icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

sasenka04
5. dec 2016

@marianinka ano ano ...moj hned fotil aj 3d aj 4d lebo to ma priamo v ambulancii co som ani nevedela 😊 ale aj na normalnom ultrazvuku bolo krasne vsetko vidiet

marianinka
5. dec 2016

@sasenka04 jeej to je uuplne ine ako obycajne a uz videl aj pohlavie ?

sasenka04
5. dec 2016

@marianinka mozno videl ale hned na zaciatku mi povedali ze pohlavie na istotu hovoria az okolo 20 tt takze som sa ani nepytala...snad mi povie ked si bude isty na 100 % 😊

marianinka
6. dec 2016

@renimac no moja tak mne to uz ustupuje , uz nevracam a je mi celkom dobre. Dufam ze to tak aj ostane lebo ma picne.
Ale jest mi aj tak moc nechuti ,nieco zjem no stale nemozem dat do seba varu.to nejde. A sladke som vcerw po 3m jedla a mne sa asi vytratili xhutove bunky na sladke , sak to som ani necitila ze jem sladke🙂))

lucka8787
7. dec 2016

@marianinka tak si musis dat nievo mega sladke 😀

renimac
7. dec 2016

@marianinka Ahoj moja, aj ja som mala včera super deň v porovnaní s ostatnými. Zvracala som len raz, aj to skoro nič a keďže som vyhladovaná na smrť, skúsili sme si s mužom objednať pizzu. A čuduj sa svete, nič sa nestalo. Zisťujem, že potrebujem jesť hutne a ťažké veci, vtedy sa môžem aj viac napiť. Žiadne také že bebe keksy, sušienky, ovocie. To ide do záchoda. Tak sa mi kamoška smiala, že konečne sa stravujem ako človek a nielen zdravá strava ako pred tehu😀. Tak nech je nám už len lepšie 😉.

marianinka
7. dec 2016

@lucka8787 oooch ani nemam chut na nieco mega sladke , ked aj vidim hned ma to prejde radsej kysle uhorky🙂))(

marianinka
7. dec 2016

@renimac no moja neuveris ale aj j som si dala pizzu a nic sa nestalo . A dam si lahke sracky a vsetko von. Ale zas uz mi pizza nechuti ja to mam take narazove dam si a potom aj rok nemusim. Ale rozok to musi byt kazdy den. Zatial mi je tiez dobre uvidime dokedy🙂))))

renimac
7. dec 2016

@marianinka tak ja pizzu jem tiež tak 2x do roka, ale už som fakt musela niečo takéto, lebo sa vo mne už ani polievka neudržala. A kyslé uhorky, to aj ja. Sladké mi tiež nejde na chuť, jem nasilu aspoň trošku čokolády ráno, kvôli cukru. Ja sa tak teším na Vianoce, ako sa najem. Vyzerá, že dovtedy to bude možné 😉.

marianinka
7. dec 2016

@renimac haha moja aji nehovooor ja sa doslovne prezerem nech aj vraciam ved uz mam prax 🙂)))

map0007
7. dec 2016

Dievčata,beriete vitaminy?ja som zajtra 11tt,dosiel mi femibion.Preto neviem ci si kupit este dalsie balenie.Neviem co jest stale ml byva po niektorych jedlach zle.Sunky masa nemusim.Vraciat vraciam iba sem tam.nie kazdy den.Pila som smotty,ale uz ani to mi nechuti,mandarinky ok.Co myslite kupit vitaminy tieto co som brala alebo niejake ine,alebo netreba,uz.Ďakujem

marianinka
7. dec 2016

@map0007 mne moj gyn povedal ze mi zatial neda vitaminy, pokial zvraciam, az ked sa to ukludni, jedine co som brala bola kys listova. Skus sa opytat svojho gyn co ti na to povie ci ano al nie.

map0007
7. dec 2016

@marianinka ďakujem😉

renimac
7. dec 2016

@map0007 ja som napr nebrala teraz ani listovku, lebo zo mňa aj tak išlo všetko von. A doki mi povedal, že kys. listová stačí 😉.

marianinka
8. dec 2016

@renimac mne chcel dat nejake jeho vitaminy co on spolupracuje ale som povedala ze zvraciam tak upustil, ze to nema vyznam. Som zvedava ci mi v januari uz da.

renimac
8. dec 2016

@marianinka dúfam, že to nevadí, lebo fakt nemalo zmysel niečo brat. Ale listovky som zožrala za 3 roky toľko, že hádam nejaké zásoby ostali 😀.

marianinka
8. dec 2016

@renimac ja tiez ale aj vitaminov co mi podaval , ked som nemohla otehotniet. Ale ved nase stare materi tiez nebrali v tej dobe vitaminy a hen su tu nase babky a matky . A nie su chore stale ako dnesne deti.

marianinka
8. dec 2016

@renimac mne vitaminy co som si kupila v rakusku aby podporovali lepsie travenie robili zle , strasne mi to zatazovalo zaludok.
A zistila som co moje telo pyta a co nie. Takze sa tym riadim a uz mi je dobre , sice vecer mam este take tlaky ze by som aj sla zv. .. ale udrzim to a dobre. Ale citim ze mi je 100nasobne lepsie ako bolo. Vcera som skusila aj knedlu a stavu a bolo ok.ale maso nie to nemusim vobec🙂))) a sladke som zjedla taku malu tycinku a nejako ma to neocarilo ako ta knedla🙂))

renimac
8. dec 2016

@marianinka no o tých vitamínoch na podporu plodnosti by sme si mohli písať asi aj celý deň 😀. Ja som skúsila asi všetko. Preto nemám až tak výčitky, že som posledné dva týždne listovke neublížila. A okrem toho, ma po nej natahovalo. Mne idú na chuť kyslé veci a zisťujem, že po mastnom mi je málokedy zle. Čiže slanina a pod. A sladké/susienkoidne ide von. Ved aj tá pizza mi dobre spravila. Úplne opačný setup ako pred tehu. To som varila ľahké jedlá, k mäsu veľa zeleniny, zeleninove polievky. Haha, tak toto odmietame. Ale mastné a ťažké je nám dobre. Sa mi muž smeje, že vidíš, ešte aj to dieťa chápe, že potrebuješ tuky, tuky a ešte raz tuky 😂.

marianinka
8. dec 2016

@renimac boze ja maam uplne rovnake tehu ako ty 🙂))

renimac
8. dec 2016

@marianinka počkaj, ešte aj pôrod budeme mať rovnaký 😆

marianinka
8. dec 2016

@renimac haha a urcitr ja pohlavie 🙂) ja idem na milion percent cisarskym . Ale na SVK rodit nebudem ani za svet

marianinka
8. dec 2016

@renimac ja som mala prvy cisarsky , lebo som mala celych 8 mesiacov vysoky tlak a aj tak som rodila v 38t .chvalapanu malemu nic nie je akurat ze sa nevie odnaucit pit kakavko🙂))

renimac
8. dec 2016

@marianinka tak ja by som chcela prirodzene, ak sa bude dať a zatiaľ to vidím na Koch. Mám tam aj doktora a som s ním veľmi spokojná. No a inak na SVK tiež neviem. Keby nebol Breclav 80 km od Ba, neváham a idem tam.

kotatko201
8. dec 2016

Ahojte... skusali ste to uz s tou sodou bikarbonou???....

boba245
8. dec 2016

@kotatko201 ahoj. ja vyskúšam budúci týždeň 🙂. a čo ty ? kamoška skúšala pred pár dňami a vyšlo jej dievčatko.

kotatko201
8. dec 2016

@boba245 no ja som skusala dnes a vysiel my chlapcek... moj ma vsak presvieca ze bude dievcatko.... no neviem ked som citala vsetky tie komentare tak im tie predpovede tak na 80% vzdy vyslo...

marianinka
8. dec 2016

@kotatko201 a to je cos tou sodou?

marianinka
8. dec 2016

@renimac no ja pravdepodobne v Nemecku len dufam ze ma to niekde nechyti skor. Ale tiez pojdem do sukromneho .ja mam zatial tu na svk doktora ale po novom roku uz budem chodit v nemecku, musim tu este absolvovat nej vysetrenia a potom uz len tam aj kvoli cestovaniu, lebo sa i uz zle aj riadi.krize ma strasne bolia

renimac
8. dec 2016

@marianinka hlavne nech vsetko rychlo a hladko prebehne 😉