icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

Strana
z103
qetka231
2. mar 2018

@kotatko201 veru 🙂 uz nic nie je v bezpeciii
A obrus je asi jej nepriatel
Ten strha vsade

kotatko201
2. mar 2018

@qetka231 ja uz som vymenila aj za mensie ani to nepomaha... :D... zatial boli zrolovane koberce, teraz sme uz bez obrusu a najnovsie planujeme zavesit tv na stenu ... lebo uz ani ta nie je v bezpeci...

kotatko201
5. apr 2018

Ahoj zeny... viete poradit... mala ma 10 mesiacov nic sme nemenili no zacala strasne zle spavat... a zaspavanie este horsie aj dve hodiny place a potom vlastne od unavy zaspi... lezim pri nej... hladkam... nic... ona zaspi ale zachvilku sa zase prebudi a pokracuje v placi... otocim ju na druhy bok zase zaspi o chvilku zase place.... co sa nam to deje???

krepes
5. apr 2018

@kotatko201 ahoj, aj moj krpec takto bezdovodne zvykne plakat vecer, vacsinou zaspinka a pochvilke sa zobudí a plače, velmi srdcervúco.v noci spi tiez zle ale idu mu očné zubky tak to pripisujem tomu. Dnad sa niekto ozve kto bude vediet co sa to deje s deckami.

kotatko201
5. apr 2018

@krepes no mame aj nadchu ale ta jej nikdy nic nerobila poste spala aj s plnym nosom... a zacala si strasne skubat usi a tahat za vlasy.... isla som k doktorke a ta nas poslala na usne... usna nam uska precistila a povedala tiez ze nam idu asi zubky lebo ze ta bolest sa prenasa... ale necakala som taketo zaspavanie.. doobeda zaspi bez problemov aj poobede... ale vecer mame cirkus... len place a place...

krepes
5. apr 2018

@kotatko201 tie usi a sklbanie vlaskov to robi aj moj a tiez sme boli na ušnom, to iste nam povedali, ze zo zubkov. Ale dala mu aj kvapky od bolesti. Takze mame to podobné teraz asi 🙂 ale u nas chvalabohu nieje ten rev taky dlhy, vacsinou pomoze ked ho zoberiem na ruky, ukludni sa a zaspi mi bud na rukach alebo este pomrnci v postielke. Ale stava sa to v poslednej dobe castejsie.

kotatko201
8. máj 2018

Ahoj zienky... tak ako ste na tom?? Aj vase ratolesti uz chodia a vy len so zatajenim dychom sledujete kam spadnu???

ela1975
11. máj 2018

Ahojte maminky.pouziva niektora z vas babylove mlieko 3?dakujem.potrebovala by som poradit

vandica
11. máj 2018

@ela1975 ahoj, my pouzivame.

ela1975
11. máj 2018

@vandica a kolko flias cez den vypijete?lebo na flasi je napisane ze by sa mali len 2 a my sme zvyknuty z dvojky mliecka na takyto rezim.
mliecko,ovocie,zelenina,mliecko,kasa z mlieka,mlieko.
a neviem ze co teraz urobit.dakujem

vandica
11. máj 2018

@ela1975 no maly cez den uz mlieko nepije, nechce. Pije pred spanim 210ml, a v noci alebo nad rano, podla toho ako sa zobudi. To vypije 150ml. Na tych mliekach to je len odporucana davka, niektore pije menej ine viac. Skus medzi obedom a kasou nedat, co ti na to povie.

ela1975
11. máj 2018

@vandica dakujem 😊

ela1975
17. máj 2018

Ahojte maminky.mame 10 mesiacov a papame takto.
rano mliecko,ovocie,zelenina(polievka,druhe),mliecko,kasa,mliecko.
ako papate vy?dakujem

ria168
17. máj 2018

@ela1975 my doobeda jogurt/ovocie takisto poobede, inak podobne mliecko len rano a vecer

krepes
17. máj 2018

@ela1975 ahoj, my uz budeme mat rok za dva tyzdne. Ranajky vacsinou okolo piatej rano pije mlieko.Desiata chlebik, vianocka, acidko. Obed bud len polievka alebo druhe uz skoro podobna strava ako nasa. Olovrant jogurt, ovocie. Vecera bud z obeda ak zostalo alebo nejaka kasicka.

ela1975
17. máj 2018

@ria168 aky jogurt a kolko gramov? dakujem 😊

kotatko201
17. máj 2018

@ria168
@krepes
@ela1975

my budeme mat rok 2.6 ... a tiez sa jej strava podoba uz na tu nasu.... :D
Rano mava mliecko - povinne vypit musi a k tomu ak este chce chlebik s masielkom
olovrant/desiata - ovocie/zeleninka, popripade yogurt (najskor sme davali biely no teraz uz skusame ochutene - znacky zvolensky, jogobela a teraz sme objavili v lidli ovocny a su tam fajne kusky ovocia tak davame ten)
obed - vacsinou iba polievocka potom uz nechce, ale ak ma este chut mava masko, zemiaciky, zalezi co mame my - len to ma odlozene nakolko ona este slane a ochutene nemava
olovrant - opat nejake ovocie, presnedavka
vecera - kasa, potom uz mliecko nechce tak davam kasu z mlieka

v noci ani nad ranom uz mlieko nedavame, musi vydrzat a pekne sa naucila... dostane maximalne cumlik do pusinky.... :D pekny den

krepes
17. máj 2018

@kotatko201 ako dlho trvalo kym sa odnaucila od mliecka v noci? V poslednej dobe rozmyslam nad tym dokedy este bude pit nadranom mlieko, ci ho oducat alebo sam prestane pytat.

kotatko201
17. máj 2018

@krepes ani neviem... dva dni.... trucovala ale potom prestala len cumlik a spinkala...

zuzanka0000
17. máj 2018

@kotatko201 neviem aké máte " praktiky " 😀 ale keď sa nám toto stalo asi 2 krát (išli zúbky) a plakal hrozne v noci tak jedine nosič /šatka pomohli. A uhojdat, zaspal a preložila som do postele, spal do rána. To i náš funguje keď vs ostatné zlyhá.

ria168
25. máj 2018

@krepes ani my nemáme mlieko v noci večer a ráno len

ela1975
Autor odpoveď zmazal
ela1975
27. jún 2018

Ahojte maminky.chcem sa spytat ci to nie je vela mliecneho ked mame rano a vecer kvavske mliecko,po zobudeni jogurt a chcela by som dnes robit koprovu omacku.papaju vase deti to co vy na obed?chcela by som uz dat to co jeme my ale nie slane a samozrejme ze nie vysmazane,mastne a tucne.ale naprikla omacky,granatir a tak.dakujem za rady.😊

kotatko201
27. jún 2018

@ela1975 aj my mame cca tolko mliecka a tiez som jej zacala davat to co jeme my... my skoro nesolime takze sa ani nejako neobmedzujeme... a vela ovocia a zeleniny papame... myslim si si ze po roku uz treba pomaly skusat... len teda moja spapa polievku a ma dost tak potom druhe mava uz poobede ako svacinku... 😆

ela1975
27. jún 2018

@kotatko201 dakujem.😊on zje aj polievku aj druhe a ide sponkat.ked sa xobudi tsk ma ten jogurtik.😊starsi tiez tak papal ze polievku a idiel spinkat a ked sa zobudil mal druhe.😊

Strana
z103