Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@aduska54 my máme podobný 🙂
@renimac Ďakujem 🙂
@katharinka24 Ahoj aky máte? A ste s nim spokojní?🙂
@renimac no super,tak uz mas kocik 🙂 ja som nasla jeden ,ale pride na trh az v polovici roka , noo modlim sa aby stihol do porodu 🙂 ked prideme na slovensko pojdem sa popytat nan
Ochh ja neodolam ked vidim tie pidi male veci , vcera som chamrala jak keby ma byt koniec sveta s detskym oblecenim 🙂)))) ja sa priznam ze mne z toho doslovne sibe , ale myslim ze viac ako pri malom 🙂))
Krásný😍 vlastne su takmer rovnaké
@aduska54 presne tento mame. Ale vyskúšam ho až v júni keď sa nám narodí 😀😀 no kamarátka ho pochvaľovala
@marianinka 🙂 🙂 🙂
@renimac no sisnutaaa co ti poviem 🙂
@marianinka nevadi, nakupujes aj za mna 😉. Mozno ma to chyti neskor 🙂.
@renimac ja ti posuniem , ked nahodou ja chlapfrk a ty dievcatko 🙂)))
@marianinka zlata 🙂 ale tipujem u mna chlapceka 😉 uvidime 8.2. By sme mali parik 😀.
@renimac ano ano tak uvidime o tyzden , ze co sa ukryva v bruskach 🙂)) ale hlavne nech su vsetky miinka v poriadku .
@marianinka ved jasne, mne na pohlavi nezalezi, ale od 16tt mam tusaka 🙂. Uvidime, ci bola intuicia spravna.
@renimac presne taaaak 🙂 mna potesi rovnako chlapcek ako dievcatko a veci su nepodstatna vec
@marianinka ale nabuduce uz neodolam ani ja 😉 som sa tam usmievala na tie vecicky ako pripecena 😀.
@renimac mne dnes muz povedal, ze Michalicka tebe asi vcera siblo 🙂)) pockaj ti odfotim co som nakupila 🙂))) ved ja mam dnes horucku na nohach len lezim co ma vsetko boli od nakupovania, ja nexnasam nakupovanie odkedy som tehotna, ale vcera som neodolala , normwlne mi hovorili ze vezmi ma domooov 🙂)))))))
Dievčatá,chystáte a pripravujete (kupujete)si už vecicky pre miminko v brušku?Nieje to skoro.Ja sa bojím ešte,asi blok po potrate.Aj by som už chcela,ale bojím sa.☹

Tak babulky ja už mám kočík na ceste ...Nakoniec sme sa rozhodli pre tento tento je to 3kombinacia #camarelo 🙂