Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@renimac ano ano a bez komplikacii a nech mozem ist ryychlo domov 🙂
@kattky sme na tom podobne ...unava, bolesti hlavy....uz by to malo prechadzat, neviem sa dockat toho dna. Aj mna obcas pichlo v podbrusku a aj teraz.dokonca ma bolieval lavy vajecnik..teraz citim ako sa mi napina koza na bruchu a dost svrbi aj ked natieram...ale inak si to uzivam a straasne rychlo to leti 😝
tak mne povedal termin 4 jula ale vzdy sa to meni ... radseej by som isla este v juny 🙂 Cakas prve ?
A ked vstavam do prace o pol stvrtej som v pohode.ale ak mam volno a vstanem neskor tak si aj ja zvyknem odblvnut...asi cukor 😀
@lucka8787 uz som oki .... beriem dalej femibion a aj zelezo a vapnik ... Myslela som ze mi predpise duphaston jak som brala v nemocnici no povedal mi doktor ze nieje to potrebne, minuly tyzden som bola na sono, tak vsetko bolo oki .... male rastie neurekom a teraz idem na sono 21.12.
@marianinka experiment na zistenie pohlavia dietata... mas dva pohare v jednom je soda bikarbona v druhom ranny moc... Postup: do pohara so sodou nalejes ten moc a cakas to to urobi ak nic tak cakas dievcatko ak to zacne sumiet ci bublinkovat tak je to chlapec... to je cele...
@kotatko201 no super, tak si to mozeme odsledovat a uvidime ako to nakoniec vyjde 🙂 . ja dam vediet niekedy buduci tyzden co mi vyslo 🙂
@kotatko201 ahaaa to som este nepocula 🙂 idem skusit 🙂))
@marianinka ahoj. tento test odporucaju robit najskor po 13tt preto aj ja idem vyskusat az buduci tyzden i ked asi by som uz aj mohla skusit 🙂
http://najmama.aktuality.sk/clanok/236613/domac...
@kotatko201 tak mne sumelo no som zvedava ci to vide 🙂
@kotatko201 a zo srandy skusim este rano , kedze ranny moc

Ahojte. Som v 10tt je uz mi ovela lepsie, len raz za 3,4 dni zvraciam aj tto len raz. chcem sa spytat ci niektora nemate taky problem, ze vas boli hlava, alebo bolesti v podbrusku, take ako keby pichanie.