Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@qetka231 ja uz som vymenila aj za mensie ani to nepomaha... :D... zatial boli zrolovane koberce, teraz sme uz bez obrusu a najnovsie planujeme zavesit tv na stenu ... lebo uz ani ta nie je v bezpeci...
Ahoj zeny... viete poradit... mala ma 10 mesiacov nic sme nemenili no zacala strasne zle spavat... a zaspavanie este horsie aj dve hodiny place a potom vlastne od unavy zaspi... lezim pri nej... hladkam... nic... ona zaspi ale zachvilku sa zase prebudi a pokracuje v placi... otocim ju na druhy bok zase zaspi o chvilku zase place.... co sa nam to deje???
@kotatko201 ahoj, aj moj krpec takto bezdovodne zvykne plakat vecer, vacsinou zaspinka a pochvilke sa zobudí a plače, velmi srdcervúco.v noci spi tiez zle ale idu mu očné zubky tak to pripisujem tomu. Dnad sa niekto ozve kto bude vediet co sa to deje s deckami.
@krepes no mame aj nadchu ale ta jej nikdy nic nerobila poste spala aj s plnym nosom... a zacala si strasne skubat usi a tahat za vlasy.... isla som k doktorke a ta nas poslala na usne... usna nam uska precistila a povedala tiez ze nam idu asi zubky lebo ze ta bolest sa prenasa... ale necakala som taketo zaspavanie.. doobeda zaspi bez problemov aj poobede... ale vecer mame cirkus... len place a place...
@kotatko201 tie usi a sklbanie vlaskov to robi aj moj a tiez sme boli na ušnom, to iste nam povedali, ze zo zubkov. Ale dala mu aj kvapky od bolesti. Takze mame to podobné teraz asi 🙂 ale u nas chvalabohu nieje ten rev taky dlhy, vacsinou pomoze ked ho zoberiem na ruky, ukludni sa a zaspi mi bud na rukach alebo este pomrnci v postielke. Ale stava sa to v poslednej dobe castejsie.
Ahoj zienky... tak ako ste na tom?? Aj vase ratolesti uz chodia a vy len so zatajenim dychom sledujete kam spadnu???
Ahojte maminky.pouziva niektora z vas babylove mlieko 3?dakujem.potrebovala by som poradit
Ahojte maminky.mame 10 mesiacov a papame takto.
rano mliecko,ovocie,zelenina(polievka,druhe),mliecko,kasa,mliecko.
ako papate vy?dakujem
my budeme mat rok 2.6 ... a tiez sa jej strava podoba uz na tu nasu.... :D
Rano mava mliecko - povinne vypit musi a k tomu ak este chce chlebik s masielkom
olovrant/desiata - ovocie/zeleninka, popripade yogurt (najskor sme davali biely no teraz uz skusame ochutene - znacky zvolensky, jogobela a teraz sme objavili v lidli ovocny a su tam fajne kusky ovocia tak davame ten)
obed - vacsinou iba polievocka potom uz nechce, ale ak ma este chut mava masko, zemiaciky, zalezi co mame my - len to ma odlozene nakolko ona este slane a ochutene nemava
olovrant - opat nejake ovocie, presnedavka
vecera - kasa, potom uz mliecko nechce tak davam kasu z mlieka
v noci ani nad ranom uz mlieko nedavame, musi vydrzat a pekne sa naucila... dostane maximalne cumlik do pusinky.... :D pekny den
@kotatko201 ako dlho trvalo kym sa odnaucila od mliecka v noci? V poslednej dobe rozmyslam nad tym dokedy este bude pit nadranom mlieko, ci ho oducat alebo sam prestane pytat.
@krepes ani neviem... dva dni.... trucovala ale potom prestala len cumlik a spinkala...
@kotatko201 neviem aké máte " praktiky " 😀 ale keď sa nám toto stalo asi 2 krát (išli zúbky) a plakal hrozne v noci tak jedine nosič /šatka pomohli. A uhojdat, zaspal a preložila som do postele, spal do rána. To i náš funguje keď vs ostatné zlyhá.
Ahojte maminky.chcem sa spytat ci to nie je vela mliecneho ked mame rano a vecer kvavske mliecko,po zobudeni jogurt a chcela by som dnes robit koprovu omacku.papaju vase deti to co vy na obed?chcela by som uz dat to co jeme my ale nie slane a samozrejme ze nie vysmazane,mastne a tucne.ale naprikla omacky,granatir a tak.dakujem za rady.😊
@ela1975 aj my mame cca tolko mliecka a tiez som jej zacala davat to co jeme my... my skoro nesolime takze sa ani nejako neobmedzujeme... a vela ovocia a zeleniny papame... myslim si si ze po roku uz treba pomaly skusat... len teda moja spapa polievku a ma dost tak potom druhe mava uz poobede ako svacinku... 😆
@kotatko201 dakujem.😊on zje aj polievku aj druhe a ide sponkat.ked sa xobudi tsk ma ten jogurtik.😊starsi tiez tak papal ze polievku a idiel spinkat a ked sa zobudil mal druhe.😊

@kotatko201 veru 🙂 uz nic nie je v bezpeciii
A obrus je asi jej nepriatel
Ten strha vsade