icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

neposedna
28. jan 2013

@anicka.be krasne, pozeram, ze je to antony fashion :D v MT maju kamenny obchod, obcas tam zajdem, teraz uz menej, bo nasu velkost uz moc nemaju ale pre babetka maju nadherne veci 😀 😀 maju v obchode aj skrinu s "kazovyi" vecami, sem-tam ujdene nejake to ocka, alebo malinka dierka, alebo v rozkroku chyba jeden cvok, tie stoja 2€ tak take sem-tam kupim, ale kedze doma mame dceru a teraz druhe bude chlapec, tak este musim niekedy v marci-aprili pretriedit veci a pozriet, co este budeme potrebovat a az potom budem hladat veci :D

inak v stredu 23.1. som bol ana morfolog. sone u MUDr. Grochal v MT a NASTASTIE je babo zdravucke, vsetko je ok a v poriadku a ako ma byt!!!! a potvrdil chlapca!!!! tu je: 😀 😀 😀 😀 😀 😎 😎 😎 😎 😎 uz sa tesim na neho nazivo!!!

kavaapalma
28. jan 2013

@neposedna tak to srdecne gratulujem. Dalsi chlapcek nam vylepšuje skore.

misza1
28. jan 2013

@neposedna zlaticko, jak se vazne tvari;)

azalka22
28. jan 2013

dievcata, budete si kupovat monitor dychu pre babo?
mate niektora s tym skusenosti?

katuska54
28. jan 2013

@azalka22 urcite ANO...sice ja nekupujem,lebo mi sestra pozicia,ale je to najlepia vec...natom by som urcite nesetrila..

katuska54
28. jan 2013

dnes prisla sestra na navstevu a mam doma asi 30 ks bavlnenych plienok, nejake zavinovacie bodycka, do porodnice podlozky pod baby a mna,pestunku....kolko € som usetrila 😀

yanqa
28. jan 2013

@anicka.be ja som bola pri dcerke dost dlho PN a mala som celodenne vychadzky, bez psych. diagnozy, zavisi to podla mna len od lekara... ja som sa len tak skusila spytat, necakala som uspech, a ona ze da sa, a napisala mi to tam, som odchadzala stastna jak blcha 🙂

@zuzu3743 mne sa zda zbytocne kupovat celu startovaciu sadu flias, pokial vyslovene neplanujes nekojit... z mojej skusenosti radim zaobstarat na zaciatok jednu, pre istotu, my sme cca pred 2 mesiacmi prechadzali na umele mliecko a bambula ziadnu flasu nechcela ani vidiet, jedine tommee tippee vzala na milost, kazdemu babu vyhovuje nieco ine... a flasticky lahko dokupis, ked bude naozaj treba... ale ak naozaj planujes sa zasobit, u nas tommee tipee fici jedna radost 🙂

katuska54
28. jan 2013

@yanqa ja si idem kupit tuto startovaciu sadu http://www.kojenecke-potreby.sk/kojenecky-tovar...
a inak aj ja mam neobmedzene vychadzky 😀

yanqa
28. jan 2013

@anicka.be my mame trojkombinaciu concord fusion a plna spokojnost, nemenila by som a teraz rovno vyuzijeme aj pre braceka/sestricku 🙂

katkalubkova
28. jan 2013

ja na stastie nemusim kocik riesit, mam ho ako novy po synovi, takze usetreneeeee 😉

azalka22
28. jan 2013

dievcata, bude kupovat novu postielku, alebo z druhej ruky? ked pozeram bazar, tak poniektore ceny su hodne vysoke, ked to porovnam s novym materialom.
a daktore vyzeraju dost jemne-bojim sa, ze babo sa 3xotoci a postel sa rozhega...
mate nejake odporucania?

ja neviem, co je take najdolezitejsie mat doma pre babo, okrem oblecenia, kociara, postielky, vanicky...??
dajte tipy a triky

yanqa
28. jan 2013

@danielle no dcerka je pohodak, kludas, tak dufam, ze aj c.2 sa podda podobnym smerom, no nechame sa prekvapit 🙂 juuuuj, ale uz sa vazne neviem dockat, kedy sa dozvieme pohlavie 🙂

inak ako ste sa bavili o tom morfo ultrazvuku, malo by to trvat dlhsie ako 10 min, ale viem, ze na antolskej naozaj idu ako na beziacom pase... tu hodinku to trva v sukromnych zariadeniach, ja idem 5.2. na morfo, snad uz sa pokladik predvedie v plnej zbroji 🙂

anicka.be
28. jan 2013

@misza1 http://www.antonyfashion.sk/ najlepsie ceny a postovne nad 25 eur - zdarma 🙂 porovnavala som dost stranok a niekde rozdiel na celej objednavke od 5-10 eur. Tesim sa kedy to pride 🙂

anicka.be
28. jan 2013

@neposedna www.antonyfashion.sk/ najlepsie ceny a postovne nad 25 eur - zdarma 🙂 porovnavala som dost stranok a niekde rozdiel na celej objednavke od 5-10 eur. Tesim sa kedy to pride 🙂

delica
28. jan 2013

@neposedna jooj, gratulujem k malemu chlapcekovi, ten je uz v brusku zlatícko 🙂))).
@azalka22 j
my este okrem zmienenych veci kupime postielku, komodku a prebalovaci pultik, co budeme mat na prizemi.
Vsetko uz mam vyhliadnute v IKEi.
Vanicku s tymi nozickami, aby som to nemusela davat na stolicky.
Platnovy monitor dychu - dve platne. Inak ako to je s tymito monitormi? v postielke nesmie byt rost ci ako?

delica
28. jan 2013

dievcence, prave som sa merala, ze si idem objednat podprsenky nejake: narastli mi prsia z B do D omg.
Cez brucho mam 113 cm.

x5petra
28. jan 2013

@azalka22 podla mna je monitor dychu vyborna vec, mali sme pri prvom a pouzivali sme to az donedavna dokonca aj na velkej posteli. vyborne to bolo aj ked sme sli niekam prec, bola som kludnejsia, ked mal maly pod sebou platne a ja v ruke vysielacku 🙂

@delica moze byt rost v postielke...my sme to dali tak, ze pod matrac, na rost, som dala karton, na to platne a na to potom matrac a bolo 🙂

hobit
28. jan 2013

monitor dychu je super vec...my mame Angel care a este teraz obcas vyuzivame vysielacku...

delica
28. jan 2013

@x5petra
@hobit
aj sa vam niekedy stalo, ze monitor dychu spravil poplach?

hobit
28. jan 2013

@delica robil nam falosne poplachy s kokosovym matracom, ked sme vymenili za molitanovy, bol pokoj...takze taky naozajstny nie nastastie, ale spavala som urcite kludnejsie

anjelicek26
28. jan 2013

@azalka22 - my kupujeme postielku novu. A investovat zasa tolko netreba, ikea ma 29-69 evri uz postielky.

@delica - omg ja mam 85 cez brucho a 97 cez prsia, to je hruza hruzovita 😀 😀 Zasa skoncim na f-kach :( Ja som cez sto nemala ani pri jednom ani pred porodom 😀 😀 😀

misza1
28. jan 2013

@delica gratuluju;) a to jsi rikala ze s D nikoho neznas a mas to doma;) ja se az bojim merit brusko mi jde kazdym dnem dopredu za chvili budu jako tank🙂

delica
28. jan 2013

@misza1 noooo...to mam za to, ze som sa nad tym tak zamyslala :D
ja som uz tank, ja len vidim ako mi kazdy den tuniky smeruju hore , svetriky co mi boli po boky uz nemozem nosit, mi vytrca ten pas z tehotenskych nohavic.
jedine, co ma ako tak tesi, ze na kila nepriberam, len prsa, ale to uz asi skoncilo a to brucho.
Inak tebe uz dosiel ten vankus?

@hobit
tak monitor som objednala a teda normalny, molitanovy madrac? zapisujem si :D.

Inak dnes v praci: kukam na trezor a pamatam si, ze "nieco" som tam zamkla, ale Co a Kde som dala kluce, ani za nic spomenut. Az kolegyna na mna, ze vsetko si schovam do jej šuflička :D a aspon sme nasli kluce......sklerotizujem

hobit
28. jan 2013

@delica ...ale poznam aj baby, ktore mali kokosovy a v pohode...tak neviem...

delica
28. jan 2013

@hobit a hrubka toho madracu je tiez dolezita?

anjelicek26
28. jan 2013

@delica - hlavne ta hrubka... ja veru tentoraz neviem, aky budem brat madrac, to este bude zasa vymyslania, najskor asi baby shop a nechat si poradit.

delica
28. jan 2013

@anjelicek26 čítam,ze do 10cm pri angel care

sasavi
28. jan 2013

Ahojte baby, ja som tu asi dva mesiace nebola.ta sukromna tema je uz zrusena?inak ja idem tiez 4.2. Na morfo, ale uz asi na 90% viem ze je to chalanisko.ked som bola v decembri na sone, tak na mna vykukol, az som sa zlakla🙂 inac este jedna imnti otazka.mate aj vy problem s vytokom?nic nesvrbi ani nezapacha, ale bez imtimky ani na krok.je to no
rmalne?

hobit
28. jan 2013

@delica my sme mali asi 8 cm

anjelicek26
28. jan 2013

@sasavi - eee sukromna tema funguje, ale len pre aktivnych clenov 😉 To, ze sa tam nedostanes vysvetluje fakt - dva mesiace som tu nebola 🙂 Mali sme tam stihacku, radsej intimco 🤐

@delica - ja tiez pocitam, ze viac veru nebude moct mat 😖 Inak ked si to tak spisujem, tak tych veci pokupit treba asi milion 😖