Termín pôrodu jún 2017
🙂 ahojte baby.... čakateľky... pridá sa niekto ku mne?
@sasenka04 dakujeeem ,no tesim sa uz ako male dieta 🙂)
No ja viem od štvrtka že bude dievčatko,tiež som začala rozmýšľať nad menom.Doma už mam Natáliu a páči sa mi Nela,Viktória,Hana,Nina 🙂
My čakáme chlapčeka a rozmýšlam nad matúškom a sebastiánom 🙂
Baby aj vy uz mate pocit ze ste obrovske? Nechapem ze to prišlo tak skoro..hlavne ked viem ako dlho este budem priberať😁
Ahojte 🙂 tak sa k vám tiež pridávam. Termín mám 6.6.2017 🙂 S manželom čakáme prvé dieťatko a bude to chlapček - Jakubko 🙂 V 21 týždni mi robili serkláž, takže som si trochu poležala v nemocnici, ale verím že už bude všetko OK 🙂
Ahojte, ja sa tiež pridávam. Čakáme naše prvé dieťatko, bude to dievčatko. Zatiaľ sme sa zhodli na mne Lívia 🙂. Termín mám 26.6.2017. Máme za sebou Trisomy test, keďže v lete budem mať 35 rokov,ktorý dopadol dobre 🙂, 21.2. ideme k doktorovi Grochalovi na sono, tak sa s manželom tešíme 🙂
Tak kocky aj ja sa ku Vam pridavam, my budeme mat chlapcekaa 🙂
Aj ja sa pridávam 🙂 my čakáme naše prvé bábätko 🙂 bude to dievčatko Emma 🙂 termín mám 20.6 🙂
@renimac ahoj moja tak my budeme mat chlapceka 🙂
@marianinka tak gratulujem 🙂. My sa snáď dozvieme v stredu 😉.
@marianinka super Gratulujem 👏
Ahojte baby mam otazocku.. Aj vy mavate vecer nafuknute bruska? Je jedno co zjem stale ma nafuknu az ledva dycham :(
@renimac moja no zakazala mi lezat na chrbate kvoli placente, ze mam lezat a spat len na lavom boku omg to bude sranda
@marianinka Fuch tak to nezavidim, ja neviem spat ani v tych3 polohách co mi zostavaju, celu noc sa prehadzujem... Tak drzim palce
ja mám termín 4.juna.Nieje tu nejaká maminka ktorá je natom rovnako a bude rodit v Galante ?
@marianinka a kde mas placentu? Ked ti zakazala lezat na chrbte? To pocujem 1x,ja som sice lezat nemohla uz tak od polky tehotenstva,lebo mi ostavalo zle,ale to kvoli dutej zile.
@senta_sofia no mam ju vzadu , dnes som bola zas u mojho gyn a ten ked pocuval prietoky tak tiez boli slabsie ked som lezala na chrbte a ako som uz rit dala hore a zdvyhla nohy hned boli lepsie . Toez som z toho debil lebo som to ani pri prvom nemala a ze okolo 28t musim na tyzden do nemocnice na pozorovanie tak to bude zaujimave este so mnou.

no aj ja som po 4D - morfo sone. A som na tom rovnako ako rpedtym, co sa tyka pohlavia - v priebehu tyzdna mi jeden Dr povedal dievca, a druhy chlapec, takze netusim rovnako ako na zac.tehu, bude to pri pororde prekpvako aj pre mna 😀 stalo sa to aj vam niektore, ze jeden Dr tak povedal, druhy inak? 😀