icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

romikiki
25. jan 2013

@azalka22 ja ano, hned som mu volala

azalka22
25. jan 2013

@romikiki a? čo vravel?

anicka.be
25. jan 2013

@delica tak to som rada, ze sa nasiel niekto, kto prave tento typ pozna 🙂 chcela by som cerveny, ale nemaju ho v ponuke, tak preto uvazujem nad tym fialovym alebo zelenym. Vyzera fakt super, tak luxusne 🙂 oproti niektorym co som nasla. Este zvazujem, ze mi ho usije mamka.

romikiki
25. jan 2013

@azalka22 ze moja vseobecna zvolila dobry postup, ze sme urobili najlepsie co sa dalo, ze by urobil to iste. a ze je teraz toho strasne vela. a ze si pri antibiotikach mam davat pozor na mykozu, takze treba nasadit probiotika a najlepsie nejake volnopredajne cipky. ked som sa ho pytala ci sa mam bat (ja som mala aj teplotu), tak sa zasmial, ze co vam to pomoze a potom len dodal, ze nebojte sa, je to v poriadku. takze som si aspon overila liecbu co nasadila moja vseobecna doktorka a ukludnil ma. jedine na co upozornil (a moja vseobecna nie) bola ta mykoza z atb (ja na nu trpim vo vseobecnosti)

misza1
25. jan 2013

@delica za jak dlouho od objednani ti prisel? ja uz cekam tyden a uz mi to prijde jako vecnost...

katkatara
25. jan 2013

@azalka22 Už som to tu niekde písala-cuckaj Fatru a na spanie aspoň 2 vankúše.

katkapapacova
25. jan 2013

junovky vsetky uz mate pohyby?ja mam take jemnulinke, som treti raz tehu nemali by byt silnejsie?

anjelicek26
25. jan 2013

@katkapapacova - fuha musi/nemusi, moj uz kope tak, ze to aj moje velike deti citia v pohode cez brusko 😎

kavaapalma
25. jan 2013

@katkapapacova ja stale nic a nestresujem,dnes mi dokina na poradni povedala,ze nevadi,este mam cas... ze nech to cakam kazdym dnom,urcite pridem nato,ze je to ono...

anjelicek26
25. jan 2013

Dve bruskove 🙂 Paradny rozdiel medzi lezanim a statim 😅

katkapapacova
25. jan 2013

@anjelicek26 moje kopka ale tak jemnucko ze niekedy je problem zacitit ale ked si polezim tak kopka,len pri druhom tehu boli hned silne od zaciatku, asi len stresujem

delica
25. jan 2013

@misza1 no....aj ja som cakala, az som tam nakoniec musela pisat. No a problem bol v slovenskej poste a jej kurierovi, vraj nas "nevedel" najst. Sledovala som zasielku a tam stale, ze prijimatel nezastihnutelny, 4x!!!! tak potom pani z tych Polštáru tam asi narobila poriadky a zrazu postar bol doma. Takze mali meskanie 4 dni.

maria200981
25. jan 2013

aj aj uz citim rukou pohyby a aj dcerka uz citila..si silnejsie omnoho ako pred 2 tyzdnami

anicka.be
25. jan 2013

@delica Ktory rozmer si si objednala, ten standard alebo maxi? Ja mam vysku 168 a myslim si, ze standard bude ok, ci?

azalka22
25. jan 2013

ked su uz raz citit pohyby, budem ich uz citit kazdy den?? ako je to? mozu byt dni, kedy nie?

jesika26
25. jan 2013

@azalka22 práve som sa to pýtala sestry, ktorá je v 7mom mesiaci a povedala, že mala také dni ked nič necítila, hlavne v týchto našich týždnoch, takže sa neobávaj 😉

katuska54
25. jan 2013

dnes som bola utz a cakame dievcatko 😀 asi prve junove v tejto temicke 😉 takze uz vieme ake veci mame kupovat 🙂
moc sa tesiiiiiiimmmmmmm 🙂 🙂 🙂

anicka.be
25. jan 2013

@katuska54 🙂))) aj my cakame dievcatko, pisala som to tu min tyzden, takze som ta predbehla, haha, tesim sa s tebou!

katuska54
25. jan 2013

@anicka.be to je super 😀 takze dve baby proti toklym chlapom 😉 aspon si budu mat z coho vyberat 😀 😝

anicka.be
25. jan 2013

@katuska54 😀 no fakt!

zuzu3743
25. jan 2013

baby nemate skusenosti s fľašami Tommee Tippee alebo Avent chcem si kupiť tu štartovaciu sadu ale neviem ktore su dobre

katuska54
25. jan 2013

@zuzu3743 ja budem kupovat avent 😉

delica
25. jan 2013

@anicka.be ja mam 172 a tiez mi staci, ten 1,70

katuska54
25. jan 2013

@anicka.be a uz kupujes vybavicku? ja som dnes kupila polo dupky v H&M

anicka.be
25. jan 2013

@delica tak som sa potesila, uz za ten standard sa mi zda vela, nie to este ten maxi 😉

delica
25. jan 2013

@zuzu3743 tak dalsie vzdelavanie pre prvorodičku: flašky. Zuzi, prečo ich tam je tak vela, to je akoze kazda na nieco?

anicka.be
25. jan 2013

@katuska54 my hovor nieco, kedze som uz doma, stale na nete a lustrujem a lustrujem, najradsej by som uz kupovala teraz, ale chystame sa do Polska asi v marci a tam si to uzijem 😀

katuska54
25. jan 2013

@anicka.be si pn? ja som od zaciatku,ale nastastie mam celodenne vychadzky tak nemam problem s nakupovanim 😉
uz teraz mozeme hladat kocik.

katuska54
25. jan 2013

@zuzu3743 toto som nasla teraz 🙂 http://www.kojenecke-potreby.sk/kojenecky-tovar.... myslim,ze je to fajn cena

anicka.be
25. jan 2013

@katuska54 ano uz som pn od min stvrtka. Co sa tyka vychadzok, ja mam 2hod do obedu a 2 hod poobede. Pytala som sa dr, ze ako to je s celodennymi vychadzkami a vysvetlila mi to, ze vtedy musi lekar zadat nejaku psych. diagnozu, co nie je nejak vyhodne do buducna 😖