Termín pôrodu jún 2013
Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀
My mame zajtra morfologicky, neda sa mi na to sustredit, musim rano pred tym este poriesit Saske v skole jednu ucitelku, cely den mi to pokazilo a tak som sa na to sono tesila, teraz budem rada, ak to vobec stihnem 😠 Podbrusko ma boli, krize desne uz treti den, ako chroma, no je mi toto treba 😖
babenky, pozrite si toto video, je to nadherne 🙂
a este jedno aj s popisom:
@anicka.be - ja som to videla uz asi 5 krat, je to take krasne, mam to medzi oblubenymi videami ♥
Dakujem vám za spolupatričnosť,,, nech to už máme za sebou. Našťastie mám nejaké antidepresíva, ktoré mi tú príííííííííííííííííííšernú bolesť pomáhajú ako tak prekonať. No čo už život ide dalej a tešíme sa s manželom, že máme aspoň jedného zdravého synčeka, je to úžasné dieťa, veď kolko párov nemôže mať ani len jedno dieťato. Najviac nás bolí ako mu to povedať... velmi dlho čakal, kým otehotniem, aby mal súrodenca, tak velmi sa na bábo tešil, bolo to jeho zmyslom života. Teraz nevieme ako mu to máme povedať, zatial je u babky, ktorá mu to nedokáže povedať, ale myslím si, že aj tak by sme to mali urobiť my rodičia... ale ako????? Prosím poraďte mi. Dakujem
@luci66 Ahoj ja mám termín skoro v rovanký deň ako ty, tiež je to moje druhé dieťa. Už začalo kopkať,ale len slabo, už asi týždeň a väčšinou len večer. Takže sa podľa mňa ešte nemáš čoho obávať 🙂
baby a ake plienky budete davat drobcom? mne setra dala asi 30 ks latkovych a teraz rozmyslam,ze naco..ved aj v porodnici budu davat jednorazove,tak naco su mi bavlnene.
@heli78 mrzi ma to cas to vylieci a urcite k vam coskoro pride novy zazrak
baby jaky mate dnes den? ja mam uplny blazinec, od rana resim neci prusery v praci... doufam ze budou moje dobre skutky potrestane;
@katkalubkova neviem ci to mam v bokoch,lebo tam som stale taka ista...jedine zeby som bola nato pripravena uz davno 🙂 ja som totiz nepribrala do bokov ako mi to bolo povedane 🙂 alebo mam rodinu a kolegov takych,ze nepovedia pravdu :(
@katuska54 ale vedia, som ako balon. No akoze na jednej strane setria, su mili a ohladuplni, ale na druhej strane tu pracu niekto musi urobit. No a este som mala byt teraz v inej krajine,len kvoli tej nizkej placente doktorka povedala, ze nelietat, tak vsetko riesim odtialto, tak to je take nekompletne, vela info nemam....potom som nervozna.
Este auto sa mi pokazilo, notebook sa mi pokazil aj telefon v pondelok :(. Ako bez ruk som sa citila.
Nastastie nemam dnes ziadne stretnutia, si v klude robim, sem tam pozrem sem, co mate nove.
@katuska54 tsss to se nekomu zije...
@delica tak to jsme na tom stejne, doma padam od unavy, v pondeli jsem si sla lehnout pred 7 s tim ze jsem mrzuta jak male decko a nez se hadat radsi spat;)
no co uz budu mit maleho neurotika, ted uz jen musim doufat abych nedostala ten poporodni sok at to s nim vydrzim:D
jinac jak jste psali cm, jsem se bala zmerit at tu nedelam ostudu a byla jsem prekvapena ze mam jen 102cm;) pritom mam pocit se mam min. 150:D
baby pooooommoooooc. terz mi volala sestricka vysledky krvy a zase mam pozitivny vysledok na rubeolu. mali ste to niektrora,alebo poculi ste o tom?
@luci66 ahoj moj/a kope od 18tt, som prvorodicka, ale normalne u provorodieciek je, ze citia az v 20tt-to mi povedal moj lekar. Nemaj stres, pride to ked to bude najmenej cakat...a mozno to aj pocitujes, len nevies ze je to ono. je to take slabucke, akoby sklbnutie svalu 😉 aspon u mna, drzim palce
Baby. Krasne video na inspiraciu, ak sa niektore fotite kazdy tyzden 🙂
No tak aj ja som si odmerala brucho a mam 102cm obvod pri 172cm vyske. Pripadam si ako tulen uz a to som len za polovicou tehu... Pribrala som zatial 6kg, ale ja pri tej diagnoze s placentou nizko dost vela lezim, tak mam pocit, ze rastiem do sirky kazdy den... Ale hlavne nech je babo zdrave, kila hadam pojdu dole... 😀

@x5petra tak mozno neboli tie nase poplachy falosne, len mi je potom divne, ze tak zrazu po vymene matraca prestali...alebo neviem v com bola chyba...
@luci66 my mame uz trosku vacsi vekovy rozdiel, ale ak sa starsie dieta rado vozi, urcite by som to riesila surodeneckym kocikom...podla skusenosti v mojom okoli (kamosky co maju deti po sebe)