Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
chcem sa opytat, baby ktore nosite kontaktne sosovky, moze sa rodit s nimi? Citala som predchadzajuce temy, ze ani sosovky ani okuliare. Mate niektora s tym skusenosti? Dakujem
dobru nocku 😉
@anjelicek26 Ahojko ja mam morfologicky ultrazvuk 5.2 uz sa velmi tešim co to bude a ze zase uvidim babatko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Baby ja sa bojim pomerat lebo som velmi pupkata 😀 😀
@delica ja se chystam na nakup najakeho oblecka, zacina mi taky trcet pupek, kdyby tak uz chtelo prijit jaro, bo i bundu zacinam mit jako vojak svejk🙂
konecne vcera jsem se dopracovala k baliku, ale povim ti ze tak zhuzvanou krabici jsem jeste nevidela, donutila jsem tu pani aby to predemnou rozbalila ci se nezacne sypat vypln... za 5eur postovneho bych cekala trosku jine sluzby... ale spi se na tom paradne;) dik za super typ;)
@anicka.be
ja som prve babo odrodila so sosovkami....nejak ma nenapadlo ze by to mohol byt problem a myslim ze doktori ani netusili ze ich mam....a prezila som....tak teraz neviem...
ja myslim ze to az taky problem nieje
@elen34 - ja som pupkata az strach a obvod mam maly, no ale to neni rozhodujuce, kazda mame pociatocnu stavbu tela inu, ako to chces porovnat 😀 Ja som uz prve tehu nohavice odlozila, ze su mi male 🤐 Tlacia na podbrusku 🤐
@janka_k - ja som pred dvoma-troma tyzdnami mala 85cm - lenze kukni ja mam 153cm a startovala som na mini obvode bruska... som zvedava, co teraz, tiez sa musim zmerat.
@azalka22 Monitor dychu je fantastická vec!Ešte aj teraz, keď mal malý teploty,hneď som ho dala pod matrac.A to už má malý 2 roky.Ale uvidíš,aká budeš aj ty kľudnejšia.Ja mám značku BABYSENSE-v pôrodnici používali túto značku
Postieľku mám ešte po mne 😀 Prv bola iná kvalita.Postieľka sa dá teraz kúpiť za pár éčiek nová.
@sasavi Ja som bola od začiatku na bábatko sama.Našla som si vlastný spôsob na všetko, urobiť si nejaký ten režim a potom to už išlo samé.Lebo babiny len poúčajú,aj keď to nemyslia zle,ale mňa to vytáčalo.Nervózna mamina=nervózne bábo 😀 A mať u seba týždeň svokru 😕 čistá pohroma.
baby, ako meriate to brucho? Cez pas, alebo cez tu najsirsiu cast bruska, ved u mna je to hotova katastrofa. Mam to nejak , hodne posunute hore, tak si meriam brucho v miestach cca zaludka ( vychadza to asi aj cez pas a , ze 94cm - 95cm, ale som najedena, napita. Vyska 160cm.... ☹ , budem opat ako slonik.... 🙂 . Mne sa aj strasne tazko ohyba, pritom som dost neposedna! Staci, aby som si obuvala topanky, alebo vstavala z kresla a tak si niekedy ublizim na to brucho. Mam pocit, ze vyssie zeny to maju lahsie, lebo ked sa brucho a plod rozlozi do trupu zeny, ktora ma 170-180cm a ked to musi nosit zena 150 - 160cm, je to rozdiel, ved ja sa ledva otocim na posteli a do juna je este daleko. Pribrala som do teraz cca 5kg. Akasika som neohrabana....
@anicka.be takze ten obvod brucha mi sedi aj s ostatnymi maminkami! 🙂
jeeej asi ano 🙂 a idem sa povazit, ok?
kocky mate nejake recenze na kocik coletto mateo? jeste jsem ho nevidela nazivo ale na nete na me udelal dobry dojem...
@katkalubkova jeeej asi ano 🙂 a idem sa povazit, ok?
@anicka.be ja som taka trubka, ze sa vazim, len na lacno a po wc. Inak ja som bola teraz 2-3tyzdne prec u rodicov, tam som mala viac pohybu, tak nepribrala, keby som bola byvala doma, tak 2kg hore na 100perc. Ale hlavne je, ze bruska rastu a, ze je vidno, ze je vsetko OK: 🙂
@katkalubkova no sranda je, ze doma sa vazim v sp. pradle a u dr oblecena, takze to pekne skresluje, kedze oblecko ti nanesie v pohode 1 kg
@anicka.be no a teraz ja! vyska 160cm, vaha 73kg a brucho tych cca 95kg, takze do porodu ani kilo 😀, ked tu citam tie optimisticke miery kolegyn
@katkalubkova haha, predpokladam ze brusko 95 cm!?! 🙂

@janka_k ja som asi vadna, nemozem si spomenut, ze ci 89 alebo 98 🙂)))