Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
Baby co ste 16-17tt ..este necitite pohyby?🙂
@lucka8787 ja zajtra koncim 16. tyzden, ale este nic necitim, pri prvej dcere mi zacali pohyby v 18. tyzdni, take motyliky v brusku 😉 ale teda cakam kazdym dnom, kedy uz zacnu, vraj, ze pri druhom by to malo byt skor, aj brusko mi vykuklo ovela skor, ako pri prvej😉
@suzanna1112 bo som citala ze niektore citili uz v 15tt a to cakali prve, dokonca ze videli alo sa im spravil kopcek na bruchu co sa mi zda celkom divne, ved to babenko nema taku silu este. mne sa raz stalo take ze ako ked ti zvnutra prejdu tym gulickovym deo 😀 ale pravdepodobne to bolo len crevko 🙂 alebo som si to namyslala 😀
@lucka8787 Ahoj, ja zajtra zacinam 18tt a necitim zatial nic iba creva vkuse kedze mam casto zapchu :D len uz niekedy mam az taky divny pocit ci je vsetko v poriadku lebo brucho sa mi nejak nezvatsuje, dokonca som este ani nepribrala :( bojim sa kedze predtym som potratila v 11tt..teraz sa len modlim aby 13.januara ked pojdem na poradnu bolo vsetko ok..
@map0007 vraj to zrusili,davali volakedy tie baby boxy
@kjanka86 aj mne bolo zle asi tak mesiac to trvalo.teraz mi je už lepšie ale jem dosť málo nejako mi nechutí. Niekedy mám pocit, že aj keby nejem celý deň tak mi to ani nechýba. Pred tehotenstvom som mala aj dosť rada sladké, teraz aj to veľmi málo. Ale nevadí, veď ešte určite pribrať stihneme 🙂
@senta_sofia nezrušili somarina,maju sa davať.Ale asi to zaleži od dr,alebo sestričky.Moja svagrinka dostala.A moja kamoška sestrička ma prave na to upozornila ze mam dostat.Ona robi u Gynekologa tak vie.
Noo musi to byt krasny pocit ked ti male dava najavo ze uz je tam ze je mu dobre..uz aby to bolo 😀
Aj ja som myslim uz pocitovala ze to kope... hlavne teraz pred sviatkami ked bolo tolko prace... vzdy som sa tak pozastavila.... a k priberaniu... to pride ja som zhodila zvracanim 7 kilo tak mam co dobiehat... ale nebojim sa dobehnem....
ahojte maminky 🙂 želám vám tie najkrajšie vianoce, verím že budú ved máte pod srdiečkom najkrajšie darčeky 🙂 želám vám zdravé a pokojné tehulkovanie, nech ide všetko podľa vaších predstáv a hlavne už budúce vianoce budú vaše babatenká vo vašich objatiach 🙂 držte sa, dobre sa napapajte, poriadne si odychnite. 🙂 🙂 🙂
@renimac ahoj moja tak ako sa ti dariiii??? Flhoo som tu nebola boli sme odcestovani...prajem krassne sviatky a avela vela zdravicka
@popoluska24 ahoj tak aj ja som uz chcela vediet pohlavie , ale dokt mi povedala ze teraz sa dokt boja lebo ze niekde v usa sa stalo to, ze zene povedali a nakoniec to bolo opacne pohlavie a ona ze mala z toho traumu a ze ich zazalovala ... ze pokial nie je po 20t a aj to na 3d al 4d sono nepovedia, aby sa aj oni chranili. Mne nebolo zas vidiet ale verim, ze by som ju donutila 🙂
Ahojte, po 8 rokoch čakáme opat babatko, dlho sme sa snazili, po dcerke nam to par krat nevyslo, tak pevne verim ze tento krat nam to vyjde a k mojej dcerke pribudne vytuzeny surodenec. napriek tomu ze uz jedno dieta mam si pripadam ako prvorodicka, kedze prva sa zadarila na prvy pokus a teraz na ceste za druhym babatkom sme si presli bolestnu cestu. Rada sa k vam pridam a dufam ze pobudnem az do konca. verim ze tentokrat nam to vyjde. Nam vsetkym ♥
Tehulky dovolim si hned aj prvu otazku, ako ste oznamovali rodine, ze cakate babatko, ja v tom strachu som chcela az po prvom trimestri ale stale sa bojim nech nieco nezakrikneme, len zase na druhej strane asi najvyssi cas 🙂 Ak by bolo na mne asi este pockam, ale uz zacina vytrcat brusko asi by bolo lepsie povedat, verim ze nam to tentokrat vyjde. Musim prekonat strach ale je to tazke ☹
Baby tiez uz mate tych vianocnych navstev plne zuby?

@kattky tak je dobre 🙂 ja mam za sebou akurat prehliadku u zubara..osmicka to ma spocitane ale najradsej by pockala az kym sa drobec narodi, kvoli rontgenu.a ked bude zle tak pojde von aj bez neho 😲