icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

alyn
10. nov 2016

@lucka8787 neposlu, ja som bola sice uz vo vyssom stadiu tehu, ale mala som minikrv a to vacsinou neriesim, ale s tymto som sla na pohotovost a pekne dokladne presetrili, pozreli, urobili aj uzv. Treba aby si bola vysetrrena. aj ine zname boli. Nazor je skor taky - zdravie je na 1. mieste...chod

alyn
10. nov 2016

@lucka8787 ja som si nevsimla ze uz si pisala ze si bola) ale dobre si sa rozhodla.

annakru
10. nov 2016

@chmeluska ten hematon sa zvykne vstrebat. Len nerob prudke pohyby a nepremahaj sa. Mne na zaciatku piateho tyzdna zistil cystu 7cm - to este ani nevidel ze cakam dvojicky. O tri tyzdne na kontrole tam uz nic nebolo. Ale tie tri tyzdne som mala zakazane vsetko.....ale urcite sa to coskoro vstrebe. A to je vyborne, ze ti neni zle. Mne zacalo byt v siedmom tyzdni dost ale teraz sa to da vydrzat.

asuska111
10. nov 2016

Ahojte baby, brala alebo berie niektora z vas Macmiror vaginalne tablety? som v 11 tt a trochu sa obavam ich brat

chmeluska
10. nov 2016

@annakru no trosku sa obavam toho hematomu, ale dufam ze sa vstrebe a ked pojdem najblizsie na kontrolu uz tam nebude 😉

annakru
10. nov 2016

@chmeluska budem drzat palce ale urcite to bude dobre. Daj potom vediet. A kedy mas dalsiu kontrolu?

chmeluska
10. nov 2016

@annakru 22.11. Dam vediet, dufam ze dovtedy nenastanu ziadne komplikacie 😉

marianka8881
10. nov 2016

Ahojte, pridávam sa k Vam som v 4-5 týždni 🙂 zistila som to tento utorok 🙂 dúfam a prajem si že všetko bude ok. Nase prvé 🙂

modrykoniar
autor
11. nov 2016

ahojte žienky, všetkým vám tu držím palce, nech ste zdravé a vaše pokladíky sa správne vyvinú a v júni si priviniete svoje batôžky 🙂 ja vás už budem pozorovať len z dialky. dnes som bola u lekára, včera som začala špiniť a ide o zamlčaný potrat. takže musím počkať na čistenie a potom sa opať pokúsime. velmi vám všetkým želám všetko dobré. majte sa. 🙂

annakru
11. nov 2016

@modrykoniar to ma velmi mrzi. Drzim palce nech sa coskoro podari a nech je vsetko potom uz v poriadku. Drz sa.

modrykoniar
autor
11. nov 2016

@annakru dakujem pekne. aj ty sa drž, nech su babatenka zdravučké. 🙂

annakru
11. nov 2016

@modrykoniar dakujem moc

dilaila999
11. nov 2016

@modrykoniar mrzí ma to..myslela som,že aspoň ty to dotiahnes do konca. Ja som v nemocnici, čakám už na izbe na kyret. Všetko ok, len som hladná a smädna, lebo od včera som ešte nič v ústach nemala. Tak v januári zakladame nový spolok 🙂

renimac
11. nov 2016

@modrykoniar ach aj ty? Mrzí ma to a držím palce do ďalšieho úspešného kola s dobrým koncom.

daisylucky
11. nov 2016

Takze ja sa s vami tiez lucim, v pondelok som potratila a vcera bola na kyrete. Baby zo srdca vam vsetkym drzim palce, aby ste sa v juni tesili zo zdravych babatiek.
@modrykoniar je mi luto, co sa ti stalo. Verim, ze coskoro budes mat dovod na zalozenie novej takejto diskusie a hadam sa tam znovu stretneme.

tatanika
11. nov 2016

Ahojte baby tajne vás sledujem už nejaký ten deň A je mi veľmi ľúto že dosť veľa nás opúšťa😞viem čo zazivate tiež som to zažila A teraz som V 7tt A bojím sa dopredu veľmi tešiť... Dúfam že už nikto neopustí túto skupinku...držte sa všetky 😘

mon895
11. nov 2016

Baby tak vela anjelikov uz odislo az mi je do placu z toho : ((( kazdej jednej z Vas zelam co najskor dalsie pozitivne testy a aby vsetko vyslo tak ako si prajete ja iddm na kontrolu v pondelok ale po vsetkom tom co sa moze stat mam fakt nervy v kybli strasne sa bojim :(

tatanika
11. nov 2016

Neboj mon895 dobre to dopadne ja idem na kontrolu V stredu A tiež mám mierne obavy ale verím tomu že bábenko je O.k.... Musíme veriť.... Držím palce aj Tebe aj všetkým dievčatám V skupinke... Spolu to dáme

vevericka124
11. nov 2016

@asuska111 tablety nie ale mala som mast, a v letaku je ze v prvom trimestri nepouzivat mne dala inu masticku ale neviem ako sa vola, musela by som kuk, ale spytaj sa svojej dr,

dilaila999
11. nov 2016

@daisylucky @modrykoniar tak ja už som tiež po, akurát som sa prebrala. Nebojte kočky, nabudúce to dáme v plnej sile do konca. Akurát som bola na kyrete (aj na izbe som s ňou) s kockou co bola dobrovoľne a nie prvý krát. Aká to nespravodlivosť!

dilaila999
11. nov 2016

@vanda12345 tak už som po. Konečne aj napiť sa môžem, bo už mám sucho v ústach.

vanda12345
11. nov 2016

@dilaila999 tak som rada ze uz ako viem ako ja cakala nech to mam za sebou este dnes ta pustia??drz sa moja tak cca spolu budeme snazilkovat kolko chces cakat??ja asi do feb

dilaila999
11. nov 2016

@vanda12345 hej, tak o cca 2 hodiny idem domov 🙂

vanda12345
11. nov 2016

@dilaila999 ak len odychuj a pekne aj doma a ako sa citis drz sa

dilaila999
11. nov 2016

@vanda12345 cítim sa tak všelijako ale psychicky som v pohode. Keďže som nemala plod, nemám za čím smútiť 🙂 všetko bude ok. Budúci rok rodime 🙂

daisylucky
11. nov 2016

@dilaila999 som na tom podobne, v pondelok na ultrazvuku, predtym ako som zacala riadne krvacat, lekar videl maximalne daky naznak gestacneho vaku, plod sa teda zrejme od zaciatku dobre nevyvijal. Teraz ani neviem co citim. Mozno som sa viac trapila cele to kratke tehotenstvo tym, co bude ako teraz, napriek tomu, ze sme to babo velmi chceli. Ale mali by sme si zalozit daku novu diskusiu, aby sme tu zbytocne nedeptali tehotne, ktore by taketo prispevky vobec nemali citat...

modrykoniar
autor
11. nov 2016

@daisylucky to je dobry napad dajme spolocnu temu

daisylucky
11. nov 2016

@modrykoniar
@vanda12345
@dilaila999 baby nezalozite niektora novu diskusia, ktora to viete, lebo do Vianoc uz tehu nebudeme. Ja som bola na kyrete vcera. Doktor povedal, ze s otehotnenim by sme mali cakat tak dva tri mesiace. Sestricka teda pocitala, ze na silvestra mozme zacat. Ale asi sa tiez zacneme snazit az vo cebruati, lebo na internete som vycitala, ze skor by nemusela byt zregenerovana maternica, a teda by mohlo dojst k dalsiemu potratu.

dilaila999
11. nov 2016

@daisylucky uz je jedna diskusia niečo tuším: rok 2017 náš úspešný 🙂

daisylucky
11. nov 2016

@dilaila999 ok, tak pohladam