Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
@katkalubkova moja normal vaha sa pohybovala 59 kg, asi v 1 TT som schudla (bez nevolnosti, proste to islo samo dole) na 57,4 kg, prirastok na vahe mam pocitat od 57,4 alebo 59?
@anicka.be no asi od schudnutia, ja som tiez schudla 2kg a ratam to aj s ubytkom...
@katkalubkova takze ja som zatial pribrala 4,5kg, myslim, ze celkom ok 🙂
@anicka.be myslim, ze fajn! 🙂
@katkalubkova
@anicka.be baby ja som zatial pribrala 4kg a dnes som sa vazila a mam o 1kg menej 😒 ale zato ten obvod bruska ☹ radsej sa nebudem chlalit....cista katastrofa 😀
baby ja som pribrala uz 12kg, je to strasne vela, sice v prvom trimestri som jedla viac, lebo mi bolo stale zle ked som nejedla, tak aby som nevracala naprazdno, ale v druhom uz nejem tolko ale ta vaha proste stale stupa aj ked nejem viac ako pred tehotenstvom, uz mam z toho nervy ze kolko som uz pribrala. mam 160cm, pred tehotenstvom som mala 57kg teraz uz mam 69kg.
@sasavi
@janka_k baby klud, myslim, ze je to ok, myslim, ze kazdy pribera inak. Ved ja som bola silnejsia aj pred tym tak nemozem mat teraz asi taky velky nabeh. Ak sa citite ok, tak to bude v poriadku. Moja znama aj svagrinna pribrala v tehotenstve pri synoch vzdy po 25kg a schudli to!!! Kazdy organizmus je iný! Ja som buchta, aj bez tehotentva! A v min. tehotentsve som pribrala 12kg, ale to ma chytil zlcnik a tearz zase nemozem mliecne a lepok, tak si davam pozor. Hlavne klud!!!
hlavne, ze sa pribera! 🙂
@katuska54 no daj...tie cm 🙂
@azalka22 my sme kupili este pri prvej dcere, bo bola operovana na srdiecko a trochu sme sa bali, takze teraz este vyuzijeme.... chvilu mi trvalo, kym som si zvykla na svetieko v noci (nas blikal) a vypnut ho pred vybratim na kojenie, ale nakoniec to bola istota....kedze sme vsetci v dovere tak sme mali nan 30% zlavu, bola v tej knizocke, co davaju v dovere pri prihlaseni do poistovne, stal nas nejakych 74€ z povodnych nieco cez 100€ je to babysense
Ja som zatiaľ pribrala len 1,5 kg oproti váhe pred tehotenstvom,ale počas prvého trimestra som schudla 2,5. Obvod pása mám teraz 86 cm- bruško mi riadne narástlo. Pri prvej dcére som v 5. mesiaci mala už 7 kg navyše. Podľa mňa je to veľmi individuálne, hlavne sa treba pravidelne a rozumne stravovať.
no ked som sa merala najedena tak som mala 99cma , na vahe mam 68kg..pri mojej vyske 165cm. pred tehu som mala 65kg :( na poslednej poradni som mala 69kg a dnes uz o 1kg menej....
Ja som zatial pribrala cca nejakych 3,5kg a uz si pripadam nejaka zbytocne velka 😀 No bude to este zaujimavejsie, pocitam 😠 Ale inak od dnes som sa rozhodla chodit co najviac peso a dorazilo aj fitness DVD-cko pre tehule a zevraj je to slusna nakladacka na 30-40 min, tak si to vecer pustim 1x (dufam ze si k tomu neotvorim dalsiu tubu zmrzky) 😝 😀
To by v tom bol cert aby som sa uz konecne nerozhybala! Tak! 😠
@katuska54 a ved v pohode 🙂, centimeter hore - dole
katkalubkova@ ale na mne nieje moc vidiet brusko? v robote sa ma pytali kde ho mam 🙂 tak neviem,kde sa zobrali tie cm
nejak mi blbne mk...nemozem odpovedat dotycnym osobam
@katuska54 ale urcite to tam je 🙂 !!! Mozno to mas v bokoch!
baby nekupovali ste niekto Pampersky stadial čo tu blika reklama na boku vyhra ročna zasoba . Celkom sa mi vidi dobra cena a ked je to ešte bez pošt. v tescu stali o 1€ menej ale dnes končila akcia na ne a už som nestihla mame daleko od nas tesco . Alebo je niekde lacnejšie dajte tip 😉
baby, co poviete na chren v tehotenstve? citam rozne prispevky -pre aj proti, to je strasne. daco jasne napisane by bolo treba.
ja - obcas si dam chren s horcicou, ale zajtra mam v plane chrenovu omacku. ved jej nebudem jest na kila.
tak co, ano, ci nie?
Babulky lúčim sa,,, zajtra idem do nemocnice na umelé prerušenie tehotenstva, žial ťažká genenetická porucha nezlučiteľná so životom. Amniocentéza potvrdila tú najhoršiu správu. ☹ . Držím vám všetkým palčeky, aby vaše babatká boli zdravé.... vela vela šťastia vám želám... Vďaka Bohu mám už zdravého 6 ročného synčeka, on zostáva mojim zmyslom života a samozrejme môj úžasný manžel.
Ahojte baby,uz vas drobci v brusku kopu a ak ano od akeho tt?Ja sa obavam,ze mojmu drobcovi sa nejako nechce ozyvat 😒 .A tie co mate maly vekovy rozdiel medzi detmi ako to riesite,surodenecky kocik,skate.....dajte tip,ja spekulujem nad surodeneckym.dakujem
@delica nam monitor ani raz neurobil falosny poplach a to sme mali matrac nieco vyse 10 cm a ked som dala platne na velku postel, tak tam bol este hrubsi matrac a bolo to v pohode...mame Angel Care
co sa tyka nakupovania veci, tak mame vsetko po malom, teda okrem drogerie a nejakych malickosti a kedze opat cakame chlapca, tak nemusime riesit, no aj pri nom som zacala nakupovat az niekedy v siedmom mesiaci, aj to len striedmo a kocik sme mali vybraty, no manzel ho bol vziat az ked som bola v porodnici a stacilo to 🙂

@anicka.be HEJ, hej 95CM!!!! 😀 😀 😀 , este , ze si ma upozornila 😀