icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

krepes
21. jan 2018

@ria168 náš krpec si uz sadne sám, lozí, vsetko uz musim schovavat pred nim, predvcerom sa postavil v postielke a teraz v kuse by len vstával a po novom sa kýve do hudby 🙂

kotatko201
21. jan 2018

@krepes trpezlivost uz to bude len lepsie... aj moj maly maval koliky bolo to sialene... vsetko preslo a je dobre... mala nastastie koliky nemala az take ale zato mala reflux ktory sa uz upravuje... ale tiez to vie potrapit hlavne ked mas stale vsetko ogrckane... uz sa postastilo aj malemu hlavu pogrckat... taku tycku hodila ze sa museli obaja sprchovat... ale sranda je inak s tymi detmi...

matken
21. jan 2018

@ria168 maly má pozajtra 7mes. a tiež nič. Ale chodíme aj cvičiť, dlhy je a rucky má slabé.

kitta
21. jan 2018

@ria168 ani u nas sa nesedi este. A ani ho neposadzame. Ma svoj cas nas lenivcek. Snazi sa lozit, ale ani to mu velmi nejde. Vcera mal 7 mesiacov.

ria168
15. feb 2018

Baby čo máte nové ako sa majú drobci? Vidím, že málo času máme už na príspevky 😁😁😁

kotatko201
15. feb 2018

@ria168 my ani velmi nic akurat vieme uz par slov... stale len sedime a plazime sa (nestvornoskujeme) to sa jej nechce... :D jedine sa na styroch pohojdavame... nasa vaha je stale 10,5 kg... a co ty noveho?

krepes
15. feb 2018

@ria168 my tiež nič noveho, lozi,sedi, vsade sa stavia na nohy a zacina kracat ked sa niecoho chyti. Tesime sa uz na jar a na prve vyletiky 🙂
@kotatko201 wau, uz vie povedat par slov? To tak skoro? ake su to slova? 🙂

matken
15. feb 2018

Dievčatá dajte typy čo na veceru? Instantné kase nám moc nejdú. Diik

krepes
15. feb 2018

@matken puging z UM alebo ryzova kasa s UM.

kotatko201
15. feb 2018

@matken my mame tiez stale len kase nastriedacku... tiez uz je to otravne a skusila som nakrajat roztek s maslo, ale toho tam bolo velmi velmi malo...

kotatko201
15. feb 2018

@krepes no vieme plut... to asi kazdy a potom uz povie baba, mam mam (ako mnam mnam) a mama... to je zatial vsetko... a naucila sa zdvihat nohu ked ideme po schodoch... :D je to vcelku vtipne nato ze sama este nechodi...

kitta
15. feb 2018

No tak u nas sa zatial nelozi ani 🙈maly sa vie rychlo pootacat a pregulat, kde potrebuje, ale este sa nehojdna na 4roch. Vela sa smeje, zatial bezzubo,vie zakyvat, povie baba, gaga 😂 je velky smejo 😊

kotatko201
15. feb 2018

@kitta nemzsi lozit... niektore deti sa neplazia ani nestvornoskuju, ale zato sa gulaju... takze ste super skvelo na tom... a bezzubo aj ja som sa smiala ze este nemame az kym my nekusla do lyzicky a ono to tuklo ani by sme nevedeli len tam nieco zavadzalo... :D

qetka231
16. feb 2018

My sa gulame krizokrazom 🙂
Mame cca 9kg
Mame 2 zubky 🤣 ale ziadne lozenie ani nic 😊😊😊

ria168
16. feb 2018

@kotatko201 no naša má cca 9 kg, posedí chvíľu, ale ešte neni v tom stabilná až tak, skúša sa dávať na 4 pohojdá sa a potom šup na brucho :D pretáčanie to jej ide najlepšie gúľa sa ako sud :D žiadne slová zatiaľ nehovorí, len tak blaboce a slabiky ta- hovorí a keď niečo chce tak hm-hm :D dva dolné zúbky objavuje a kúše nimi

ria168
16. feb 2018

Ale čo som rada, že jej konečne začalo chutiť jesť, čo bol boj viac ako mesiac bolo všetko všade len nie v brušku, dokonca aj kaše na večeru, aleee mäso to nie

kotatko201
18. feb 2018

@ria168 a preco uz predavas kocar??

krepes
18. feb 2018

Ženy, aj vase deti tak strasne slintaju? To je uz hrozné kolko toho vytecie malemu z ust 🙂 🙂 je jendo ci sa mu prave prerezavaju ci nie aj tak stale menime slintaciky,nestihaju sa susit 🙂

ria168
18. feb 2018

@kotatko201 kvoli miestu budeme sa stahovat a caka ma kazdodenne chodenie autom fakt aj na chleba a potrebujem nieco mensie sak teraz mi kocik zaberie 3/4 kufra auta, hlavne teraz mi to vyhovovalo kym sme v meste no to sa zmeni

kotatko201
18. feb 2018

@krepes u nas vobec... sice nam zuby idu a mame prve dva, ale vobec nejako neslinta... ale ked si spomeniem tak ten starsi bol ako bernardin... ten slintal to bolo strasne... vela vela a potom aj plul...

kotatko201
18. feb 2018

@ria168 jaj... no my sme kupili golface bo ked sme sli do ciech na predlzeny vikend nemali sme kam dat veci... kocik vela miesta zaberal... a takto sme to vyriesili...

lilianna1xs
27. feb 2018

Naša uz tak stoji, loziť nechce asi je lenivá.)))

kotatko201
27. feb 2018

@lilianna1xs tak to je parada som rada ze nie sme sami... my sme sa dokonca uz postavili samy a lozime statocne po schodoch s maminou hrozou v ociach... :D no nasa je rekordman... :D v 8 mesiacoch sme sa postavili... :D

kotatko201
Autor odpoveď zmazal
qetka231
1. mar 2018

@kotatko201 a my takto podobne

kotatko201
1. mar 2018

@qetka231 parada... ale nam to ide... uz ani nabytok nie je v bezpeci...

krepes
1. mar 2018

Tak ked tu pridavate postielkove fotečky, aj ja vam sem jednu pridám.Takú na pobavenie 🙂 Takto a aj v inych krkolomnych polohach o zvyknem najst spinkat.

kotatko201
1. mar 2018

@krepes tak toto je super... nasa taketo divadlo nepredvadza...

krepes
1. mar 2018

@kotatko201 on je šaško aj ked nespí 🙂

lilianna1xs
2. mar 2018

Zeny chcem sa opytat zabudla som ako sa voláju lieky na volny volny recept sa daju kupit ale zevraj velmi tazko sa daju zohnat na Slovensku,zasa mam taky zapal ci infekciu z dola od tehu som dostala dal mi lieky take Canesten ale zasa sami to vratilo jedna znama mi vravela ze tie lieky su na infecie najlepsia.Neviete ako sa volaju náhodou?