Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@kotatko201 a akú máte vybratú?
@ria168 juj neviem povedat manzel tam ma akusi vybranu ale starsi ma tu caretero... a tak on ju bude mat asi az do puberty.... 😂😂😂 bo je strasne drobny a chuducky.... ma 6 rokov a vazi len 21 kg.... sa smejeme lebo je to taka mala tycka do fazule... teraz vsak malej vybral inu a vahu len do 25 kg... ze ked tak sa vymenua starsi pojde na podsedak a mala do tej sedacky aale to budeee za dlho... a inak este viem ze je polohovatelna nie je to taka hlasika od 9 kg... myslim aj spominal ze to bude stat okolo 120 eur... ale znacku ozaj neviem....
@krepes aj my ju mame pre toho starsieho.. je fajn...
@kotatko201 vyzerá dobre uz zachvilku vymenime za vajicko. Bože ale tie ceny za autosedacky....
@krepes nielen vyzera ale je aj prakticka... ano tie ceny su strasne a hlavne taketo male babatka este aj to polohovanie vyuziju a my sice mame 5 rocneho ale polohujeme ho stale ked zaspi... jazdime daleko a je to super na dlhe cesty... aspon mu neodkvecne hlava ked spi... :D
@kotatko201 tak to je super, ze je aj dobra na dlhe cesty lebo troska som sa obavala ako mu v nej bude ked pojdemr v lete do Chorvatska.
@qetka231 nooo to sa ma jezisko... u nas veru nad tym nepremyslal u nas doniesol izbicku... ;D
@kotatko201 tak to zas my nemame 🙂
@ria 168 tak uz cosi dorazilo...
@kotatko201 no vy už hádam aj môžete v nej cestovať pekná inak väčšina čo sledujem tak červená pre dievčatká
Dievčatá prosím do prvých ovocnych príkrmov ste jablko varili či surové? Dik
@ria168 chcel sedu ale ze nebola skladom....
@krepes nam uz ide aj surove jablcko a aj hruska a najradsej v kombinaci ako ryzovy nakyp...
Nás nadrapuje zo všetkého čo je na kúsky jedine rozmixované
Komu ešte drobci nesedia?
@ria168 za nas urcite...mala zje za chvilku aj nas... zato starsi nezje ani polku rozku...
@ria168 nam sa sama este poriadne neposadila ale ak ju dam sediet tak sedi...
@krepes no my sme mali rovnaky problem ale potom som skusila kolienka tak nadrobno nasekat po tyzdni som menej nasekala a nakoniec po tyzdni som uz nesekala tak pekne spapa kolienka... potom som skusila obycajne halusky nadrobno a teraz ich uz papa normalne proste sklznu do krku a nenadavuje sa...
@kotatko201 asi by som mala aj ja viacej skusat. Ved raz si zvykne len poteebujem trpezlivost ale ta ma uz nadobro opustila ked nal malý koliky 🙂 🙂

@ria168 my este nie ale ideme kupovat teraz nejaku...