Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@anicka.be - ja som pomenila dost kocikov, niektore nove, ine z druhej ruky a viem, ze kvalitny kocik je aj z druhej ruky fajn, isteze to treba obzriet a to poriadne, ale anglicania predavaju kociky aj po pol roku pouzivania este 1,5 roka v zaruke, takze asi tak 😀 Icandy sa reklamuje s vyrobnym kodom cez ich webku, tak mozem to riesit aj z nemecka, keby volaco bolo... taketo nieco hladam, aj by ho hned kupim, len to este nemame kde dat, az po marci...
@anjelicek26 ten je velmi pekny 🙂
uz sa mi zatvaraju ocka, idem do hajan, prajem Ti dobru nocku 🙂
@anicka.be - bru nocku 🙂 Ja este obehnem detske izby, ci spia v posteliach a nie vedla nich, poprikryvam a tiez spat, drahy tu uz hodku pri mne chrapka 😀 😀 😀
Ahojte baby, k tej vcerajsej teme o kocikoch, aj my sme sa rozhodli kupit radsej kvalitny z druhej ruky. Novy stoji 950,- Eur, to sa mi zda vela a uz nikdy ho nepredam ani za polovicnu cenu. Ja som zalubena do Jane Nomad a uz sme ho aj kupili pred tyzdnom. Tesim sa. 😀 Niektori hovoria, ze je skoro, ale tie lepsie kociky sa rychlo predaju a ja som chcela presne tento. Tak ho mam uz doma. Je to trojkombinacia. Golface na neskor mame este po dcerke, tie sme kupovali nove. Ale stretavam mamicky, ktore by z druhej ruky kocik nekupili... 🙂
@anjelicek26 u mna na ultrazvuku take podrobnsoti ako mozog, zaludok a podobne ani nevidno. Doktor dokonca povedal, ze mam nejaku zlu vodivost utrazvukoveho vlakna, takze nie je velmi dobre vidno ani zakladne obrysy. Tak uvidime na dalsej kontrole. ☹
@anjelicek26 anjelik, kde pozeras v anlicku tie kociky? ebay a...?
Hm...ja mam zasa tu nevyhodu, ze som ich nikdy nevidela nazivo.
@jankastubka hmm...som citala, ze toto maminkam hovoria, ked Dr. nevidi poriadne a nerozumie moc utz. Ja mam aj tuk na bruchu a moja dr. ked mi robila utz len u nej v ambulancii mi ukazala plny mechurik, srdce, plucka, klbiky, oblicky.
Neboj, na morfologickom to bude vidiet, to by mal byt iny pristroj ako byva bezne v ambulanciach.
Dneskajšie sono dopadlo na jednotku, čakáme dievčatko 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dievcence, cim si farbite vlasy? som tmavovlasa s par sedinami od mojich 24rokov, takze aj ked ich je trosku, je mi to vidiet....len vsetko je s amoniakom :(
Ahojte,
k teme kociky: my sme kupili nas vysnivany kocik BRIO GO model 2012 za 699 e, 3-kombinacia.Novy model 2013 stoji 999Eur. Tak sme si povedali, ze kupime starsi model...takze kocik kupeny..je to jedina vec, ktoru sme zatial pre babo kupili. 😉
caute kocky, ja som tu viac ako 2 tyzdne nebola, pekne ste tu prispeli ... so vselicim, pocitam ked budem mat cas. No, my neviem co to bude... bolo otocene chrbatikom a doktor nebol moc zhovorcivy, som bola sklamana!!! ☹ cakala som od toho viac, pri prvom to bolo ine. Ale s vyledkami a mierami som si zasla ku gynekologicke a , ze ok, tak mi odlahlo. 😕 . Aj ma svokra 😀 😀 😀 😀 , pochvalila po 2 tyzdnoch, ze sme pribrali, ja, ze nie, ale brucho narastlo. No pri vyske 160cm, ma skor prekrocia ako obbidu 🙄
@delica no sme natom asi podobne...tmave vlasy a sem tam nejaky strieborny zazrak 😀 ja si farbim normalne paletkou...som sa pytala kadernicky ci mozem pocas tehu a ona ze je len mytus o zakazani farbit si vlasy...takze ja v poho farbim.. iba teraz ako som tehu chodim do kadernictva,ale inak sama doma to zbucham 😉
@delica no ale uz som v 21 tt a na ziadny iny pristroj ma neposlali. Na doktora nemozem nic zle povedat, praveze v BB ho mamicky vyhladavaju.
@jankastubka no morfologicky sa tusim robi do konca 22.tyzdna, tak mi povedala moja doktorka. Nasa nas tam posiela uplne vsetky, takze si myslim, ze to patri medzi povinne vysetrenia, co sa maju robit do toho 22.tyzdna, ale mozem sa mylit. No ja idem do nemocnice, kde ona robi aj porodnicku, ale neposiela nas vsetky priamo na Antolsku, mozeme si vybrat, takze podla mna nemocnici nenahana peniazky z poistovne. No a vraj sa neplati za morfo, takze aj z toho mi vyplyva, ze to nie je nejake nadstardne vysetrenie.
Mne vypisala aj papier, je tam len ze prosim o morfologicky ultrazvuk, dakujem, nic viac, zeby nejake diagnoza navyse, alebo nejake podozrenie na neico. Nemam ani 35 rokov, tam je tusim o cosi viac vysetreni.
Aj tuto kočky uz absolvovali vela morfologicky.
No ale teraz som to trosku googlila a docitala som sa, ze sa robia 3 utz - kazdy trimester 1. Mne moja doktorka robi utz na kazdej poradni, ale aj ked som tam bola mimo poradne s problemom.
Ja by som sa asi na tvojom mieste opytala, aspon by som si tam zavolala, ale to zavisi na povahe tehulky. Ja som akasi moc uzkostliva, vsetko chcem vediet, mozno sa pytam aj zbytocnosti......
@anjelicek26 ahoj casto citam tvoje prispevky ja som julovkach ale termin mam na 2.7. a tak casto citam aj lunovky 🙂 🙂 🙂 🙂
vzdy davas super prispevky ak sa mozes spytat ku kocikom ja mam po malej trojkombinaciu quinny speedi a teraz som na 99% rozhodnuta dokupit quinny buzz 3 sportovu cast tiez z druhej ruky 🙂 pozerala som aj tvoj kocik je velmi pekny len mam otazocku tiez sa soprtova cast polohuje tak ako na buzze ze vlastne dietatko nie je vystrete ked zaspi ale ako keby v takej vanicke. Nikdy pred tym som takyto typ kocika nemala od kolkych mesiacov planujes pouzivat sportak, resp. ci je to vhodne tak od 5 mesiacov?
Dakujem za odpoved

@anjelicek26 uplne respektujem tvoj nazor na PL vyrobky, porozmyslam mozno nad kupou z druhej ruky, pretoze nemienim dat za kocik 1000 eur, max 400. Dakujem za pomoc pri hladani 🙂