icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

kattky
8. dec 2016

Ahojte. Som v 10tt je uz mi ovela lepsie, len raz za 3,4 dni zvraciam aj tto len raz. chcem sa spytat ci niektora nemate taky problem, ze vas boli hlava, alebo bolesti v podbrusku, take ako keby pichanie.

marianinka
8. dec 2016

@renimac ano ano a bez komplikacii a nech mozem ist ryychlo domov 🙂

renimac
8. dec 2016

@kattky uprimne? Mna furt nieco niekde boli 😀. Takze je to asi normalne 😉.

kattky
8. dec 2016

@renimac aha cize pohoda ... mna len v podbrusku tak divne poboluje, ale aspon ma uz prsniky nebolia, lebo to bola hroza a hlavne vecer. Teraz vecerami mam suchoty ako keby po opici som bola 😀

renimac
8. dec 2016

@kattky mna tiez boli podbrusko, ale v pondelok bolo na sone vsetko ok. A suchoty mam aj ja, plus hnusnu chut v ustach. Proste pohoda 😀.

kattky
8. dec 2016

@renimac tak ja na sono idem az 21.12. beriem aj femibion,zelezo a vapnik. Dufam, ze mi uz daju aj teh.knizku uz 🙂 ty si v ktorom tyzdni ?

renimac
8. dec 2016

@kattky mam to pod nickom, vidis to aj tu 😉 dnes koncim 12 tt. Knizku som dostala tento pondelok.

lucka8787
8. dec 2016

@kattky sme na tom podobne ...unava, bolesti hlavy....uz by to malo prechadzat, neviem sa dockat toho dna. Aj mna obcas pichlo v podbrusku a aj teraz.dokonca ma bolieval lavy vajecnik..teraz citim ako sa mi napina koza na bruchu a dost svrbi aj ked natieram...ale inak si to uzivam a straasne rychlo to leti 😝

kattky
8. dec 2016

tak mne povedal termin 4 jula ale vzdy sa to meni ... radseej by som isla este v juny 🙂 Cakas prve ?

lucka8787
8. dec 2016

A ked vstavam do prace o pol stvrtej som v pohode.ale ak mam volno a vstanem neskor tak si aj ja zvyknem odblvnut...asi cukor 😀

kattky
8. dec 2016

@lucka8787 tak tie tyzdne idu teraz velmi rychlo, ale vraj sa to potom na konci spomaly 🙂

lucka8787
8. dec 2016

@kattky vcuuul neviem koho si sa pytala 🙂

kattky
8. dec 2016

@lucka8787 tak ja som na rizikovom .... bola som v praci no mala som taku poziciu na ktorej som nemohla robit kvoli ultrazvukovemu ziareniu. Bola som na 2 dni v praci a potom som zacala spinit tak som skoncila na pozoorovani v nemocnici no a odvtedy som doma

lucka8787
8. dec 2016

@kattky tak ku koncu isto lebo sa uz nevies dockat.ja som aj zo zaciatku ratala dni do prvej a druhej poradne a dufala ze malemu je tam dobre a je ok. Ale teraz to zacalo utekat.

lucka8787
8. dec 2016

@kattky ach tak to ano...a uz si dufam ok? Ja som mala tiez spinenie asi tyzden a mohol za to hematom ale ten uz je prec...

kattky
8. dec 2016

@lucka8787 a cakas prve ???

lucka8787
8. dec 2016

@kattky ano prve.a ako mi povedala kolegyna dnes na nocnej, musim sa setrit lebo predsa uz mam svoj vek a cakam prve 😀 je 29 nejaky "vek"? 😀

kattky
8. dec 2016

@lucka8787 uz som oki .... beriem dalej femibion a aj zelezo a vapnik ... Myslela som ze mi predpise duphaston jak som brala v nemocnici no povedal mi doktor ze nieje to potrebne, minuly tyzden som bola na sono, tak vsetko bolo oki .... male rastie neurekom a teraz idem na sono 21.12.

kattky
8. dec 2016

@lucka8787 nemyslim si moja sesternica v pohode mala dceru na 41 rokov .... ja mam 26 akurat co viem tak ze po 30tke je problem niekedy s otehotnenim a ty pokial sa citis v pohode tak v tom ziaden problem nevidim

lucka8787
8. dec 2016

@kattky tak super...aj ti povedal pricinu preco si spinila?

lucka8787
8. dec 2016

@kattky no ved ani ja v tom nevidim problem len moje kolegynky tak na mma davaju pozor ze mi to niekedy lezie na nervy 😀 ale su zlate

kattky
8. dec 2016

@lucka8787 nie tu v Michalovskej nemocnici sa nedozvies nic ... ale hematon som nemala ... este vtedy mi aj prijimaci lekaz zle odmeral plod no a ked som sla ku svojmu, tak preistotu mi zase urobil sono aby sa uistil, ze je vsetko oki.

kattky
8. dec 2016

@lucka8787 no ja ked som skoncila v nemocnici tak mi moje " zlate" kolegyne volali ci som sa uz na nich vykaslala a ci uz som ich nechala ... Ja som pred 3 rokmi potratila a nechcela som to zazit opat

lucka8787
8. dec 2016

@kattky kasli na ne, dieta ti je prednejsie, som zvedava co by oni robili na tvojom mieste. Fuu tak to mi je luto..velmi ti drzim palce a 21 nech je vsetko ok.ja idem 27.este ti asi nerobil odbery na testy vsak?

kotatko201
8. dec 2016

@marianinka experiment na zistenie pohlavia dietata... mas dva pohare v jednom je soda bikarbona v druhom ranny moc... Postup: do pohara so sodou nalejes ten moc a cakas to to urobi ak nic tak cakas dievcatko ak to zacne sumiet ci bublinkovat tak je to chlapec... to je cele...

boba245
8. dec 2016

@kotatko201 no super, tak si to mozeme odsledovat a uvidime ako to nakoniec vyjde 🙂 . ja dam vediet niekedy buduci tyzden co mi vyslo 🙂

marianinka
8. dec 2016

@kotatko201 ahaaa to som este nepocula 🙂 idem skusit 🙂))

boba245
8. dec 2016

@marianinka ahoj. tento test odporucaju robit najskor po 13tt preto aj ja idem vyskusat az buduci tyzden i ked asi by som uz aj mohla skusit 🙂
http://najmama.aktuality.sk/clanok/236613/domac...

marianinka
8. dec 2016

@kotatko201 tak mne sumelo no som zvedava ci to vide 🙂

marianinka
8. dec 2016

@kotatko201 a zo srandy skusim este rano , kedze ranny moc