Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katuska54 Dakujem aj mne sa zda že fajn cena ked si zoberieš že kolko stoji len čisto odsavačka preto si myslim že sady ma vyjdu lacnejšie len ja už odsavačku mam tak chcela som niečo čo som dala obrazky . Flaše si myslim že využiješ mam s tym skusenosti či na vodičku ,čajik, mliečko atd.
@katuska54 aj ja idem na morfo az buduci piatok 🙂 tak dufam, ze tam definitivne potvrdia pohlavie 🙂 a kupim si pre babatko prvu vecicku.
Inak baby, ja mam tak zlatu doktorku, nikdy nepovedala, ze "plod", embryo, od zaciatku to bolo babatko 🙂, vzdy tak povzdbudi, ze clovek ma normalne radost ist k nej. No a sa mi prvy raz dotkne iny lekar ako on, na tom morfologickom, hmm, keby to bola aspon zena.
@delica no ja som tam prisla cca o 10:00 a zobrali ma okolo 13:00 😠 a tie co boli obj. na cas,tak isli donutra asi tak po hodine,az hodine a pol cakania 😒 takze zober si dost jedla so sebou a pitia 😀
inak dnes tam bola baba co uz prenasala...sedela tam od 7:30 a dnu ju zobrali az o 12:55 😠
@katuska54 nieeeeeeee.......a to preco tak je? sak sa tam ludia objednavaju, aspon teda na ten morfo od 13.00, co robia.
A lekari tam boli aki? Mna teraz tych 10 minut uplne vydesilo, ved to ani mi nestihne do tehotenskej knizky zapisat 😝 .
No a ked su tam take kočky, co mozu mat nejaky problem, ze nejdu na taku poradnovu prehliadku, tie neberu prednostne?
@katuska54 aj my asi cakame dievcatko 😉

@delica to maš dve kusy menšie a dve kusy väčšie nie su rovnake objemovo všetky štary + je tam cumlik k tomu alebo kefka na čistenie flase + naučna flaša so sosačikom pri TT