Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@modrykoniar aj ja si myslim a presne toto som chcela vidiet a konecne aj muz veri lebo stale mal pocit ze ked to take slabe proste potreboval take vidiet a snad uz to spracuje haha☺som moc stadtna a modlim sa aby to bolo az do uspesneho konca a v zdravi.Ty ako moja ja fajn ani pachy necitim ako tu pisete obcas na zaludku tazko ale to sa da
@zirafka86 ahoj to som si tu dala v kalkulačke podla poslednej mrchy mi to vypočítalo.
@modrykoniar ja som aj pri malej tak bola že ked som prišla nebolo nič vidiet tak zobrali krv a na druhý den znovu a videlo sa že hcg stúpa. Ale aj tak sa velmi bojím aby bolo všetko dobre.
@slniecko26 neboj moja aj ked sa to lahko hovori dobre to dopadne dzim prsty a myslim na teba
@vanda12345 no ja v pohode, jem všetko ako predtým, s tým problém nemám. ja cítim dosť výrazne pachy, len prejdem okolo ovocia a takú silnú vôňu cítim, ale to je v pohode. aj malý ked to dá do plienky tak to cítim na kilometer 😀
Ahojte baby, veľmi opatrne sa pridávam, keďže sme sa snažili 3 roky. Mala by som byť 5tt+3. Už mám za sebou aj UZV, nakoľko ma po prekonanom mimomaternicovom tehotenstve viac sledujú. Bublinka rastie a o 2 týždne kontrola ❤. Zatiaľ nič príjemné, zápcha, zastavené vetry, bolesti pŕs a krížov, dnes už aj zvrackanie. Ale tak čo nevydržím pre to vymodlene šťastie 😊.
@renimac vitaj medzi nami, čitala som skoro všetky tvoje príspevky a videla som že máš za sebou velmi náročné obdobie. velmi ti držím všetky palčoky aj na nohách nech sa bublinka drží tam kde má 😀 budeme sa tešiť na všetky postrehy z tohto krásneho ale aj náročného obdobia 😀 tak ešte raz vitaj a ostan s nami do júna 😀
@modrykoniar a aj ja pochádzam z Dudiniec 😀
@modrykoniar Ďakujem 🙂 a môžete mi rovno poradiť ako na rannú nevoľnosť 😀
@modrykoniar ale čo 🙂 tak veľká šanca, že sa poznáme 😉
@renimac mne pri malom pomáhalo ešte v posteli zjesť bebe keks a dať si trochu vody. a potom v malých dávkach normálne jedlo
@renimac no šak tam sa poznaju všetci 😀
@modrykoniar to som aj vygooglila. Musím ísť dnes na nákup 🙂.
@modrykoniar ale tak teraz sa tam prisťahovalo dosť ľudí, ktorých nepoznám 😀. A tým, že tam chodím len raz za čas, možno už niektorých iba nepoznám, lebo vyrástli 😀.
@renimac moja zlata moc moc ti gratulujem super takze sa mozme tesit spolu ja 4+5cca este sa len chystam k lekarovi
@vanda12345 Ďakujem 🙂 A držím všetkým palce ✊.
@renimac no ja som od teba staršia, tak ale tiež chodím sporadicky som v KE, je to dialka.
@modrykoniar
@renimac
Mne tiež doktorka poradila, dať si ráno ešte pred vstaním niečo na zahryznutie... Asi vyskúšam tiež, zatiaľ mi bolo len nevoľno, ale dnes ráno už aj grcka... 🙂
Mne tiez pomaha ked nieco zujem...dneska rano o piatej som musela vstat a zjest banan lebo uz mi zasa bolo zle od hladu 😀
@slniecko26 no ako volala si?
@modrykoniar ahoj prave teraz som dovolala hcg je 90. Len nevieme kedy som otehotnela tak mi o tyzden dala kontrolu a uvidime ci bude hcg rast. Velmi sa bojim 😓 ja cyklu nemam pravidelny to je pravda. V juny som dobrala antiku hned v july som otehotnela v auguste som mala samovolny potrat a mrchu som mala 11.9. posledny krat. Tak vobec neviem uz som zufala 😓 a nechapem potom ani tym tehotenskym testom. Minuly tyzden mi digi ukazal 2+3.
@slniecko26 no možno si mala posunutú ovulku, nestrácaj nádej.
@slniecko26 hodnota hcg 90 zodpovedá 15 dnu po ovulacii
@slniecko26 tu je pekný prehľad hodnôt podľa týždňov: http://www.fertility.sk/sk_SK/sk_SK/plodnost-a-...
Ak si si nasledovala ovuláciu, mohla si otehotnieť oveľa neskôr ako 14-15 DC.
@zirafka86
@modrykoniar
@renimac baby fakt tomu nerozumiem kedy som mohla otehotniet 14.10. som robila 1 test a bola tam ciarocka slaba, 16.10. uz viditelna, 19.10. digi test ukazal 2+3 a este som robila aj teraz v nedelu test ten je podledny
@slniecko26 kľudne si mohla otehotnieť až 5.10. a to by všetko sedelo. Ono, každej rastie hcg inak. Mali by ti zmerať kontrolné, ak prudko vyskočí, nie je sa čoho obávať 😉.
@slniecko26 tým pádom by si bola tehotná o týždeň menej auto už krásne spadas do tabuliek.
@renimac dakujem si zlata 😊 ale objednala ma az o tyzden v stredu. Ma volno.

@vanda12345 to je dialnica z KE do BA 😀