icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

renimac
26. dec 2016

@marianinka Ahoj moja, no na Vianoce sa mi nevoľnosti parádne zhoršili a chodím zvracat aj 3x denne a zakaždým sa mi spustí krv z nosa. Vianocna pohoda 🙂. Prajem ti krásne sviatky a obom vela zdravicka.

marianinka
26. dec 2016

@renimac ooch boze moja to ma mrzi a ja ze uz mas konecne pokoja.ja dobre uz nevraciam ,jedine v piatok ale to som skapala z oci ,lebo.sme boli na nakupoch a doslovne ukrutne bolesti hlavy az som sa pretrela a taak som sa dov..... ze hned dobre.twkze moc nechodim medzi ludi . A moje xhute su teraz ze rajciny, rajciny a rajciny🙂)))

renimac
26. dec 2016

@marianinka ja by som teraz stale jedla, lebo akonáhle som hladná, hneď ma napina. Len sladké nie. Skôr rezen 🙂. No a tento týždeň mi parádne vykuklo brucho, už to neskryjem pred nikým. A to som pribrala len nejaké kilo. Ale všetko ide do brucha. A ty ako, už sa gulatis? 🙂

marianinka
26. dec 2016

@renimac ani ja sladke nemusim nehovorim ze som si nedala , ale nemusim viacej ja skor sunku a to len nemecku a maso nie. Stale problem niefco najst na jedlo co mojmu bruchu ulahodi.
Mne tiez peknevykuklo brusko a ide mi to tiez do brucha viac ako do bokov ,ked som cakala malinkeho mala som ho v bokoch a teraz do bruska vsetko. Ja som zatial kilo hore . Ale celkom som mala 6 dolu. 3tieho idem na kontorlu tak som zvedava a taka som nervna len by som spala stale.

renimac
26. dec 2016

@marianinka ja tiež teraz len pospavám... nevládzem nič. Kontrolu mám 5-eho, takže to máme +/-narovnako. Som zvedavá na našich drobcov 🙂. Ináč pri mojich 50kg to brucho vidieť poriadne, ale teším sa z neho veľmi veľmi moc. Čakala som na túto chvíľu veľmi dlho.

shia
27. dec 2016

buduce mamicky -junovky - uz niektora citite pohyby? Mne sa zda ze sem tam nejaka bublinka, ale neviem ci to uz mozem prisudzovat alebo nie, Dr vravel tak okolo toho 18-19tt, pri dcerke som citila cca v 19tt 🙂 (dnes som 16tt)

marianinka
27. dec 2016

@renimac tak to hej to ked mas taku vahu, to ti bude uz pekne vidiet. Ja mam 78 a uz mi vypuklo dopredu. No som uz zvedava , ako zas pekne narastlo.
Ja mam 6.2 zas to velke 4d sono.kde mi opat budu vsetko merat, teraz bolo vsetko ok tak ako malo byt tak som spokojna. Ale nejako sa mojmu babatku nepaci hribovs polievka ,hned krce a bolesti.

marianinka
27. dec 2016

@renimac ale ako.hovori mojw 82 r starka , ze my sme jedli vsetko a az do porodu sme robili na roli, druzste , tehli som vyhadzovala dedovi ked staval.dom.
Ze my sme uz pohodlne a za vsrtko len pistime.hold budes si hubu merat na co. A este ked mi povie , ze ako mi rit narastla a pribrwla som hmmmm ja som ticho a odidem . Lebo ja s s nou vadit nebudem a cely zivot ma len mna v ustch nikoho ineho ale raz som skocila do nej ze nech sa pozrie na sebw a ostatnych ze su meter krat meter

marianinka
27. dec 2016

@shia ja som tie pri prvom az okolo 18t ale teraz mam take zvlastne pocity. Mam akokeby vacsie brucho na lavo a tvrdsie wko v pravo a take steklenie takze za chcilu uz asi bude pekne kopat.ale hlavne nech su vsetky nase deticky v poriadku

saskia212
27. dec 2016

@shia mne sa pár krát zdalo, že som už niečo c

saskia212
27. dec 2016

@shia poslalo mi to skôr ako som dopísala 🙂 cítila som niečo ako bublinky alebo ako keby mi taká malá rybka prešla po brušku. No nie som si istá, že to bolo ono.

renimac
27. dec 2016

@marianinka tie babky vedia byť veľmi príjemné niekedy. Nič si z toho nerob. Veľakrát je to závisť 😉.

marianinka
27. dec 2016

@renimac a moja obzvlast . Ta len do mna skace , ale uz ani za nou nechodim len obcas ked musim a viac ma tam nedostanu ako keby som bola vyzrata nepoviem ale tehotna???? Hmm a to som este prepadnuta cela v tvari a ze mam zadok , ale nemam kufor a ani som nikdy nemala

marianinka
27. dec 2016

@renimac kukni ja mam takto

renimac
27. dec 2016

@marianinka wau 🙂 ja mam takéto 😉

marianinka
27. dec 2016

@renimac jeej to mame podobneee 🙂)) tesim sa s Tebou moja

kotatko201
27. dec 2016

@marianinka a ja som si myslela ze aka som tucna.... :D a to vlastne uz v tomto tyzdni musi to brusko uz aj vidiet... :D

marianinka
27. dec 2016

@kotatko201 ani jedna z nas nie je tucna ale krasna maminka cakatelka🙂 kazda mame inu postavu a kazdej brusko vide inak jednej skor jednej neskor, ale hlavne je aby nase pokladiky boli zdravucke a aby vsetky prisli na svet v poriadku, a ci jedna priberie 20 a druha dve je uuplne ale uplne nepodstatne

kotatko201
27. dec 2016

@marianinka sak jasne to mas pravdu ved tucna nie som len som necakala ze to uz moze byt vidiet... a to pritom uz jedneho drobca mam ale taketo nieco si nepamatam... :D

renimac
27. dec 2016

@marianinka toto je lepšia fotka, na tej hornej som ako malý sloník 😉.

kotatko201
27. dec 2016

@renimac vobec nie... je to pekne... :D a uz je to aj vidiet.. :D

renimac
27. dec 2016

@kotatko201 🙂 dakujem. To mi vyskočilo asi 2 dni pred Vianocami. Som zvedavá, koľko kg budem mať na ďalšej kontrole 😉.

kotatko201
27. dec 2016

@renimac ja som pri prvom pribrala cca 12 kilo... a pri tomto som zatial -5 kilo... :D

renimac
27. dec 2016

@kotatko201 ja zatial +1, takže stále super. Keďže som išla že nízkej váhy, som zvedava ako skončím. Dúfam, že z 50-kilovej nebude 70-kilova 😦.

wawrita
27. dec 2016

ahojte, tak sa k vam pridavam.
ja mam predpokladany termin 20.6.2017 🙂

lucka8787
27. dec 2016

@wawrita ahoj 🙂 tak to mame rovnaký termín 🙂 🙂

aduska54
27. dec 2016

ahojte ja mam 21.6 žienky 🙂

kotatko201
27. dec 2016
kotatko201
27. dec 2016

@renimac
No ja som mesiac v kuse zvracala bez ohladu na to ci to bolo to alebo ono... a zhodila som 7 kilo co je dost a musela som ist do nemocnice... a tak trochu oddychu v pohode, po tyzdni som bola doma... tak snad uy bude vsetko ok.... chcela by som ist este do prace chybaju my tie "moje" deturence... jedno je malo... :D :D :D

renimac
27. dec 2016

@kotatko201 jj, ja zvraciam už od 8tt, takže rozumiem. Schudla som 3kg, az tento posledný tyzden som pribrala to jedno kilo. Čiže teraz mam 51. Ale myslím, že do ďalšej kontroly ešte nejaké kilo priberiem. Aj doktor by bol rád, lebo podľa neho som moc chudá. Tak uvidíme 😉.