icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

annakru
7. nov 2016

Ja ked som bola naposledy tak vtedy mi oznamil ze su tam dve 1cm blsky a aj mi dal foto jak si tam lebedia 😊 a uz aj srdiecka im bili ☺. Mne vysiel pozitivny test uz na 28 den asi tym ze dvojicky tak vyzsie hcg. Pri dcerke mi vysiel az po 10 dni meskania tak som bola prekvapena.

popoluska24
7. nov 2016

baby ja som taaaaak neskutocne unavena ☹ len by som spala, aj ked rano nevstavam velmi skoro, tak okolo pol osmej, tak nevladzem normalne fungovat, o desiatej som v robote mrtva 😒 uz chcem aby to preslo a zacala som si tehotenstvo uzivat....mate to tak isto?

dilaila999
7. nov 2016

@modrykoniar do piatka sa asi zbláznim. snažím sa myslieť pozitívne, ale popravde som už zmierená s najhorším 😢

modrykoniar
autor
7. nov 2016

@dilaila999 na to ani nemysli, to si zakáž, odožen chmurne myšlienky. čítala si moju výzvu? nikto neodide z tejto skupiny, najskôr v juni 🙂 skus sa nejako zamestnať, chodte s mužom do kina, na večeru, len tak von sa prejsť 😀 neboj sa bude dobre, a zbehne to a v piatok bude dobre uvidiš 🙂

dilaila999
7. nov 2016

@modrykoniar ďakujem. snažím sa samu seba presvedčiť, že to bude v pohode, len to nejak nefunguje ☹

annakru
7. nov 2016

@popoluska24 aj ja som moc unavena. To je no normalne. Vraj ked prehupnes do dalsieho trimestra tak sa to zlepsi.

daisylucky
7. nov 2016

Baby zacala som krvacat, teda asi som potratila. Manzel je na ceste k detom. Ked pride mam ist sama autom na pohotovost alebo si mam volat sanitku? Nema ma kto odviezt. Blba otazka, ale neviem co mam robit.

votaress
7. nov 2016

@daisylucky krvacanie hned nemusi znamenat potrat pri prvom som zacala krvacat v 8 tt a mam zdraveho synceka a isla som n'a pohotovost mhd ale keby som mala vtedy moznost urcite idem autom

modrykoniar
autor
7. nov 2016

@daisylucky drž sa a daj vedieť ako si dopadla.

kaji1212
7. nov 2016

Ja sa tiez pridavam dufam ze bude vsetko ok 🙂 som v 8 TT. Ale mam krce v bruchu ktore rychlo zase pominu..zajtra idem k DR. uvidime co mi povie moze to byt podla mna aj zo stresu v praci..

lluciaz
7. nov 2016

Ahojte, bola som dnes konecne na kontrole. Srdiecko bije. V praci som chytila taku fajnu virozu od deciek, tak uz aj tu mi zatrhla. Som tiez unavena ako po mararone. Zistila som, ze vzrusovanie mi sposobuje silne pichanie v podbrusku, tak sa snazim kludnit, ale hormony so mnou plieskaju. Drzim vam vsetky palce 🙂

renimac
7. nov 2016

Dievcata, moje nevolnosti dnes skoncili zvracanim a je mi biednejsie ako biedne. Viete prosim, kde kupim tie zazvorove lizatka? Este som to nevidela.

modrykoniar
autor
7. nov 2016

@renimac v lekarni zvyknu mať, alebo ti poradia maju aj take keksy.

renimac
7. nov 2016

@modrykoniar dakujem

darcheckinka
7. nov 2016

Dievčatá aj vy máte večer také veľké brucha?🙂)))mne už býva trochu lepšie al3 stále to neni ok:(

alyn
7. nov 2016

@darcheckinka ano, ja uz aj cez den, ale to je aj preto ze som druhýkrát tehotna, mam take brucho ako pri prvej v 4tom mesiaci, len teraz v tych nasich bruskach toho este vela nie je, vraj by to nemalo byt vidno))) ale jem stale, lebo ked mam hlad tak mi zacne byt velmi zle.

modrykoniar
autor
9. nov 2016

@daisylucky ahoj, ako to dopadlo? neozvala si sa, je všetko v poriadku?

modrykoniar
autor
9. nov 2016

@dilaila999 ahoj no ako, už sa bliži piatok. dufam, že si v poriadku a babatenko sa ťa drží ako klieštik 😀

modrykoniar
autor
9. nov 2016

@renimac no ako zohnala si tie lizatka? pomohli, či ti je ešte zle?

modrykoniar
autor
9. nov 2016

@darcheckinka aj ja mam bruško ako v štvrtom mesiaci, tiež je to druhé tehotenstvo. a normálne rifle ma už tiskaju chodím s rozopnutým gombíkom. 🙂

dilaila999
9. nov 2016

@modrykoniar chcem tomu veriť 🙂 ale tak už asi nič nezmôžem, len vyčkať. dnes ma zase premohol plač ☹ tak už len vydržať do piatka. cením si, že na mňa myslíš !

modrykoniar
autor
9. nov 2016

@dilaila999 neboj sa, bude dobre a možno ešte aj dve tam budu, tak ste chceli nie?

dilaila999
9. nov 2016

@modrykoniar chceli a ešte stále aj chceme 🙂

renimac
9. nov 2016

@modrykoniar Ahoj, ponúkli sa mi baby z mojej pôvodnej skupiny, že mi pošlú, čo im ostali. No myslím, že ešte pár dní a misa bude môj najvernejší kamarát. Nadrapuje ma už všade a hlavne poobede.

lucka8787
9. nov 2016

Ahojte kocky...mam otazocku...aky by mal byt krcok v 9 tt? A obcas mam aj vytok trochu do hneda akoby s krvou ale to ozaj len malinko...ani na papieri to nie je vidiet.teraz som v case kedy som mala mat ms ci to niesu este pomylene hormony. Ja len ci mam letet na gyndu s tym.

modrykoniar
autor
9. nov 2016

@lucka8787 ahoj aj ja mám výtok, podstate od začiatku, stale mením intimky. ak je hnedy radšej by som skusila zavolať dr, nemusí to byť nič ale za opýtanie nič nedáš 🙂

lucka8787
9. nov 2016

@modrykoniar dakujem ti moc, aj som rozmyslala ze jej crnknem a spytam sa.zacalo to dnes rano a sem tam je aj drobucky kusok akoby sliznice ale zatial to na intimku nie je.a bola si s tym u dr?

alyn
9. nov 2016

@lucka8787 ja by som sla. Zabudla som presne v ktorom tyzdni ale tusim okolo 6-7 sa tvori zatka, mozno to suvisi s tym. Ale kedze si tehu, nemala by si uz krvacat, skus zavolat alebo ist. Ja by som isla..

modrykoniar
autor
9. nov 2016

@lucka8787 no ja som bola v piatok u dr a pozrel ma a všetko o.k. ale hovoril že radšej mám volať hoci so somarinou, že on je tam preto. takže som kludná 🙂

lucka8787
9. nov 2016

Ze uz rano ked mi to zacalo som tam mala byt ☹