Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@azalka22 ze moja vseobecna zvolila dobry postup, ze sme urobili najlepsie co sa dalo, ze by urobil to iste. a ze je teraz toho strasne vela. a ze si pri antibiotikach mam davat pozor na mykozu, takze treba nasadit probiotika a najlepsie nejake volnopredajne cipky. ked som sa ho pytala ci sa mam bat (ja som mala aj teplotu), tak sa zasmial, ze co vam to pomoze a potom len dodal, ze nebojte sa, je to v poriadku. takze som si aspon overila liecbu co nasadila moja vseobecna doktorka a ukludnil ma. jedine na co upozornil (a moja vseobecna nie) bola ta mykoza z atb (ja na nu trpim vo vseobecnosti)
junovky vsetky uz mate pohyby?ja mam take jemnulinke, som treti raz tehu nemali by byt silnejsie?
@katkapapacova - fuha musi/nemusi, moj uz kope tak, ze to aj moje velike deti citia v pohode cez brusko 😎
@katkapapacova ja stale nic a nestresujem,dnes mi dokina na poradni povedala,ze nevadi,este mam cas... ze nech to cakam kazdym dnom,urcite pridem nato,ze je to ono...
@anjelicek26 moje kopka ale tak jemnucko ze niekedy je problem zacitit ale ked si polezim tak kopka,len pri druhom tehu boli hned silne od zaciatku, asi len stresujem
@misza1 no....aj ja som cakala, az som tam nakoniec musela pisat. No a problem bol v slovenskej poste a jej kurierovi, vraj nas "nevedel" najst. Sledovala som zasielku a tam stale, ze prijimatel nezastihnutelny, 4x!!!! tak potom pani z tych Polštáru tam asi narobila poriadky a zrazu postar bol doma. Takze mali meskanie 4 dni.
aj aj uz citim rukou pohyby a aj dcerka uz citila..si silnejsie omnoho ako pred 2 tyzdnami
ked su uz raz citit pohyby, budem ich uz citit kazdy den?? ako je to? mozu byt dni, kedy nie?
dnes som bola utz a cakame dievcatko 😀 asi prve junove v tejto temicke 😉 takze uz vieme ake veci mame kupovat 🙂
moc sa tesiiiiiiimmmmmmm 🙂 🙂 🙂
@zuzu3743 toto som nasla teraz 🙂 http://www.kojenecke-potreby.sk/kojenecky-tovar.... myslim,ze je to fajn cena

@azalka22 ja ano, hned som mu volala