icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

aduska54
27. jan 2017

@marianinka ja mam len oblecenie ale inak ešte nič teraz som v štádiu kedy pokukujem po kočíkov.😀 ..tolko je toho ze si neviem vybrať 😂

marianinka
27. jan 2017

@aduska54 jeej a ty uz vies co cakate ? Noo tie kocare to je ina dilema 🙂)) ja sa najviac tesim na oblecenie , ako nieco mam ale kedse neviem co ,tak nemozem ist ani do jednej farby 🙂

aduska54
27. jan 2017

@marianinka ano čakáme chlapca ma 100% takže dúfam že nebudeme mať prekvapko😂 Lebo uz v modrom mam nakúpené 😂 ale tak ty mozes kupit v neutralnych farbách mapr.v bielej 🙂 a tie kociky to je hrôza ale myslím ze už je rozhodnuté 🙂

marianinka
27. jan 2017

@aduska54 noo len biele maju take skor re baby 🙂 ale sak uz tyzden vydrzim a potom zacne sialenstvo 🙂 gratulujeeem tak este chvilocku a mate chrobacika na svete . A aky mate vybrary ?

aduska54
27. jan 2017

To hej akonáhle som sa dozvedela co čakáme hned na nákupy 😂 ano beží to neskutočne rychlo ved uz polka za nami to kedy??😲#Camarelo

suzanna1112
27. jan 2017

@kitta mne sa to stava tiez v noci, ked lezim rovno na chrbte, tak sa snazim hned pretocit na bok alebo pokrcit nohy, ono to sa maternica precvicuje, ale tiez nemam z toho dobry pocit😕

kitta
27. jan 2017

@suzanna1112 aj ja sa vzdy dam na bok. Len mam potom od strachu blbe sny. Uvidim co povie dr v pondelok. Ci mi da magnezium alebo ako mi to objasni 😀

renimac
27. jan 2017

@marianinka tak ako druhorodicka máš naskok 😉. My sa možno dozvieme 8.2., ale aj keby nie, mne to nevadí. Ty si aká rýchla, ja som ešte nakúpila vôbec nič 😁.

marianinka
27. jan 2017

@renimac nooo mne z toho pekne prepina ,ja by som uz sla aj rodit🙂) ale maleho som citila tiez okolo 18t ale hlavne , ze su pohyby ja som taka kludnejsia ked citim, ze sa drobeck mrvi . 3 dni som necitila skoro nic a teraz aj za 4roch 🙂 ja ked vidim tie veci v obchodoch och aj obchod cely by som vykupila 🙂 ale priznam sa ze som neodolala jednu bundicku pre dievcatko naaadherna ,ak nebude posuniem niekomu 🙂 bolo mi ju luto tam nechat ze jedina a este aj taka velkost ze by nam na zimu bola 🙂)))ale ja uz mam aj pekny kotlik v predu , mne to vseetko ide do brucha

renimac
27. jan 2017

@marianinka až sa cítim divne, ale mne sa do toho vôbec nechce. Ja nemám rada nakupovanie vo všeobecnosti. Idem len keď už musím. Viem, že raz budem musieť, ale zatiaľ to stále odsúvam. Možno je to aj podvedomie, že sme o jedno mimi prišli a vtedy som nakupovala až príliš rýchlo. Takže asi ešte počkám mesiac a potom začnem aj ja. Ja vnútorne cítim, čo čakáme, takže aj preto mi na verdikte lekára až tak nezáleží. A to bruško ide dopredu aj mne, manžel tiež povedal, že už mám riadny kotol 😀. Kolegyňa išla včera za mnou a keď som sa otočila, hovorí: "zo zadu by som si nič nevšimla, ale zpredu máš riadne bruško" 😊. No tak kde sa mi má uložiť, keď som mala predtým 50kg? Len dopredu 😁.

marianinka
27. jan 2017

@renimac och tak to chapem, jasne ... ja odkladam kocik az na april ax maj , ale viem zas ze pojdem ak vsetko dobre skonci rodit koncom maja, kvoli tomu tlaku pockaju do 38t a uz ma daju rodit , potom mi uz by bolo odts zle , lebo mi to kleslo trochu ale len vdaka liekom.musim lezat a nenamahat sa. Preto to vsetko chcem absolvovat co najskor ,lebo ked uz budem riadna gula ma to nebude bavit, aj teraz uz nerada chodim po obchodoch vyslovene idem len ked nieco treb aco neviem kupit cez net.lebo ja neznasam tie pohlady ludi ,ako na mna pozeraji a vecne skapem z oci ...

marianinka
27. jan 2017

@renimac aj ja mam taky svoj citak ,pocit ze co asi je v brusku , ale mame stavky tak som zvedavaaaa kto ma pravdu 🙂))

renimac
27. jan 2017

@marianinka ja mam zatiaľ tipy asi 1:20 🙂, tak som fakt zvedavá 🙂. Potom daj nejaký tip na kočík, ja netuším, čo mám pozerať 😀.

marianinka
28. jan 2017

@renimac zlatik no ja mam vybrate dva favority bud buggabo cameleon 3 tu limitku sedu alebo joolz day 2. A stale sa neviem rozhodnut ktory kupit, najradsej bysom vzala oba jeden nechala na svk a druhy mala tu v nemecku. A len autosedacku brala ale siilno pochybujem ze manzel mi da len tak pomaly 3tisicky , aby som si kupila kocare 🙂))) ja mam tak 90% dievcatko a 10%chlapcek. Vcera som kupila uz aj perinku a este vanicku kupim a ostal mi len kociar a vecicky.
Dnes ideme do Mnichova tak mozno nieco najdem este , co ma chyti za srdce a ako poznam mojho maleho ten zas nakupi vsetko pre babatko najradsej kupuje plienky a dudulky 🙂ze babtku a potom ich zuje on 🙂 ale cakala som horsie , ze bude ziarlit a prave opak strasne sa tesi dava mi na bruxho kamiony a caka kedy sa pohnu 🙂)))uvidime ,ked donesieme babo domov co bude, ale je rozumny velmi tak pevne verim , ze ziarlivostne sceny nenastanu.
Jansom aj vyssie davala fotky tych kocikov moja tak si kukni ,ake mam ja vybrate ze by som chcela .

marianinka
28. jan 2017

Dievcata ak to neni tajne , ake mate vybrate mena pre Vasich drobcekov a princeznicky ?🙂
Ja mam chlapcek Lucas a dievcatko mam Mia linnet

renimac
28. jan 2017

@marianinka musím to začať aspoň študovať. My určite budeme kupovať z bazáru, už aj kamošky mi nukali, keďže už majú dorodené 😀, ale potrebujem mať najprv prehľad. Ja nie som ochotná dať za kočík 800€, v tomto som atypicka žena. Ale tak každý sme nejakí, no nie? 🙂 ale jasné, haraburdu zas nekúpim. Povedala som si, že to začnem koncom februára pozerať a nejak marec/apríl by sme kupovali.
No keď bude dievčatko, s tými kamiónmi sa moc nepohra 😂. Ale zas bude mať doma ochrancu 😉.

marianinka
28. jan 2017

@renimac nooo uprimne ti poviem , ze ja by som tiez kupila z bazaru, ale moj muz ani pocut .mne povie ze jeho dieta nebude mat kocik od inych, on je strasne citovo naviazany na toto male nase a nechce ani pocut ze nieco som kupila z druhej ruky.
Mne ked povedali za joolz aj s autosedackou a isofixom 1780e hovorim si hmmm ... ale nepomozem si chce chce tak nech kupi 🙂 ja budem kupovat asi az v maji .
Nooo a to keby si videla koolko ma aut a ked bude doevca omg to aby sme kupili palac 🙂))

rakahaka
28. jan 2017

Caute baby, prosim Vas uz citite pohyby? Ja uz asi dva tyzdne, teraz velmi intenzivne ze ked sa kukam na brusko to aj vidno. Som 19tt prvorodicka, nie som chuda, mam zdravych 63kg :D doktorka bola prekvapena, ze termin bude teda o dost skor 😲

marianinka
28. jan 2017

@rakahaka ja som 20t a uz tiez citim sice som druhorodicka a citim od 18t. Aj mne povedal, ze sme aj skor o dva tyzdne a ze urcite pojdem rodit skor.

renimac
28. jan 2017

@marianinka môj muž mi zabil, že ja som myslel, kúpime kočiar tak za 100€ 😂. Proste on si na hmotné veci nikdy nepotrpel, viac investoval vždy do cestovania, videl už asi celý svet. Ale tak zase ho trošku uzemnim 😉. Moja sesterka predávala minulý rok za 300€ krásny kočík, vyzeral ako nový, no len kto mal vedieť, kedy otehotniem 😉. A ty máš aký tusak? Dievčatko či chlapček?

marianinka
28. jan 2017

@renimac ja si myslim, ze dievcatko 🙂 uvidime ale som ako na ihlach uz🙂 chlapceka uz mame ale ked bude , budeme mat aspon dvoch loptosov a nemusim kupovat hracky 🙂)))

ela1975
28. jan 2017

Ahojte baby.tiez mam termin na jun.som v 19 tt a uz zacinam uvazovat ze co mi bude treba nakupit. 🙂

zuzka56
29. jan 2017

Ahojte, pridám sa k Vám 🙂
Dnes začínam 19tt a uz nejaký ten pohyb v brušku cítim. Zatial sa v nákupoch neorientujem lebo neviem ake veľkosti kupit pre babo. Ani kočík netuším aky vybrať skor nejaký ľahký a väčšia vanička.

shia
29. jan 2017

@rakahaka ja som druhorodocika a citim od 18tt, predtym take steklenie iba 🙂 ale aj pri prvom som citila od tohto tyzdna, ale to je u kazdej ine, zalezi kde je dieta, ci ho ma vpredu a skor ho citi alebo tam ma placentu a cez nu ho neciti este

shia
29. jan 2017

ja nekupujem nic, jednak sa bojim "aby sa to nezakriklo", nakolko som pred polrokom potratila uz :( a jednak uz mam vsetko po dcerke, takze to naozaj bude az "ked bude" 🙂 dovetdy budem dufat aby bolo vsetko v poriadku a dlho tam vydrzalo, nakolko dcerka sa narodila predcasne v 34tt

shia
29. jan 2017

inak baby, nemavate krce do noh (alebo inde)? mne asi tyzden zacali do noh, do lytok, v noci, tak som si zacala davat magenzium....

marianinka
29. jan 2017

@renimac noo tak vcera sme boli v tom Mnichove a videla som kociar ten co mam presne vybraty ,omg... myslim bgb ...muz ked ho zbadal a babatko v nom hned mi povedal nie , tento nekupome aj keby bol zo zlata a zadarmo. Strasne to bolo nizke a kazdy kukal hned do kocika. A potom som zbadala cybex , ale mal nadhernu potlax na kociku taku som este nevidela nikde. A mali malinke babatko takze asi stary kociar to nebol.neviem hambila som sa opytat 🙂))))
A samozrejme som vletela do obchodov a zacalo moje sialenstvo nakupovanie ,lebo muz mi stale hovori je to dievca tak som zacala nakupovat 🙂)) aj s malyym haha a teraz som zvedava , ze kwd to bude chlapec co s tolkymi handrami 🙂)))))
No neodolala som ,naadhrtne a este boli aj vypredaje omg ja som mala druhe vianoce 🙂

marianinka
29. jan 2017

@zuzka56 ja som kupila aj nieco 50ku ale naozaj len malinko a vacsinou od 56 po 74 mam . Mne sa maly narodil ako 47cm a take 50ky som nemala nic lebo doki mi povedal , ze to bude velky chlapec a opak bola pravda ,malinkavy a len 3020 mal . Tak som si povedala ze to nenecham opat na nahodu a kupim si aj 50ku.

marianinka
29. jan 2017

Baby nasla som naadhernu perinku neviete kde by som ju kupila/zohnala? Na nete bol link na nu len na bazar co nechcem

renimac
29. jan 2017

@marianinka mne sa akurát včera ponúkla kamoška, že mi predá svoj kočík za symbolickú cenu, je skoro ako nový, len vrchný plášť je trošku vyblednuty od slnka. Tak uvidím. No a včera som aj ja skoro podľahla s tým oblečením, ale nakoniec som sa premohla, že ešte počkám 😉.