icon

Termín pôrodu jún 2017

modrykoniar
19. okt 2016

🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?

shia
3. feb 2017

no aj ja som po 4D - morfo sone. A som na tom rovnako ako rpedtym, co sa tyka pohlavia - v priebehu tyzdna mi jeden Dr povedal dievca, a druhy chlapec, takze netusim rovnako ako na zac.tehu, bude to pri pororde prekpvako aj pre mna 😀 stalo sa to aj vam niektore, ze jeden Dr tak povedal, druhy inak? 😀

sasenka04
3. feb 2017

@alleke anooo bude to Ninka 😊

marianinka
4. feb 2017

@sasenka04 dakujeeem ,no tesim sa uz ako male dieta 🙂)

alleke
5. feb 2017

@sasenka04 Ninka je nádherné meno 😉 ja chcem Esterku no priateľ je proti 🙄

sasenka04
5. feb 2017

@alleke preco? Ved Esterka je tiez velmi pekne meno 😊 treba ho este presvedcit😊

angellis
5. feb 2017

No ja viem od štvrtka že bude dievčatko,tiež som začala rozmýšľať nad menom.Doma už mam Natáliu a páči sa mi Nela,Viktória,Hana,Nina 🙂

janesa15
5. feb 2017

My čakáme chlapčeka a rozmýšlam nad matúškom a sebastiánom 🙂

alyn
5. feb 2017

Baby aj vy uz mate pocit ze ste obrovske? Nechapem ze to prišlo tak skoro..hlavne ked viem ako dlho este budem priberať😁

janesa15
5. feb 2017

@alyn hej aj ja mám ten pocit niekedy sa cítim ako malý sloník 🙂

angellis
5. feb 2017

@janesa15 keby som čakala chlapca tak Matuško,je to krasne meno 😉

alleke
5. feb 2017

@alyn ja som nikdy nemala ideálne miery, no teraz sa už cítim ako 🐧

janesa15
5. feb 2017

@angellis no aj my sme viac naklonení matúškovi 🙂 tak hádam pri ňom zotrváme až do pôrodu 🙂

alleke
5. feb 2017

@sasenka04 tak to budem mať ťažké 😕 keďže moja svokra do všetkého rozpráva a pre priateľa je jej názor svätý 🙏 mám to ťažké 😅

simcatko17
5. feb 2017

Ahojte 🙂 tak sa k vám tiež pridávam. Termín mám 6.6.2017 🙂 S manželom čakáme prvé dieťatko a bude to chlapček - Jakubko 🙂 V 21 týždni mi robili serkláž, takže som si trochu poležala v nemocnici, ale verím že už bude všetko OK 🙂

bmata082
5. feb 2017

Ahojte, ja sa tiež pridávam. Čakáme naše prvé dieťatko, bude to dievčatko. Zatiaľ sme sa zhodli na mne Lívia 🙂. Termín mám 26.6.2017. Máme za sebou Trisomy test, keďže v lete budem mať 35 rokov,ktorý dopadol dobre 🙂, 21.2. ideme k doktorovi Grochalovi na sono, tak sa s manželom tešíme 🙂

marianinka
6. feb 2017

Tak kocky aj ja sa ku Vam pridavam, my budeme mat chlapcekaa 🙂

lea03211
6. feb 2017

Aj ja sa pridávam 🙂 my čakáme naše prvé bábätko 🙂 bude to dievčatko Emma 🙂 termín mám 20.6 🙂

marianinka
6. feb 2017

@renimac ahoj moja tak my budeme mat chlapceka 🙂

renimac
6. feb 2017

@marianinka tak gratulujem 🙂. My sa snáď dozvieme v stredu 😉.

aduska54
6. feb 2017

@marianinka super Gratulujem 👏

kjanka86
6. feb 2017

Ahojte baby mam otazocku.. Aj vy mavate vecer nafuknute bruska? Je jedno co zjem stale ma nafuknu az ledva dycham :(

renimac
6. feb 2017

@kjanka86 ja každý jeden večer

kjanka86
6. feb 2017

@renimac a tiez sa ti horsie dycha ked mas take nafuknute? ja mam tiez kazdy vecer :(

renimac
6. feb 2017

@kjanka86 hej, až sa niekedy neviem poriadne nadýchnuť. A si zober, že je ešte len február 😂.

kjanka86
6. feb 2017

@renimac oh aspon niesom sama :D no veru ja uz by som to mala najradsej za sebou :D

marianinka
7. feb 2017

@renimac moja no zakazala mi lezat na chrbate kvoli placente, ze mam lezat a spat len na lavom boku omg to bude sranda

alyn
7. feb 2017

@marianinka Fuch tak to nezavidim, ja neviem spat ani v tych3 polohách co mi zostavaju, celu noc sa prehadzujem... Tak drzim palce

krepes
7. feb 2017

ja mám termín 4.juna.Nieje tu nejaká maminka ktorá je natom rovnako a bude rodit v Galante ?

senta_sofia
7. feb 2017

@marianinka a kde mas placentu? Ked ti zakazala lezat na chrbte? To pocujem 1x,ja som sice lezat nemohla uz tak od polky tehotenstva,lebo mi ostavalo zle,ale to kvoli dutej zile.

marianinka
7. feb 2017

@senta_sofia no mam ju vzadu , dnes som bola zas u mojho gyn a ten ked pocuval prietoky tak tiez boli slabsie ked som lezala na chrbte a ako som uz rit dala hore a zdvyhla nohy hned boli lepsie . Toez som z toho debil lebo som to ani pri prvom nemala a ze okolo 28t musim na tyzden do nemocnice na pozorovanie tak to bude zaujimave este so mnou.