icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

anicka.be
28. jan 2013

@janka_k ja som asi vadna, nemozem si spomenut, ze ci 89 alebo 98 🙂)))

janka_k
28. jan 2013

@anicka.be nestras ma ze by si mala o 10cm menej a o 3 tyzne viac, ja som nebola "pri sebe" pred tehotenstvom

anicka.be
28. jan 2013

@janka_k 😀 zajtra sa pomeram, dobre ? 😀

anicka.be
28. jan 2013

chcem sa opytat, baby ktore nosite kontaktne sosovky, moze sa rodit s nimi? Citala som predchadzajuce temy, ze ani sosovky ani okuliare. Mate niektora s tym skusenosti? Dakujem

janka_k
28. jan 2013

@anicka.be nemoze, musis mat okuliare do nemocnice ak chces nieco vidiet a neviem ci aj tie ti nezoberu pri tom finale, ja si idem dat robit okuliare, lebo momentalne ziadne nemam

anicka.be
28. jan 2013

@janka_k no tak to teda bude, ja pouzivam okuliare len ked sa vecer umyjem, vyberiem sosovky a vyjdem do spalne 🙂
no viac menej som zmierena s tym, ze budu okuliare pri porode, len nechapem, preco aj tie potom zoberu, sak neuvidim ani doktora ani babatko, pomooooc

anicka.be
28. jan 2013

dobru nocku 😉

janka_k
28. jan 2013

@anicka.be napodobne so mnou a okuliarmi mam ich 5 vecer a 5min rano

elen34
29. jan 2013

@anjelicek26 Ahojko ja mam morfologicky ultrazvuk 5.2 uz sa velmi tešim co to bude a ze zase uvidim babatko 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

elen34
29. jan 2013

Baby ja sa bojim pomerat lebo som velmi pupkata 😀 😀

misza1
29. jan 2013

@delica ja se chystam na nakup najakeho oblecka, zacina mi taky trcet pupek, kdyby tak uz chtelo prijit jaro, bo i bundu zacinam mit jako vojak svejk🙂
konecne vcera jsem se dopracovala k baliku, ale povim ti ze tak zhuzvanou krabici jsem jeste nevidela, donutila jsem tu pani aby to predemnou rozbalila ci se nezacne sypat vypln... za 5eur postovneho bych cekala trosku jine sluzby... ale spi se na tom paradne;) dik za super typ;)

maria200981
29. jan 2013

@anicka.be
ja som prve babo odrodila so sosovkami....nejak ma nenapadlo ze by to mohol byt problem a myslim ze doktori ani netusili ze ich mam....a prezila som....tak teraz neviem...
ja myslim ze to az taky problem nieje

anjelicek26
29. jan 2013

@elen34 - ja som pupkata az strach a obvod mam maly, no ale to neni rozhodujuce, kazda mame pociatocnu stavbu tela inu, ako to chces porovnat 😀 Ja som uz prve tehu nohavice odlozila, ze su mi male 🤐 Tlacia na podbrusku 🤐

anjelicek26
29. jan 2013

@janka_k - ja som pred dvoma-troma tyzdnami mala 85cm - lenze kukni ja mam 153cm a startovala som na mini obvode bruska... som zvedava, co teraz, tiez sa musim zmerat.

katkatara
29. jan 2013

@azalka22 Monitor dychu je fantastická vec!Ešte aj teraz, keď mal malý teploty,hneď som ho dala pod matrac.A to už má malý 2 roky.Ale uvidíš,aká budeš aj ty kľudnejšia.Ja mám značku BABYSENSE-v pôrodnici používali túto značku

Postieľku mám ešte po mne 😀 Prv bola iná kvalita.Postieľka sa dá teraz kúpiť za pár éčiek nová.

katkatara
29. jan 2013

@sasavi Ja som bola od začiatku na bábatko sama.Našla som si vlastný spôsob na všetko, urobiť si nejaký ten režim a potom to už išlo samé.Lebo babiny len poúčajú,aj keď to nemyslia zle,ale mňa to vytáčalo.Nervózna mamina=nervózne bábo 😀 A mať u seba týždeň svokru 😕 čistá pohroma.

anicka.be
29. jan 2013

@janka_k takze je to 98 🙂

katkalubkova
29. jan 2013

baby, ako meriate to brucho? Cez pas, alebo cez tu najsirsiu cast bruska, ved u mna je to hotova katastrofa. Mam to nejak , hodne posunute hore, tak si meriam brucho v miestach cca zaludka ( vychadza to asi aj cez pas a , ze 94cm - 95cm, ale som najedena, napita. Vyska 160cm.... ☹ , budem opat ako slonik.... 🙂 . Mne sa aj strasne tazko ohyba, pritom som dost neposedna! Staci, aby som si obuvala topanky, alebo vstavala z kresla a tak si niekedy ublizim na to brucho. Mam pocit, ze vyssie zeny to maju lahsie, lebo ked sa brucho a plod rozlozi do trupu zeny, ktora ma 170-180cm a ked to musi nosit zena 150 - 160cm, je to rozdiel, ved ja sa ledva otocim na posteli a do juna je este daleko. Pribrala som do teraz cca 5kg. Akasika som neohrabana....

katkalubkova
29. jan 2013

@anicka.be takze ten obvod brucha mi sedi aj s ostatnymi maminkami! 🙂

anicka.be
29. jan 2013

jeeej asi ano 🙂 a idem sa povazit, ok?

misza1
29. jan 2013

kocky mate nejake recenze na kocik coletto mateo? jeste jsem ho nevidela nazivo ale na nete na me udelal dobry dojem...

anicka.be
29. jan 2013

@katkalubkova jeeej asi ano 🙂 a idem sa povazit, ok?

anicka.be
29. jan 2013

@janka_k vyska 168 cm, vaha v 20 TT 61,9 kg, obvod bruska 98 cm 🙂

anicka.be
29. jan 2013

@misza1 hmm, aj mne sa paci 🙂

sasavi
29. jan 2013

@katkatara no to ani ja by som svokru ani za svet nechcela, ale mama sa pyta ci na dva tyzdne alebo na mesiac

anicka.be
29. jan 2013

@janka_k vaha v 22 TT 🙂 preklep!

katkalubkova
29. jan 2013

@anicka.be ja som taka trubka, ze sa vazim, len na lacno a po wc. Inak ja som bola teraz 2-3tyzdne prec u rodicov, tam som mala viac pohybu, tak nepribrala, keby som bola byvala doma, tak 2kg hore na 100perc. Ale hlavne je, ze bruska rastu a, ze je vidno, ze je vsetko OK: 🙂

anicka.be
29. jan 2013

@katkalubkova no sranda je, ze doma sa vazim v sp. pradle a u dr oblecena, takze to pekne skresluje, kedze oblecko ti nanesie v pohode 1 kg

katkalubkova
29. jan 2013

@anicka.be no a teraz ja! vyska 160cm, vaha 73kg a brucho tych cca 95kg, takze do porodu ani kilo 😀, ked tu citam tie optimisticke miery kolegyn

anicka.be
29. jan 2013

@katkalubkova haha, predpokladam ze brusko 95 cm!?! 🙂