tiez mam placentu vpredu.
Jáj, dnes som uplne KO, spat sa mi chce, neviem, co je nejaky nizky tlak alebo co vonku :(.

misza1
22. jan 2013

@delica aji ja mam utlum, musim jeste hodinu byt v praci...ach...
jinak krpec mi dneska kope do pupiku, snad nechce jit ven:D

delica
22. jan 2013

@misza1 no ja som zasa zaspala do prace, tak musim byt do pol piatej,bleeeeeeeeee, sa tu mrdloším s jednou zmluvou uz asi hodinu.
Som mala velky obed, nevladzem sa ani hybat :(.

azalka22
22. jan 2013

@katuska54 babtenko citim uz druhy tyzden. sprvu som mala problem rozlisit, ci je to crevo alebo male, teraz uz jasne viem, kedy co. crevo citis tak viac vzade a po obvode, zvycajne, babatenko sa normalne hybe a kopka v takych pravidelnejsich intervaloch 3-4-5x za sebou. no a dakedy mavam rodeo v bruchu. 😀
a tiez mam placentu vredu, takze tak. ale ako napisala anjelicek, je to velmi indi-vindi. telesna konstrukcia, tuk okolo brucha, vnutorny tuk na organoch, svalovina atd atd

azalka22
22. jan 2013

dievcata, beriete niektora Magne B6+guajacuran, ked vam tvrdne brusko??
mne sa moc do tychto syntetickych liekov nechce, zatial sa mi zdalo, ze len raz som pocitila take akoby stvrdnutie.
ako to tvrdnutie pocitujete vy?

azalka22
22. jan 2013

a este mam otazocku ku kocikom. aka by mala byt optimalna velkost vanicky?
totiz, nemam v plane kupovat niekolko kocikov kvoli tomu, ze sa male do neho po case nezmesti ....
ked tak pozeram rozne obrazky, normalne mam hrozu daco z toho vybrat. co??
chcela by som kocik s rovnako velkymi 4 kolieskami, aby sa dal kombinovat (vanicka+na sedenie-neviem, ako sa to vola)+ak by bolo este daco, bolo by fajn.

+
co znamena certifikovana vanicka ako autosedacka? ma to niektory kocik?

misza1
22. jan 2013

@delica to me se zaspat neda, od 5 cucim do stropu a cekam na 6... musim v praci nahrabat nejake nadcasy, bo nam smazali z min. roku a navsteva lekare mi plati jen od 9 do 13 a kdyz jdu na poradnu na 7 tak.mi pak chybi... a uz toho v praci moc nemam, zaucuju nastupkyni tak vic kontroluju nez delam...

misza1
22. jan 2013

@azalka22 podle normy se nesmi pouzivat vanicka jako autosedacka.nekteri to daji jako plus kocarku,ale zadna nesplnuje bezpecnost... koukla jsem si i krestest a opravdu ve vanicce dite do auta nedam

azalka22
22. jan 2013

@misza1 ale myslela som nejake certifikovane vanicky urcene ako autosedacky, nie klasicke z kocika

anicka.be
22. jan 2013

Stretli ste sa niektora s pojmom Hernia? Podla mojich priznakov, ktore uz pocitujem asi 2 mesiac (tupa bolest na lavej strane v slabine spojena s opuchom) to zrejme je to, ale 2 mudr mi robili sono a ze vsetko je v poriadku, tak ja neviem. Ak mate s tym niekto skusenosti, prosim dajte info, dakujem 🙂

anjelicek26
22. jan 2013

@anicka.be - je tam taka hrcka? Inak by to zodpovedalo 😖 Inak pricviknut sa moze nielen sval, ale aj crevo a to je dost nebezpecne. Na sone fakt nic nevidel? Neskusis ineho lekara?

delica
22. jan 2013

@anicka.be mas tam nejaky, opuch, stvrdnutie? a co ti povedali, ze to je?

anicka.be
22. jan 2013

@anjelicek26 hrcka ani nie, skor opuch a tupa bolest, Jedna dr. sa vyjadrila, ze to mozu byt uzliny a jedna ze male cysty, ze je to ciste a nemam si na to tlacit a neznepokojovat sa ☹

anjelicek26
22. jan 2013

@anicka.be - no uzliny urcite mozne je, pri tolkych hormonoch v tele to moze takto zreagovat a byva aj opuch...

anicka.be
22. jan 2013

@anjelicek26 este zaujimave je, ze niekedy to citim stale, niekedy ked dlhsie stojim, hlavne po vareni, teraz ked som v klude na gauci tak nic, ale ked sa postavim, napr. idem na wc, tak to citim. A v noci tiez, ked idem na wc, postavim sa z postele a proste to citim. nie je to nic hrozne, co by sa nedalo vydrzat, len ma to znepokojuje, ze nic si nemam z toho robit.

anicka.be
22. jan 2013

@delica vid odpoved anjelicek 🙂

anicka.be
22. jan 2013

@anjelicek26 no upokojujem sa, ze su to len uzliny

anjelicek26
22. jan 2013

@anicka.be - ja mam v slabinach taku uzlinu pohyblivu uz asi 10 rokov 😉 Zijem 😀 Boli to len pri zvysenej zatazi.

katuska54
22. jan 2013

dnes som si urobila radost 🙂 kupila som si cd cvicenie pre tehulky a pre drobca som kupila rifle 😀 bola som kuk aj H&M na dupky a maju tam pekny vyber 😉

azmuk
22. jan 2013

@katuska54 aj ja som si urobila radost, v intimissimi som si kupila novy top resp.saty:) a v calzedonii k tomu pancuchy 😉 a vcera 2 tricka v Motivi 😀 tolko radosti...ved aj s bruskom musime byt trendy 🙂

azmuk
22. jan 2013

@katuska54 ano ja som zacala citit jemne pohyby v nedelu vecer a aj v pondelok rano...vacsinou ked sa nehybem...pocas dna necitim skoro nic 😉

bmmz
22. jan 2013

jemine ten lad vsade vonku ma desi len sa niekde nevysypat

misza1
22. jan 2013

@azalka22 tak to nevim ci neco takoveho je, spise vajicka.az me mangel pusti na pc hodim link kde psali o tom normovani

kavaapalma
22. jan 2013

@milionova151 @hubenourova tak zienky mam to potvrdene,je to chlapcek. Morfac dopadol na 1 s hviezdickou. Bola som pri dr. Juhasovi,no mladnak,ale sympos,vesely kecal s nami co som sa pytala vsetko vysvetlil. Sestricka mila v pohode. Akurat sme cakali o hodku dlhsie,tak si radsej vezmite daku keksu a vodu,aj ked vedla su potraviny. A mame krasne foto. Termin sa mi posunul dopredu o 5dni. A platila som 30.

katuska54
22. jan 2013

@kavaapalma gratulujem k chlapcekovi 😉 a meno uz mate vybrate?