Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
výzva pre všetky čakateľky 🙂 🙂 už nikto neopustí túto skupinu, najskôr v júni je to dovolené po absolvovaní pôrodu 🙂 je mi smutno že už tri babenky odišli a tak vás všetky prosím, ostante tu so mnou, a už len pozitíne správičky 😀 😀 😀
@modrykoniar jednoznačny súhlas ☺
@modrykoniar no dufajme 🙂 ale hrooozne ten cas letiii....
@modrykoniar plne suhlasim vsetky to dobojujeme do uspesneho konca : )))
Ahojte, s radostou sa k vam pridavam. Som 8tt+4 a pred viac ako tyzdnom som zistila ze babatka cakam dve. Kedze v rodine dvojicky nemame bol to riadny sok. Naval strachu z nepoznaneho smiesaneho s radostou. Uz mam 9 rocnu dcerku a velmi si praje surodenca tak s muzom sme zvedavi co na to povie. Do konca 1. trimestra si to chceme nechat pre seba, ale podla mna brusko to skor prezradi - zatial ziadne neni.
@annakru ahoj vau gratulujem k dvom zlatickam😊no budeme sa vzajomne podporovat a tesit sa😊
Ahojte, pridávam sa nenápadne aj ja. Som 9tt a bude to prvé bábo, takže každá rada padne vhod 🙂
@modrykoniar
@saskia212 velmi pekne dakujem a aj ja taktiez gratulujem tu vsetkym k ich vytuzenym babatkam. Moc sa tesim z tohto fora, pretoze som v zahranici a vzhladom na recovu barieru sa tu moc o tehulkovani nemam s kym poradit a porozpravat. Tak sa moc tesim ☺.
@saskia212 ano to brusko asi rozhodne za nas kedy sa to vsetci dozvedia. Ja by som to rada povedala len este sa bojim, aby vsetko bolo v poriadku. Ale je fajn ked to vedia vsetci aspon sa tesia s Tebou 😊
@sophienuvea tak vitaj medzi nami čakateľkami 😀
@renimac aj mne sa to vlečie, strašnééééééé 🙂 ešte 2 týždne vydržať a potom budem vedieť že čo a ako, v kolkom som a tak 🙂
@modrykoniar máme pocit, že museli ubehnut minimálne 3 mesiace a ja som ešte len v 7tt. 😮 to budeš asi v ktorom tt podľa MS?
@renimac no podla ms som 8tta2d ale dr mi hovoril, ze sme pozadu takze o 2 tyzdne kontrolne sono a povie mi presne. Ale tak testy mi ukazali az ked mi meskala 8dni takze to aj sedi, no ale vlece sa to
@modrykoniar ja už chcem jún 2017 😀
@renimac no pockaj pred porodom mesiac to bude celkom makacka, ale stoji to za to 😊
@modrykoniar ja viem. Ale bude to moje prvé, krvou vymodlene. Tak nech je už tu 😉. Živé a zdravé.
@renimac ja si hovorim ze tak do marca mam casu a potom sa to uz suchne, vsak toto su vase posledne vianoce o 2, buduci rok tam uz bude maly plaziaci smejuci sa pokladik☺
@modrykoniar ja som presne tak isto ako ty : )))) tiez 8+2 ale sme pozadu a prvy pozit test tyzden po meskani :D
@mon895 no super a kedy mas kontrolu?
Ja som 9+5 podla ms ale tiez hovori doktor ze to skor vyzera na 8+5 a test mi vysiel pozitivny az po 8 dnoch od meskania co som uz ani nedufala ze by som mohla byt tehotna
@modrykoniar 14. ale uz sa zblaznim dovtedy asi 🙂 som bola pred 2tt a vidiet bolo len gest vak tak predpokladaju ze sme tyzden pozadu
@sasenka04 presne tak aj ja som si hovorila, ze nech uz pride mrcha a nenatahuje ma☺
@mon895 no ja som bola v piatok a mam dojst az 21ho to je taaaaaak daleko
@modrykoniar presne strasne dlhe "cakacie doby" su to aj ked chapem ze oni skor nic neuvidia ale ja som uz na nervy ale vzhladom k tomu ze nemam ziadne komplikacie verim ze bude vsetko ok keby ma neboleli prsia a nebolo nevolno ani neviem ze som tehotna :D nastastie sa mi spinenia a pod vyhybaju.
@modrykoniar a v piatok uz bolo vidno aspon malicky plodik? Alebo tiez len vak?
@mon895 no povedal mi ze mame 7mm ale vyzera to tak na 5tt preto ta kontrola o 2 tyzdne
@modrykoniar jasne mne ho na poslednej kontrole nebolo vidiet vobec ale citim ze je tam kde ma byt 🙂
Ja idem na prvu poradnu 24.11.tam uz budu robit nejake odbery netusim ake a budeme mat nejaku hromadnu duskusiu o tom co ako tehotna potrebujem vediet a co sa bude este diat a co ma caka 😊

@nivea777 ďakujem ☺