icon

Termín pôrodu jún 2013

zora256
22. sep 2012

Ahojte maminky je tu niekto,kto bude rodiť v júni?Ja zatiaľ svoj termín viem len podľa tehu kalkulačky,ten ukazuje na 6.6.2013
tak by sme si mohli písať od začiatku zistenia tehotenstva a písať si až po roky keď nám drobci nepôjdu do stredných škôl😀

misza1
30. jan 2013

@jankastubka tak to jsme na tom stejne, dnes byl fakt hnusny den.aji ja jsem si poplakala... od te doby co jsem dosla jen lezim a odpocivam citim se jako bych bezela maraton a strasne me pali zaha.
porad se mi neda nenervovat se. ohled berou vsichni ale i tak musim udelat stejnou robotu.

delica
30. jan 2013

@jankastubka jani, ja som sa tu tiez dnes zalovala...ja mam rovnaky pocit, aj ked este som neplakala. Tiez neviem co mam robit, aj keby som bola na PN, tak by som na to stale myslela, niektore veci by museli za mna spravit moje kolegyne a niektore veci by nespravil nikto. Takze mne byt doma asi psychicky nepomohlo, este by som mala aj vycitky.
Hladaju za teba nahradu?
No na druhej strane, ked sa citis zle, radsej chod na PN a vypni.

delica
30. jan 2013

@misza1 no ja som skoncila 6,20, stretla s muzom o 6,30 nieco nakupit a tiez , ako som dosla domov, som sa hned musela natiahnut..
No ale uz som zapla notebook a aspon skontrolovala maily, co mi prisli od 6,20 do 7.00 :-/.

jankastubka
30. jan 2013

@delica nahrada nastupi az v aprily, bude sa vracat po materskej a ja sa dovtedy zblaznim 😒
Skusim to predychat a uvidim, co sa bude diat do dalsej kontroly, ktoru mam 13.2.

katuska54
30. jan 2013

@delica hej,trochu som kludnejsia..som zvedava co mi povedia v piatok na morfo...uz sa tesim,ked uvidim pipisku 🙂

jesika26
30. jan 2013

@danielle toto isté som sa aj ja pýtala v mojom fotoblogu, tak mi napísali žienky asi 5 druhov, teda značiek, však nakukni ku mne a dočítaš sa 😀

katuska54
30. jan 2013

jeee v brusku mam akvabelu 🙂

danielle
30. jan 2013

@jesika26 dakujem, mrknem tam 🙂

delica
30. jan 2013

dievcence, co uz 99% viete, co cakate aj babatka oslovujete rovno menami?

jankastubka
30. jan 2013

@delica my stale volame fazulka

katuska54
30. jan 2013

@delica zatial nie,lebo este nemame meno na 100%

danielle
30. jan 2013

@delica no u nas vybera meno ocinko, lebo ja som vybrala meno pre prve... 🙂 a este sa nerozhodol... 😒 hadam sa nakoniec zhodneme 😀

delica
30. jan 2013

@danielle aj ja som to nechala na ocinka, tak musim ho viac k tomu povzbudzovat, nech nieco vymysli

danielle
30. jan 2013

@delica 😀 aj nas ocinko si dava nacas... kazdy den mu to pripominam, ale zatial nic... 🙂

jesika26
30. jan 2013

@delica voláme menom, tatinko rozhodol 😀

misza1
30. jan 2013

@delica ja jsem dnes zaukolovala moji nastupkyni a sla v 15.30 domu.uz netaham sebou PC, ta nova se musi naucit resit veci tak jako kdyz tam nebudu, ale samozrejme telefon mi drnci furt...

delica
30. jan 2013

@misza1 no o tom to je, ze v hlave stale clovek pracuje :((((. ja mam este aj noveho sefa, tak aj nanho si zvykam....chjoo, akoze je to moj kolega, ale trva to zladit sa s niekym. No a od Nemca som prešla teraz k Švedovi, neni to lahke. Ale on je fajn, on fakt aj u seba dba, ze nejaka rovnovaha sukromny - pracovny zivot, ale zas je pedant a chcem nech je vsetko tip top a nacas

anjelicek26
30. jan 2013

@jankastubka - odosobnit je sa tazke, ale babo je uplna priorita. Uz len tyzdne, nic nezachranis v praci, nic nezmenis, ja si to tiez zacinam uvedomovat. Sustredim sa na seba.

minikk
30. jan 2013

@katuska54 ahoj aj mne to tak vyšlo v 12 tyzdni ale nejakú vedu z toho nerobil zavolal na infekcné povedal hodnoty a že to je vraj vporiadku ani mi uz krv nezobral .. tebe robili 2x testy na rubelu?

anjelicek26
30. jan 2013

@delica - za mna nahradu stale nemaju 😖 Sefka tiez odchadza. Cele zle, kolegyne sa v tom utopia, nemaju sancu to zmaknut, rozmyslam home office este par tyzdnov, v mojej robote sa to da, teda prevazne. Zalezi ako sa budem citit.

hubenourova
30. jan 2013

Baby druho a viac rodičky,
máte za sebou niektorá cisársky? Ja mám teraz pocit, že mi ide roztrhnuť ranu, ako sa mi to cele naťahuje. Myslíte, že by som mala na to použiť nejaký špeciálny krém?

luci66
30. jan 2013

@hubenourova ja mam cisarak prvy a asi aj druhy bude zial..mna jazva akurat lubi svrbiet tak si ju natieram tel.kremom co mam po ruke,nemam nic specialne na to

hubenourova
30. jan 2013

@luci66 no mňa posledné dni páli, tak preto sa pýtam. A mňa tiež čaká aj druhý cisársky.

hobit
30. jan 2013

@danielle aj ja nad tym uvazujem, ale ziadne konkretne som este neriesila...

hobit
30. jan 2013

tak ja som dnes mala morfo ultrazvuk, vsetko ok, akurat je to krpec, 270 g...snad to zase dobehne 🙂
a absolvovala som dnes aj velmi zaujimave stretnutie s dulami...

danielle
30. jan 2013

@hobit no, ja by som mala dve-tri mena, ale moj muz chce vybrat sam. pre dievcatko by som mala aj 10 mien, ale chlapcenskych mien sa mi vela nepaci... a my cakame chlapca... 🙂

hobit
30. jan 2013

ja som myslela ten skate 🙂

danielle
30. jan 2013

jeeeeej, prepac... 😀 vazne nad nim uvazujem, len dufam, ze ak ho kupim, dcerka ho aj bude vyuzivat...

danielle
30. jan 2013

@hobit ta odpoved bola pre teba 🙂

danielle
30. jan 2013

@hobit ja mam kocik jane nomad, tak presne viem, ktory skate chcem