Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
baby, rodi niektora z vas v trnave? ja mam termin 12.jun, sice mi to este nepovedali, ale myslim si ze budem cisarskym, takze termin bude asi skor..
@shia ja by som mala okolo 10teho 🙂
Ja budem tiez rodit v TT.prveho som tu tiez rodila.mala som vybavenu doktorku ale teraz je na materskej ale urcite by som chcela mat vybaveneho doktora.
Ahojte. Chcem sa spytat ci to aj u vas vasa nemocnica ziada 150€ zato ked chcete mat pri porode svojho lekara?
@sasenka04 a kto je Tvoj doktor? lebo ja to mám rovnako :(
tu som to citala - toto je z porodnice Antolska:
Pôrodník / pôrodná asistentka
V tejto pôrodnici vám ponúkajú i možnosť vybrať si k pôrodu konkrétneho pôrodníka – lekára/ku. Poplatok je 300 €. Je potrebné ešte pred tým spísať zmluvu s pôrodnicou. Teda zmluvu medzi vami – rodičkou a pôrodnicou.
V prípade, že sa z akýchkoľvek dôvodov dohodnutý pôrodník k pôrodu nedostaví, môžete vyplniť tlačivo „Odstúpenie od zmluvy“ a peniaze vám vrátia.
Ak by ste si k svojmu pôrodu chceli zavolať známeho lekára alebo pôrodnú asistentku, ktorí tu nepracujú, je to možné iba pod podmienkou, že citujem: „nebudú zasahovať do medicínskeho vedenia pôrodu službukonajúceho lekára.“
Ahojte maminy,pridavam sa k vám aj ja termin mam 17.6.ale vo stvrtok idem na 3D,tak mozno sa to este zmeni...pozerala som na foto ten kocik camarelo art,mate ho už doma???
Aj my sa hlasime, s terminom 7.6.;-)
@jarkamartin ja chodim k Strbovi 😊
@sasenka04 ja mám Čecha, ale tiež netuším koho by som si vybrala k pôrodu
@jarkamartin no nie je to take jednoduche ako to vyzera 😀😀😀
@angellis ja ho mám doma a vanička je dosť veľká 🙂
@katharinka24 no dufam,že sa tam babo polročné zmestí v zime,ak budú takéto mrazy aj budúcu zimu...
@angellis kamaratka mala camarelo a skutocne ma jednu z najvacsich vaniciek... co kocare maju... No ja pochybujem ze v zime budem vozit male vo vanicke... :D :D :D nas maly ked bol mimi tak po troch mesiacoch musel do sportaku, pretoze potreboval vidiet a nie lezat a kukat na oblohu.... Takze ja vanicku riesim skor na leto - teda nejake to vetranie, fajn farbu teda nie ciernu a potom sup do sportaku.... Nastastie ten nas sportak ma nastavitelnu opierku chrbta az do lehu, takze je to ako vo vanicke, ale plus je ze mimi je viazane... :D Ale camarelo odporucam, ci uz novu, alebo starsiu verziu... Ja vsak x-lander... skoda ze je ich tak malo....
@kotatko201 no ja som pred 10rokmi 🙂 rodila v marci a vtedy tie kočíky boli ovela väčšie a malu som mala este aj v zime vo vaničke,ale tak to už bolo daaaavno....😀
Baby kolko ste uz pribrali? Ja som na zaciatku asi schudla kilo dve, teraz som naspat na 63 uz asi mesiac. Nijak extra na mne tehotenstvo nevidno, mozno malinko :(
Dievčatá chcem ísť na 3D, včera som sa spýtala svojho lekára koho mi odporučí ku komu by som mohla ísť , začal ma odhovarat že sú to zbytočné vyhodené € no ja chcem ísť mala ma všetky test ok ale hlavne priateľ by ju chcel vidieť 🙂Tak baby prosíiim poraďte ku komu v Ba by som mohla ísť.
@rakahaka ja som schudla na zaciatku 5kg, do teraz som pribrala 1,5-2kg, zalezi, ako som najedena, ale brusko mam teda uz riadne, ovela vacsie nez pri prvom tehotenstve, hlavne vecer, az sama pozeram, ze ake velke 😀
ahojte baby @shia@jarkamartin@sasenka04@ela1975 vidim, ze nas je tu viac co budeme rodit v TT v juni, nezalozime si zvlast skupinu na jun a Trnavu? mohli by sme si vymienat aktualne info co sa deje v nemocnici, o doktoroch, procesoch atd. pekny dnik prajem

Ahojte baby,tak pridávam sa k vám aj ja...termín mám naplánovaný na 13.6. tak uvidíme🙂)))👶