Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Veru doba kedy sa dieta ma narodit az po svadbe davno pominula 😀 aj moja kamaratka mala svadbu az ked maly mal nieco cez rok a maju tak krasne fotky 🙂
Ale keby nie som tehotna tak nedbam veru 😀
@lucka8787 na začiatku ma moji rodičia mega tlačili na mňa že svadba musí byť že aj keď mala ale proste musí byť. My nechceme necítime sa na svadbu som zasnubena a zatiaľ to stačí. Keď prišla sestra z US tak ich presvedčila že svadba stačí potom . Ja som teraz unavená a nie to ešte riešiť svadbu, chodím do práce po mimo mám aj iné aktivity, svadbu by som nezvládla. Ale čo je dôležité že moji rodičia pochopili.
Ahojte dievcata, pre tie co chcete diskutovat v sukromnej skupinne, tu je link na skupinu pre spolocny termin jun 2017 https://www.modrykonik.sk/group/9044/
ahojte, potichucky nenapadne sa po dnesnej kontrole pridavam k vam 🙂 bude to moje druhe tak dufam ze to zvladneme aspon tak ako s prvym a ze mala nebude ziarlit 😉 mame niakych 3..5 mm a cca 7 tyzden tazko povedat kedze mam dlhsi cyklus ako 28 dni
@vanda12345 @modrykoniar no čo ako ste dnes dopadli?
@dilaila999 no zle o chvilu pridem o mojho anjelika😢
@vanda12345 nechcem ta este viac ranit, tak pockam, ked napises sama od seba ☹.
@vanda12345 čo sa stalo? moja stále na teba myslím a držím ti palce!
No 83..bolo hcg v utorok v stredu ultrazvuk primar celkom pozitivny ze sa mu aj zda nieco v dutinke dnes kontrolne hcg7... a ze nevidi noc ani nejake spravny tvar ze vyzera na odumretie cakam na predoperacne a vycistia ma 😢
@vanda12345 to ma velmi mrzi! Drz sa.
@vanda12345 velmi ma to mrzi! drz sa 🙂
@vanda12345 je mi to velmi lúto ☹
Ach baby je to tak tazke clovek sa tesi dufa ze vsetko bude ok no staci chvila a stastie sa ruca ako domcek z karat no co nejak sa dat dokopi a idem dalej dakujem ste zlate
@vanda12345 presne je to úžasný pocit ked si nájdeš //. Ja som prvý krát potratila v aguste ale teraz v oktobri by som to vobec nečakala, že to dopadne tak ako to dopadlo. Je mi z toho strašne smutno, ked som sama tak sa mi tlačia len slzy do očí lebo sme sa všetci na bábetko tešili.... Musíme sa dat znovu do poriadku a verit v zázrak, že tento krát to dotiahneme do úspešného konca! Velmi ti držím palce!!!!
@slniecko26 ahoj, nechcrm sa do toho montovat, len prip poradit. Neviem Ci si bola u hematologicky. SKUs si dat urobit geneticke testy. Ja mam mutaciu genu Mthfr. Vraj to ma dost zien v tejto oblasti. Vela zien s tymto vraj ma problem otegotniet Ci donosit. Citala som ze ak beru kys listovu Ci metafolin, ze to Omaha. Niektore to na forach samy napisali. Nemusi to byt tvoj pripad, ale SKUs si to dat preverit. Su aj ine mutacie genov co vedia na hemato zistit. Ja si kvoli tomu musim pichat pred koncom tehu fraxiparine.
@vanda12345 drzim palce, aj Ty si SKUs precitat moj prispevok. Mozno ked si v nemocnici Ti Uz robili aj hemato vysetrenia.
@slniecko26 dakujem ka total citliva tak aj ked sa ma teraz onternista pytal ci fajcim ja ze odkedy som....a plac proste u mna to potrva ale jasne my to dame si moc mila no ja som toto fakt nevakala ale kto by cakal
@alyn ja mam 2 deti aj ked uz davno rodene a bezproblemove neviem preco ale asi tak to malo byt a dalsie bude uplne v poriadku
@alyn ahoj dnes ma lekárka poslala na genetické vyšetrenie tak dúfam, že mi tam urobia čo je možné a zistíme príčinu potratov. Oba potraty boli okolo 5 týždna. Ty si tiež bola na takom vyšetrení ? Nevieš ako to prebieha? Dakujem
@dilaila999 takze dnes u dr to bol mensi sok☺ podla ms by som mala byt 7tt -4den, ale doki mi hovori ze podla velkost 7mm, mu to sedi skor na 4-5tt takze o 2 tyzdne na kontolne sono. Aj som mu hovorila ze test mi ukazal az po 8dnoch meskania, tak sa zasmial a vravel ze to vyzera ze som mala ovulku az 27dc. Ale hlavne je ze je tam ☺ tesim sa velmi.
@vanda12345 mojko velmi mi je to luto😟 tak som dufala, drz sa, verim ze to coskoro vide a az do konca.
@modrykoniar takze si dopadla ako ja 😀 ja idem tiez 22.11. na poradnu a kontrolne sono (potvrdenie srdiecka), lebo ked som bola minuly tyzden tak podla ms 7 tt a podla son 4+2 🙂 hlavne, ze je vsetko v poriadku.
@modrykoniar dakujem o pol idem na salu nejak sa dat do normalu a skusime este
@slniecko26 to je len odobratie krvi, ale Su to specificke vysetrenia, nerobia to len tak.
@vanda12345 je mi to strasne luto...drz sa 😢
@dilaila999 no tak sme na tom rovnako, som zvedava ako bude toho 21ho, vtedy mi povie aj tyzden aj predpokladany tp😊 dufam ze sa este budem zmestit do juna☺ a vyzera to ze to budeme mat blizko seba, kedy si mala posl. ms
@lucka8787 dakujem snazim sa to zvladat
@modrykoniar posledná ms 7.9. Práve som prišla z pohotovosti, splnila som dnes ale len trochu, dal mi duphaston a pichol mi injekciu. No na sone nevidel embargo, takze o týždeň kontrola a ak neuvidí ani vtedy tak kyret. Najhorší týždeň predo mnou. Ale verím, že všetko bude ok a uz bude aj srdiečko.

@nivea777 nie nie 🙂