icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

modrykoniar
autor
19. okt 2016

@ikaja vitaj 😀 tesime sa s tebou, aj ja tak planujem ist k dr

leanice
19. okt 2016

@evittam Jaj taaak... tak super, že sa delíš o skúsenosti 🙂 Ja idem budúci týždeň na prvú prehliadku, mala by som byť vtedy 7tt, tak snad už niečo uvidí, a skoriguje to, kedže podľa nej, resp. tabuliek by som mala byť skoro 9tt... :D

evittam
19. okt 2016

@leanice Tak držím prsty. A to už by mala vidieť. 😉 Ja som bola pri synovi keď som bola cca v 8.tt (podľa MS) a pri dcérke v tom 5.tt - a už bolo pekne vidno. 😉

leanice
19. okt 2016

@evittam dakujem pekne 🙂

zirafka86
19. okt 2016

@modrykoniar ahojte kočeny, tak ja sa k vam ak mozem rada pridam,ja som po IVF-ku, v utorok idem na kontrolu, mala by som byt v 6tt ale finalne sa to az tam dozviem, kedze doki to rata podla velkosti drobca a má na to tabulky, jedine co vsak mozem s istotou povedat ze už 4 dni po sebe mi je zle od zaludka, dufajme ze to bude aj jediny negativ tehotenstva :D ako ste na tom vy? 🙂

modrykoniar
autor
19. okt 2016

@zirafka86 tak vitaj medzi nami, držím palčoky nech je všetučko v poriadku a nech to dogulame do konca 😀 len myslím, že to nebude jediná zdrada v tehu, hlavne posledný trimester dá zabrať, ale stojí to za to 😀

dilaila999
19. okt 2016

aj ja sa k vám pridávam baby. naše prvé vytúžené. podľa MS by som dnes mala byť 6+0tt 🙂 na sono idem budúci týždeň v piatok, dúfam, že už bude niečo vidieť. nevoľnosti mám zatiaľ také mierne, najhoršie je cestovanie autobusom (šoféri topia ako keby bolo vonku -20 stupňov). od včera ma zopár krát ráno naplo, pomáhajú mi žuvačky.

nihal
19. okt 2016

Ahojte 🙂 aj ja budem junovka. Doma mam maleho 2-rocneho nezbednika. K dr sa este len objednam. MS mi meska 5dni a testik je krasne pozitivny 🙂

modrykoniar
autor
19. okt 2016

@nihal no parada, tešíme sa 😀 aj ja mám doma 19mesačného loptoša 😀 takže bude srandy kopec 😀

modrykoniar
autor
19. okt 2016

@dilaila999 vitaj tehulka, gratulujem a teším sa ze si sa knám pridala, budeme si vymienať radosti a určite aj bolačky, ja sa na to všetko už velmi teším 😀

dilaila999
19. okt 2016

@modrykoniar aj ja sa teším.aj trošku bojím, ale verím, že všetko bude fajn. najväčšia radosť by bola ak by boli dve srdiečka 🙂

sunnyhoney03
19. okt 2016

ja sa tiez pridavam ale mam este obavy kedze minuly rok som mala potrat, dufam ze tentokrat bude vsetko ok 😉 k dr sa chystam buduci tyzden to by som mala byt v 6tt

modrykoniar
autor
19. okt 2016

@dilaila999 joj, to by bola nadielka 😀 no nikdy nevieš, možno sa podarili 😀

modrykoniar
autor
19. okt 2016

@sunnyhoney03 myslime pozitvne, nech je všetučko v poriadku 🙂

leanice
19. okt 2016

Dievčatá, a ako sa cítite? Rozprávajte. 🙂 Už ste to niekomu okrem partnerov povedali? 🙂

dilaila999
19. okt 2016

@leanice u nás to vie mama aj svokrovci. prestala som fajčiť, takže im to docvaklo a tak sme im to povedali. cítim sa celkom fajn, občas závrate, napínanie, bolesť prsníkov, ale inak celkom fajn 🙂

popoluska24
19. okt 2016

Ahojteee 🙂 pridavam sa k vam, som v 7tt, pondelok som bola u doktora, uz aj srdiecko bilo, tak dufam ze to tak pozitivne pôjde aj nadalej 😉

modrykoniar
autor
19. okt 2016

@popoluska24 ahoj tak to uz mas potvrdene aj od dr, super😊

motylik1717
19. okt 2016

Ahojte aj ja sa k Vám pripájam 🙂 som 7tt a už nám bije srdiečko. Zatiaľ to vedia len v práci lebo som na PN, kvôli špineniu. Rodičom a svokrovcom sa to chystáme oznámiť cez víkend.

modrykoniar
autor
19. okt 2016

@motylik1717 ahoj vitaj medzi nami štastnými čakateľkami 😀 no ako tak pozerám od rána sa nám to tu pekne rozbehlo, teším sa 😀

modrykoniar
autor
19. okt 2016

@leanice no ja som to zatial povedala len mm a mame a sestre, ostatní si ešte musia počkať 😀

saskia212
19. okt 2016

@modrykoniar Ja som to ešte nepovedala nikomu, teda priateľovi áno 😊 chcem s tým ešte počkať pár týždňov.

zirafka86
19. okt 2016

@leanice my sme sa rozhodli ze to povieme svetu a hlavne rodicom az na vianoce ako "vianocny darcek" v krabicke si najdu snimku z utz + dačo...ale ...mam strach ze dovtedy to nielen ze nevydrzim, ale ze to uz bude asi viac ako dost vidiet na mne a ved predsa slepí niesu :D i ked uz teraz ma jazyk svrbí :D kočeny, aj ste to nejakym "špecialnym" sposobom oznámili? 🙂))

sunnyhoney03
19. okt 2016

@zirafka86 aj my to tak planujeme :D aj ked uz by som vykecala aj teraz najradsej :D my sme dalido malej krabicky ponozticky a zaviazali stuzkou 😉

zirafka86
19. okt 2016

@sunnyhoney03 áánooooo presnee :DD aj my sme nad takouto moznostou uvazovali potom nas napadlo ze ale nebudeme este vediet ci to bude chlapcek alebo dievcatko takze neviem ake by sme kupili..ruzove? modre? ake ste kupovali vy? 🙂)

lluciaz
19. okt 2016

Ahojte rada by som sa pripojila. Mi sme si priniesli s dovolenky prekvapenie. Mala by som byt v 6tt, k doktorke mám ísť niekedy začiatkom novembra. Akurát som bola predtým dlho chorá a zrovna som dala výpoveď v office, takže mám velkú radosť ale aj obavy.

jankaeliska
19. okt 2016

Ahojte,aj ja sa ku Vam hlásim a dufam,ze stastlivo dokonca😉

sunnyhoney03
19. okt 2016

@zirafka86 neutralne biele 🙂 s takym nic nepokazis 😉

leanice
19. okt 2016

@zirafka86 My presne takisto, chceli by sme to rodicom povedat na Vianoce ako darcek, lebo uz velmi chcu vnuca. Stretneme sa s nimi az vtedy, cize skor nemaju ako zistit, teda ak nezbadaju brucho, hned ako vystupia z auta... Co ma ale trapi je ze buduci tyzden ideme na rodinnu oslavu. A vzdy som pila, a teraz ked nebudem pit, tak to budu urcite vsetci riesit. Neviem aku vyhovorku si vymysliet, ze preco nepijem...??? 😀

zirafka86
19. okt 2016

@leanice ja mam za tyzden tiez takyto "problem" ale chcem pouzit vyhovorku ze mam problemy s tlakom tak beriem lieky a nemozem pit( ja aj naozaj beriem lieky na tlak) ale moze to byt taka univerzalna vyhovorka 😀